America (119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Andrada, si noi avem tot Nissan si Honda:-)

Cat am fost saptamana trecuta la dealeri nici unul nu vroia sa negocieze la pret la masinile care-s cele mai mici si ieftine. Am reusit sa ii facem sa scada doar 125$ din pret; la toyota ne-au dat afara, au zis ca suntem nesimtiti! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu tot Nissan (Infiniti). Sunt multumita, e rezistenta mai ales la impact frontal, mie cam au obiceiul sa-mi sara copacii in fata masinii si SUV pe laterale.
Barbate-miu are un Dodge Stratus, pana acum nu a avut nici o problema cu ea, in afara de schimbat ulei, cauciucuri, chestii uzuale. Mie imi pare mai usor de condus Infiniti decat Dodge-ul lui, parca o strunesc mai usor, of course in afara momentului cand imi sar copacii in fata.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album


My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Lucas Mom... Andrew a inceput deja a doua saptamana de cresa.Am fost nevoita sa apelez la artificiul acesta din cauza ca, nu am pe nimeni sa ma ajute. Si, am inceput sa imi caut un job. Am fost deja la vreo 3 interviuri, maine merg la inca unul si apoi... sper sa incep munca curand.

Anyway... ca sa-ti raspund la intrebare, AJ s-a adaptat foarte bine la cresa. Din prima zi.Am plans eu asa, de... gelozie si o apasare sufleteasca... caci el, n-avea treaba.
A impartit zambete in stanga si-n dreapta din primul moment.
Mi-au spus teacher-ele ca e un copil tare easy si vesel. Ca sa nu mai zic handsome.

Cresa la care-l duc eu e... deschisa non-stop...24 din 24, 7 zile din 7.
Insa eu l-am bagat la program de Luni pana Vineri, de dimineata de la 7 cel mai devreme pana seara la 6 cel mai tarziu.
In prima saptamana, l-am luat acasa pe la ora 4 pm.
Am vazut insa,ca de cate ori mergeam in jurul orei 4-4:30, dormea. Asa ca, acum merg pe la 5:30-6 pm sa-l iau.

Ce sa zic, in afara faptului ca l-am adus Joi cu ceva mucisori acasa, baiatul meu e la fel.Doarme ceva mai mult acasa ... si asta ma bucura, desi..inca se scoala de doua ori pe noapte.

Ce nu-mi prea convine, dar... perseverenta e cheia,ma gandesc... e ca.. nu prea imi respecta dorinta in ale mancatului.
Eu am incercat sa ii impun un program, respectiv sa ii dau papa cam la 3-4 ore.
So... o zi acasa cu mine, AJ papa dimineata la 7 formula, apoi la 10-11 fructe cu cereale, la ora 13-14 veggies ... mai nou veggies cu carnita.. si pe la ora 17-18 iaurt cu fructe.
Apoi seara la 8 -9 ii dau san , si peste noapte ... asa, cat sa-si ude buzele, caci de fapt... el noaptea ma foloseste pe post de suzeta.

Anyhow... la cresa, ii dau papa tot la o ora jumate, maxim 2.Ceea ce nu-mi convine, caci ii face stomacelul praf. Formula, are nevoie cam de 3 ore sa fie digerata.

Dar, in fiecare dimineata le zic asta si... astazi, am vazut ca finally au respectat programul de masa.




POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

La multi ani, Ramona! Multa sanatate si fericire sa ai.

Miere, chiar ca fata a fost foarte de treaba sa te ajute. Ma bucur ca ai intalnit-o.
Nu stiu ce sa zic de scrisoare dar eu i-as trimite si un "Thanks" card ei personal.

Nu stiu cum e pe la voi cu Thanks cardurile dar cred ca cele mai mari vanzari le fac la mine in oras. Eu trimit zeci in fiecare an. E cineva bolnav, card. Iti face cineva un serviciu, card. Esti invitat undeva, card...cred ca o sa ametesc la un moment dat si o sa-mi trimit si mie un card. Sau sotului: "thanks pentru noaptea trecuta, draga sot" : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ramona, suna bine ce zici tu de asigurarea dentala. Poti sa-mi dai ceva amanunte? Ce comapnie? Unde sa caut?

By the way...
HAPPY BIRTHDAY !!!!!! Iti doresc ca tot ce-i mai frumos si mai bun pe lume sa-si faca drum pe aleea vietii tale.
Sa fii fericita , alaturi de cei dragi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu m-am hotarit sa ma HMO la anul ca au preturi fixe si estimatul le PPO anul asta fost cit bucataria remodelling si bamboo toata casa.
Stie cineva side-effecturi la HMO in afara faptului ca pot sa ma duc numai in network? Poate sa imi dea preturi mai mari decit pe lista?
multumesc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Ramona, la multi ani fericiti!!!

Cu olimpiadele la tvul american eu nu ma mai agit de mult timp, m-am lamurit inca de cand am venit aici ca fac un show si o zeama lunga din ele , nu dau live si oricum isi au preferintele lor, dau numai anumite echipe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Va multumesc pentru urari!

Andrada, ce coincidenta! Cu HMO... daca poti nu schimba. Eu am avut surpriza ca nu plateau tot felul de chestii, e o vesnica batalie cu ei. Depinde si cit de mare e diferenta la premium. Dupa cite poti face prin casa se pare ca-i imensa.

Legat de masini. Avem si o Honda, dar pe aia n-am numit-o pentru ca mi se par mai scumpe. Mazda am recomandat-o pentru ca-i foarte buna si raportul calitate/pret e si mai bun.

Finala pe echipa de la fete e miine seara. Probabil ca nu le dau deloc, mai ales ca sansele ca ele sa urce pe podium sint destul de mici. Sadly! Sper sa ia Izbasa medalie la sol, in rest n-am vazut nimic impresionant. Am inteles ca fata de la birna (Dragoi oare?!) se da accidentata si probabil ca intra Izbasa sau Nistor, care or considera antrenorii ca are mai multe sanse. Oricum, birna si paralele sint "spoken for", slabe sanse sa luam medalii.
Aveam sperante la individual compus, s-au spulberat si alea cind am vazut ca Rusia invie din propria cenusa. Hai, ca pot vorbi toata noaptea despre gimnastica. Stau cu orele pe forumuri specializate, v-am zis ca m-am uitat la tv daneza, la transmisii ilegale din Canada si NBC ajunge de le blocheaza pe toate, iar eu ma mut la altele si la altele, dupa sfaturile altor fanatici.
Sint convinsa ca are dreptate Karolyi, era o fatuca - parca Li Deng o cheama - jur ca n-are mai mult de 12 ani. Mai era cel putin una clar sub 16. Oamenii astia din gimnastica stiu ce vorbesc, au ochiul format si se prind repede de chestiile astea. Chestia e ca n-ai cum sa dovedesti. Asa si Liukin ar fi fost fantastica la olimpiada trecuta, dar n-avea virsta. Pe vremuri era populara chestia asta si in Romania.

Honey, este un website unde vezi optiunile de asigurare. Nu stiu daca optiunile sint identice cu ce spun eu. Ii poate spune la Human Resources care sint optiunile. Perioada de inscriere (sau cind poti schimba optiunea actuala) este cindva in toamna parca. Voi puteti face asigurare doar pentru voi doi deocamdata, mai este pina sa-l duceti la dentist pe baby Andrew. De exemplu (dintre variantele noastre) MetLife PPO High Option costa $56.44 lunar pentru doua persoane. Vizitele, curatatul dintilor, radiografii sint gratuite. Chestii gen carii sint acoperite 70% (tu platesti 30% nu din cit vrea medicul, ci din pretul negociat de el cu asigurarea medicala). Lucrarile majore plus pulpectomii sint acoperite 50%. Mi-a placut ca astia au limita de $3,000 pe an. Eu zic ca sigur merita. Acopera si medicii out of network, doar ca platesti cam 10% mai mult. Alta chestie fantastica daca tii musai sa mergi la un anumit medic.



The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ba pot schimba la anul cu PPO, in fapt daca nu schimb eu, ramin tot pe PPO dar ma gindeam ca e mai ieftin cu HMO. Zici ca nu platesc tot?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Teoretic cica platesc. In fapt fac figuri, cauta mereu motive sa nu plateasca. Asta a fost experienta mea cu un HMO, parca de la Aetna.
Mie nu mi-a placut nici treaba cu recomandarea de la family doctor ca sa mergi la specialist.
In general trebuie sa le ceri voie cam pentru orice chestie diferita de o vizita obisnuita.
Prea multe constringeri pentru gustul meu, eu fug de HMOs, ma mai prind numai daca n-am de ales.
Asta-i parerea mea, dar sint alte persoane care sint multumite. Daca diferenta de pret e mare si poti sa schimbi la anul inapoi la PPO - incearca-i! N-or fi nici HMOs la fel, ca nici PPOs nu sint.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput