Copii din 1995-1998 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, spor la impachetat si drum bun lui Elliot! S-ajunga cu bine in Ro! Sa nu plangi!
Ce surpriza simpatica i-ati facut tatalui tau! La multi ani cu muulta sanatate si bucurii!

Mihaela, asa e, sunt emotionante incheierile de "capitole"!
Iar voi, chiar nu stati deloc, mereu munciti, va organizati in diverse activitati.Multumesc!Si voua!

Mikki2, se vede ca esti mai libera. Vii mai des in vizita pe forum. Am vazut prognoza meteo si-aveti vreme mai racoroasa. Inteleg ce-ai vrut sa spui cu marea si vremea rece. Sa ai o zi/saptamana buna!

Flower, felicitari pt. premierile de tot felul! Am butonat telecomanda, din timp in timp si n-am vazut pustoaiaca voastra (am inteles si de ce). Numai ca vineri a fost meciul acela de infarct si emisiunea n-a avut sanse de trecere in fata meciului, asa ca si daca era la TV, o ratam sigur. Asteptam sa te linistesti si sa mai adaugi poze.

O saptamana buna, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetelor,

Va doresc sa aveti o saptamana excelenta,cu realizari multe si vacanta frumoasa la copii!
Mai vorbim...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå ziua la fete

Agho, da , ai drepate, sunt putin mai liberå de asta mai stau si eu pe aici si mai citesc.Curind voi incepe studiile din nou asa cå mai profit de libertate

Azi plec la medic cu cel micut pentru cå l doare o ureche si a mai avut el probleme, mergem så vedem ce este.Vå doresc la toate o zi bunå si cu o vreme mai frumoaså decit aici



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:


Felicitari, tuturor copiilor, pentru premiile obtinute .
Din pacate, eu nu am ce sa va spun , Tatiana a ratat la mustata(ii lipseau cateva sutimi), iar Mihai cu 8 la purtare nu a luat nimic(desi putea lua o mentiune). Poate anul viitor voi fi mai fericita, speranta moare ultima. Cu ocazia asta poate i-a venit mintea la capatana si nu se mai crede buricul pamantului si cel mai important.De Tatiana, sincer imi pare rau, dar este si vina ei, a zbarcit-o rau la latina si franceza(abia media 8) .
si vacanta placuta, copiilor!

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mikki2, sa speram ca nu e grav. Muuulta sanatate puiutului! Poate scapati numai cu niste picaturi de calmare. La noi e senin.


mhldvrc, abia azi m-am gandit sa deschid pozele postate de tine (ca mai devreme nu mi-am dat seama). Foarte frumoase! Si chiar ati facut o excursie minunata! Practic, prin pozele tale am vizionat excursia lui Andrei la Bran si la Cetatea Rasnov, asa ca-ti multumesc!
Acum nu te mai necaji si tu cu Mihai, desi motive sunt. Pacat! De ce nu inteleg si copiii astia la timp unele lucruri? Ei, si Ty are medii bune in general, la fel si Mihai, asa ca e bine.

Ana68, cam scurt mesajul tau.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Hi ,

Miha ,nu te amari prea tare ,lasa ca la nivelul la care-i Tatiana nu mai vin premiile pe banda rulanta si apoi ea-i destul de mare cat sa stie sa-si gestioneze treburile ,in sensul ca tureaza motoarele cand e cazul si la ce e cazul,nemaicontand atata mediile.Pa-astia mici ii mai pacalim noi cat se mai poate ,apoi te trezesti ca nu mai au nici un chef sa se supuna la reguli absurde si apoi eu ii si inteleg cand vad cata coloana vertebrala mai au unii dintre dascali .Numa sa nu m-auda Tibi .Nu m-aude ca a incarcat tat-su masina cu puradei si-s la baschet ,pe teren ,in parc ...

Agho ,cand am ajuns acasa de la "Sarbatoarea crinilor",Ii auzeam gura lui TB de jos ,facea galerie nationalei ,a mai durat un pic meciul si s-a suprapus f putin cu emisiunea de la Antena 1

Miha ,buna si 'distractia' asta .

Mikki ,dragalasi iepurasi ai ,acum am vazut pozele .Ma bucur ca ne tii companie

Si la voi tot asa prost si greu merge ??O fi forumul sau conexiunea mea?



The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna fetelor!
La noi AMR o saptamana, deja pe vremea asta ar trebui sa fim in Germania, sau pe ferry intre Danemarca si Germania...noa io deja is in stres...nu stiu de ce am asa emotii, pe de o parte imi place ca plecam la drum, pe de alta nu am prea mare chef de concediul asta, as fi preferat alte locuri de relaxare...dar asta e!
In schimb sunt bucuroasa ca avem niste vecini foarte de treaba, s-au oferit(oricum voiam noi sa le cerem favorul, dar ne-au luat-o inainte) sa ne ude gradina, sa taie iarba si sa le spunem ce mai avem nevoie cat suntem plecati, eu m-am bucurat ca va avea cineva grija de florile din interior, oricum voiam sa le lasam o cheie ca sa aiba cineva grija de casa o luna. Am si povestit putin azi cu vecinul, in general ma intretin cu sotia lui, dar azi m-a chemat el sa-i vad terasa la care lucreaza de o luna jumate, e acum aproape gata...tare frumoasa a iesit, el a lucrat aproape singur tot, doar la montat usile cu sticla a avut ajutor si la acoperis cred. Si mai exersez si eu suedeza, imi place! Io-s tare surprinsa ca toti ma incurajeaza spunandu-mi ca vb bine, desi eu nu am impresia asta...si educatoarele la gradi ma complimenteaza care mai de care....

Pana la urma ieri a "iesit" o zi frumoasa, am iesit cu prietenii nostri la o gradina cu plante, cu terasa pe iarba verde, langa mare...am stat la o cafea, o felie de prajitura cu sofran si inghetata...am colindat magazinul naturist de alaturi, am mirosit zeci de condimente si ceaiuri, sapunuri facute in casa si dulciuri...pana la urma tot cu mana goala am plecat, e tare greu sa alegi din zeci de sortimente. Apoi am fost acasa la prietenii nostri, povesti, jocuri WII si iar povesti...tare bine a fost.
Si ca sa o tinem tot intr-o sarba(u)toare , sambata se anunta iar un inceput de we fierbinte, e sarbatoarea de Midsommar, sper sa fie frumos. O sa facem iar o mica masa cu prietenii nostri, asa de ramas bun inainte de plecare...

Va pup pe toate, nu va iau pe rand azi ca-s cam "prinsa" cu treburi, n-am sot acasa pana maine si sunt si mama si tata .


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

'Neata fetelor, si Happy Monday,

prima zi de vacanta.
La ora asta, baiatul meu zboara peste Kansas City.
Azi noapte nu prea am dormit, asa ca sant chiauna. Am dormit cu grija, si ma trezeam din ora 'n ora. La 4:20 dis de dimineata dadeam desteptarea, ca nu am mai asteptat pana sa porneasca alarma.

Instructiuni pe ultima suta de m... La aeroport am dat si de un agent nou, si am stat cu toata rabdarea sa serveasca 2 persoane in 45 de min... Taticul din spatele meu facea clabuci, si eu incercam sa-mi pastrez calmul si sa nu iau din energia lui negativa.... Am stat pana cand a decolat avionul. Sper sa-si aduca aminte sa ma sune din NY, sa-i pot sa-i mai trag o serie de instructii...
A, si m-a pupat, in aeroport , si nu numai atat, s-a lasat pupat de mine

V-am citit si sant la actualitate, numa ca nu prea ma pot concentra sa va raspund pe rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Seara fetele

Agho,cel mic are infectie la ureche , mergem miine la un doctor specialist.

Flower,mersi mult.

Mihace as zbura si eu pinå acså in Ro


Sancaså ne tii la curent cum ajunge båiatul.

Noi ne pregåtim så mergem miine la doctorul specialist (cu cel mic), in rest numåråm zilele pinå la vacantå

Vå doresc la toate o searå linistitå si plåcutå alåturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, vreau io sa te imbratisez cu ocaziunea asta, cred ca io stiu ce simti. O sa fie bine, o sa aiba Elliot mult fun! Engioieste, va va prinde bine tuturor!


Common sense is not so common... [Voltaire]    DJ    

Mergi la inceput