Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Marta bafta cu traficul si servici usor maine!! Idem si pentru mine

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andries, si Ghighi face kk cam verde de vreo 2 zile. Dar nu diareic. Am pus in piure cateva boabe de mazare, e posibil sa fie de la asta ? stai, ca doar azi i-am pus mazare, ieri a mancat morcov cu pui. si iaurt cu banane. maine sun dr. sa intreb, chiar m-ai pus pe ganduri.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.craiu12 spune:

Buna mamicilor,

Ne inscriem si noi aici. Am un bb nascut pe 6 oct 2007 si il cheama Alexandru. Vrem si noi sa intram in forum.
L-am alaptat exclusiv pana la 6 luni cand am inceput diversificarea. A acceptat destul de bine mancarea pana acum o saptamana, de cand cum vede lingurita incepe sa planga. Nu stiu ce sa fac, azi i-am bagat legumele in biberon si le-am lungit cu compot si a mancat tot. Nu stiu ce sa fac si sunt disperata. Nu inteleg de ce nu mai vrea sa manace. Ma intreb sa continui asa cu mancarea in biberon sau sa fac o pauza de diversificare si sa mai incerc peste o saptamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

stai linistita, al meu a facut kk verde, spumos, fermentat, urat mirositor de lainceputul lui aprilie...pentru doua zile nu e cazul sa te ingrijorezi, mai ales ca ai si un motiv pentru kk verde, mazarea.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

kk naspa e nu numai spumos, fermentat, acid si urat mirositor dar are si un aspect asa ...lacuit si cu mult mucus. Eu m-am lamurit numai dupa ce am pus copilul cu popoul gol peprosop si l-am pazit sa vad cum face... in pampers isi schimba aspectul in catevaminute pt ca pampersul absoarbe mizeria aia, de aia ne-am si pacalit atat de mult timp.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Andries,sa-ti spun repede ca prin ceva de genul asta am trecut si noi doar ca la noi a fost mult mai grav diaree cate 14 scaune pe noapte ziua nu mai zic.Am intrerupt alaptatul am incercat lapte fara lactoza,nimic nu functiona.A mancat bietul Vladut mucilagiu de orez aproape o saptamana si asa s-a pus pe picioare.I-am dat si ercefuril cate un sfert de pastila la 8 ore iar pt refacecerea florei i-am dat ecoflorina.Desi toata lumea mi-a dat smecta si celelalte minunatii,ecoflorina e buna la gust si si-a revenit repede.I-am dat cam 5 zile.Apoi am reintrodus lapticul usor tot in mucilagiu de orez.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Danuta, eu am fost mai norocoasa, am avut-o pe mama cu mine pana la 19 ani. Dar dupa ce s-a dus, totul s-a schimbat. Nici tatal meu nu a vrut sa se recasatoreasca...bine, el avea si o varsta! Un mare pentru tine si unul si mai mare pentru tatal tau, care a facut o treaba formidabila de unul singur!

Prisi, mami de dulceata...dulce, madame Carpatine ti-a raspuns deja. Pt. bebei pana in 2 ani nu platesti bilet, ci numai o taxa modica si nu iti dau scaun separat pentru bebe. Daca ai noroc si avionul nu e plin, il expediezi pe husband de pe locul lui in alta parte si folosesti scaunul acela pt. dulceata cu bentita. Daca nu ai norocul asta, o dati din brate in brate! O tii tu un timp, o mai dai lui tati, apoi iarasi tu...stewardesele alea nu vor sa dadaceasca pruncii, ca atunci le-o mai dadeai si lor, desi tu trebuie sa ai grija, ca a ta e scumpa foc si s-ar putea sa ti-o fure. Oricum, cel mai incomod mi-a fost sa-l schimb in toaleta din avion...Stramt, dom'le, stramt!

Ma chere madame Carpatine, concediul parental mi se termina pe 2 iulie, dar incerc sa-mi iau concediul de vara in iulie si sa ma intorc la birou pe la inceputul lui august. Sa vedem daca managerul imi raspunde la e-mail, ca de nu... nu stiu ce-i fac, dar poate imi dai tu vreo idee!
Mai, sa stii ca exista o legatura speciala si intre Ioana ta si Tudor al meu (nu numai intre tine si Roxana). Ca prea tipa amandoi la medic! La el insa incepe plansul cand il dezbrac.

Annisio, eu cu tine nu ma mai joc! Pai eram amandoua la categotia grea, amu' 'mneatale ai slabit si m-ai lasat singura la 70+. Pai e momos? Sau ai facut-o ca se apropie olimpiada si vrei sa iau eu medalia de aur la categoria asta?

Marunzikaaaaaaaaaaaa!!!

Nanaaaaaaaa!!!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Betty, tocmai asta-i problema, cand vreau sa ma apropii de nasul lui incepe cu istericalele si de-abia reusesc sa-i pun ser in 10 minute am rezolvat asta, dar cand pornesc aspiratorul urletele devin isterice si chiar nu pot sa suport sa-l vad asa.

Sabina, cum mai sunt copiii ? Si io-s nervoasa cand e casa cu fundu-n sus, dar m-am mai obisnuit, la 2 zile dupa ce vine tanti mimi e la fel...cred ca se pastreaza curatenie numai acolo unde se smotruieste zilnic, ceea ce eu nu fac

Carpatina, ce mai papa trandafirasul ?

Greyeras, eu i-as fi zis multe, s-o invat minte pe prietena...

Sim, bravo papaciosului, sa vezi ce obositoare o sa fie perioada urmatoare cand trebuie sa stai langa el non-stop. poate tu ai noroc sa stea singur in patut, al meu nu suporta, are ace patutul

Melania, te plimbi iar ? vezi ca-s virusi pe-aici, ai grija cu baiatul

Teo, cum impachetari cu cafea ? si celulita nu mai doarme deloc ? pe dinauntru mai intra ? ( cafeaua mai, nu-mi permit sa intru-n intimitati )

Bee, si io am burtica cam lasata( cezariana ) dar nu ma stresez deocamdata. Am slabit fara diete, sunt cu 3 kg sub greutatea de dinainte de gravidenie. Noduli unde zici ? pe linia taieturii ? Eu am inceput sa ma masez cu crema aia de la mustela pe care o foloseam la burtoiul insarcinat, parca-parca s-a mai 'infrumusetat' , sau e doar impresia mea.

Danuta, merci de urari, ce contine baby calm ?







.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Cecilia asa era si Vladut sugea noaptea de nu mai puteam rezista.Faza urata a fost ca am fost atat de slabita ca am lesinat pe strada.Si mancam foarte bine ,luam vitamine dar m-a lasat fara pic de calciu.Cat am stat in spital cu el nu m-au lasat sa-l hranesc noaptea si asa a ramas si acum.Ultima masa la 9 jum si prima la 7 jum cand se trezeste.Pot sa-ti spun ca e boierie.A plans mult in spital,dar s-a obisnuit.Te pup si te inteleg

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Oana.craiu12, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata si sa-ti apara mesajele in timp real, altfel se pierd si nu putem sa-ti raspundem (nu ca as stii ce sfat sa-ti dau acum, dar poate alte mamici se pricep - de ex, Carpatina a folosit un morcov in loc de lingurita o perioada).



Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput