Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, mi-am amintit: am citit undeva ca cearcanele sunt un simptom de infectie urinara. Nu vreau sa te sperii, poate este doar un efect secundar la enterocolita.

Itzy, felicitari pt analizele bune ale Anei!

Ce nu am apucat sa va spun, este ca si noi i-am facut lui Dudu ceva investigatii. Analizele de sange si cele pt gradi au iesit ok (mai putin trombocitele usor scazute, mai repetam dar nu pare sa fie ceva grav, poate fi o setare de laborator).

In plus, am mers la ortoped, care ne-a confirmat ca suspiciunea de sold instabil se infirma in cazul lui Dudu, si ca nu se poate observa vreun defect notabil de mers (altul decat imperfectiunile fiziologile la aceasta varsta). Macar cu asta ne-am linistit.

Din pacate insa, controlul la ORL a identificat faptul ca urechea la care a avut otita nu este complet vindecata, in sensul in care inca se poate vedea lichid inauntru. Concluzia: la inceputul lunii septembrie mai facem o data toate investigatiile si, in cazul in care situatia se repeta, va trebui sa facem operatie de polipi. Sper ca aceasta situatie sa fie una de rutina, si sa nu apara alte complicatii. Noi am avut o forma usoara de otita (fara timpan perforat), cu toate acestea nu pot sa nu ma gandesc cum depinde totul de competenta si bunavointa unor medici...

Andra, din pacate si la noi au aparut "manifestari" de independenta. Nu stiu daca are vreo legatura cu prima lui saptamana la gradi, dar in vocabularul lui Dudu a aparut de cateva zile expresia "nu vau" (nu vreau!). Ne-a cam luat prin surprindere, incercam sa ne adaptam.

Lilina, bona vine in continuare sa il ia pe Dudu de la gradi. Peste vreo 2 saptamani (dupa ce ne putem da cat de cat seama daca s-a acomodat la gradi) ii vom face o oferta. Din pacate insa, nu cred ca o va accepta, asa incat ne gandim deja la ce vom face mai departe. Cu siguranta avem nevoie de cineva care sa il ia pe Dudu de la gradi si sa stea cu el acasa atunci cand face vreo viroza.

Apropo de asta, daca cumva stiti pe cineva dispus sa isi suplimenteze pensia cu ceva banuti pt care sa faca cele descrise mai sus, va rog sa ma puneti in legatura. De preferat sa locuiasca in zona... Sper sa nu ma "taxeze" moderatorii pt asta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:



Sephora felicitari pentru deschidere , foarte frumos magazinul si rochitele! Sa fie cu noroc!
Crisnemes, felicitari puiului mic pentru olita! In legatura cu Sebicu: e in Bucuresti de o saptmana, a fost operat si speram sa fie bine.
Pt ca i-au costat foarte mult interventia din Iasi, iar in Buc. au urmat alte cheltuieli, noi fiecar am contribuit cu ceva banuti in contul de pe prima pagina.
eloise nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu scaunele moi, caci Patry se afla in extrema cealalta, adica era mai tot timpul constipata. Acum de cateva luni de cand i-am schimbat lapticul nu mai are probleme. Si eu ii facusem analize, ecograf si nimic.
Din ceea ce am vazut pe site-ul hotelului pare super ok, dar de fost nu am fost. Oricum daca mergeti, asteptam impresii
lilina, las' ca o sa se umple iar pusculita , vorba aceea , nu poti sa fii si cu petrecerile si cu bani in buzunar. N-ai treaba gagico, o tii tot in chefuiala
xandrutza, cum e Narci?
mamilili multi -ici de la noi. Stai linistita nu te stergem din lista, inca, depinde cat mai ai de gand sa absentezi
Multe felicitari prentru Mathias si Dudu, pentru acomodarea la gradi.
roxana asteptam poze cu Victorasul Felicitari lexi pt initiativa!







***************************************************
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
***************************************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

De cateva zile ma tot pregatesc sa va arata cateva poze cu Patry, dar abia acum am reusit, asa ca: la iarba verde pe malul crisului





***************************************************
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
***************************************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramo, am vazut pozicile cu Patri, asa-mi vine sa dau o fuga pana la voi, totul e verde si frumos, s-ar juca fetele non stop cred. Barcuta e faina tare.
Narci e mai bine, a facut putin rosu in gat, febra nu a fost mare si nu a persistat pe tot parcursul zilei, iar trei zile la rand a vomat dimineata; i-am scos laptele si am trecut-o pe orez cu morcovi (a iesit chiar bun) si e ok acum, ca nu a mai vomat. Si scaune a avut mai moi, dar nu dese.
Andra, multumim pentru noutatile despre Vladut; or trece si ele, fitele... Si Narcisa ar sta cu mainile in apa cat de mult. Despre scaunele moi nu stiu ce sa-ti spun... Pot doar atat sa zic, eu, cu canicula de dinaintea ploilor, am fost usor deranjata la burta...
Adriana, bine ca analizele lui Dudu au iesit ok, sper sa fie bine si cu urechiusa, pana in septembrie.


Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria79 spune:

Buna, fetelor!
Va rugam saptamana trecuta sa imispuneti cate ceva despre enterocolita si medicamente... Din pacate nu prea am intrat pe forum.
Razvan nu a mai avut deloc liniste. A avut zilele trecute o forma ciudata de viroza, iar sambata iar diaree. Simt ca mor. In ultimele luni nu prea a primit bine Milumil-ul(3), fiind mereu la regim ,dezobisnuindu-se, si dupa ce l-am cam fortat de dimineata sa bea 150 ml, a avut problemele. Sa aiba legatura?
Primind antibiotic, nu m-am putut duce sa ii fac analizele complete pe care le voiam. Abia miercuri primesc rezultatele la coproparazitar si coprocultura. Am citit si cum au reactionat copiii la recoltari si mi-e si mai greu.
Ultimele doua-trei luni m-au terminat. Imi vreau copilul inapoi, vesel si activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria79 spune:

Xandruta 76, ma bucur mult ca s-a insanatosit Narcisa!
Eloise, scaunele baietelului sunt doar moi sau au si alta culoare, miros urat etc.etc.? Pare ciudat sa dureze atat. La noi au fost doar episoade, rezolate in una-doua zile.
Monique new, cum se numeste produsul de la plafar pentru raceala?
Ce stiti despre Liv 52? L-a folosit cineva? Are efect?
Crisnemes, cum a invatat baietelul sa foloseasca olita? Pe Razvan il puneam pe olita dupa opt luni si facea fara probleme. De la 1 an si 3 luni am incercat sa fac trecerea catre capacul reductor si nu s-a mai apropiat de nimic. De atunci a ramas la pampers. E cel mai mare esec pe care l-am avut cu el. Nu am idee ce s-a intamplat.
Sephora, felicitari pentru magazin! Multi clienti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria79 spune:

Apropo de apa folosita la copii, noi am folosit non-stop Dorna. M-ar interesa insa pentru noi, cei mari, care tot Dorna bem acum, un aparat de filtrat/purificat apa de la robinet. Ma poate sfatui cineva ce as putea cumpara?
A devenit o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Sephora, felicitari pentru inaugurarea magazinului. Totul mi-a placut, de la tapetul de pe pereti pana la accesoriile de nunta. Sa fie intr-un ceas bun, sa aveti multi clienti si sa te pregatesti ca peste vreo 25 de ani cred ca vin cu fii-mea la tine la magazin sa-si aleaga rochia de mireasa . Ce zici, ne primesti?
Roxana, ma bucur ca ti-am facut o supriza placuta, nu trebuie sa-mi multumesti, mie imi place ffff mult sa fac astfel de surprize.
Xandrutza, stay tuned, tu urmezi
Eloise, recunosc in fitele lui Vladut, comportamentul Mariei. Imi pare rau ca nu retin toate fazele, dar are fii-mea niste figuri in ea de ramai traznit.
Eeeeh, vad ca nu sunteti la curent cu ultimele stiri despre Elodia. Au gasit-o, e aici!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Maria79 - imi pare rau ca sufera micutul tau, din pacate nu am nici un sfat pentru tine. Medicul ce recomanda? Poate sa-l tii pe alimentatie de regim o perioada, poate ca si-a iritat prea mult colonul de la atata diaree? Niste Biotics baby, iaurturi cu bifidumbacterii...nu stiu ce sa zic.

Adriana - imi pare rau de urechiusa lui Dudu. Felicitari si voua pentru gradinar

Sephora - felicitari pt inaugurare! Mult succes in afacere!

La capitolul figuranti - si noi ne inscriem in club! Tre' sa stau cu el cand il pun la somn, desi inainte nu era nevoie, acuma ii spun o poveste, ii spun Inger ingerasul meu, Tatal nostru, repet povestea, repet Ingerasul, repet Tatal nostru, toate in soapta, ies din camera, urlete, ma intorc, reiau povestea...In parc face mare scandal daca vede la cineva pufuleti si nu i se da, sau nu am eu de unde sa cumpar, mama lor de pufuleti! , invatam sa impartim ursuletii cu Daria, nu se lasa nici asta fara scandal. Asta e, crestem noi mari

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ramo - vazut mogaldeata pe malul Crisului, precum si cu incaltarile lu mami

Faza azi de dimineata - se trezeste Vladut la 5.50, imi aduce din dulap haine pentur el, sndalele lui, sandalele mele ca sa-l duc la cresa Cu greu l-am convins sa mai stam acasa sa se faca dimineata afara, sa nu ne pornim cu noaptea'n cap. Ce sa mai, ii place tare mult acolo

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput