FIV 176

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor zilele acestea au fost groaznice...Duminica , fara nici un semn am inceput sa sangerez. Am alergat la Municipal, acolo fiind doctorita mea, banuiesc ca stiti cam cum stau lucrurile pe acolo, nu ecograf, nu medicamente, nu nimic. Noroc ca dr. mi-a raspuns imediat la telefon si a organizat tot. Luni la eco s-au vizualizat cei doi embrioni, cu activitate cardiaca, au supravietuit dragii de ei. Se pare ca am avut un mic hematom periovular.
Azi m-au externat ,am si o infectie urinara, cu conditia sa nu mai cobor din pat.Repaus total.
Diseara o sa mai fac o eco in alta parte sa fiu sigura ca totul e ok.

Felicitari tuturor mamicilor noi , sa fie sanatosi toti bebeii.
La multi ani celor ce azi isi aniverseaza ziua.

Va pup si va doresc sarcini usoare lipsite de astfel de evenimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Kora, Gabi, Claudia va rog capul sus si sa ne gandim impreuna ca va fi bine!!!

Eu am o presimtire ca veti reusii;fiecare organism reactioneaza in felul lui, unele fete au avut simptome unele nu , dar toate aveau bb in burtica.
Eu va doresc din toata inima mea sa reusiti.
Cristal si eu m-am operat la Dr,Gherasie de fibrom, la Euroclinis si sa sti ca este o dr si o persoana buna.
Tu de ce trebuie sa te operezi?

http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

catalina ai mare grija de comorile tale.Daca dr. a zis sa nu mai cobori din pat,asa sa faci.Vezi ca exista la farmacie olite pt bolnavi,ca sa iti poti face necesitatile fara sa te ridici din pat;fara nici o jena,cei care te iubesc si iti sunt alaturi te vor ajuta.Sa ne dai vesti dupa eco de deseara.Va fi bine,roga-te la DD!
Cocolyso iti multumesc pt ca esti mereu aici cu o vorba buna pt noi cele care trecem prin momente grele acum.DD te va rasplati intr-o buna zi!
dora bine ai venit printre noi si DD sa te ajute ca testul de maine sa fie pozitiv;gandeste-te doar la asta deocamdata,ia-le pe rand.Tin pumnii!

Eu tocmai am facut o plimbarica pana la farmacie.Mi-am cumparat estrofem,medrol si doua teste de sarcina Clearblue....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

KORA, ai grija caci cu testele in casa tentatia e mai mare; asa am patit si eu mai bine le cumparam mai tarziu.

Nici eu nu mai am stare in pat si din cand in cand simt cate o intepatura la ovare.

CLAUDIA, cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ice - ce mai faci? Ai iesit din butoiul cu tristete? Ai sa vezi ca va fi bine; ai incredere. Iti tin pumnisorii stransi, stransi inca de la primul mesaj postat aici.

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Cocolyso: vreau sa fac a patra laparoscopie . La a treia mi-au fost legate trompele (clipsate), dar ele inca mai colecteaza lichid acolo. Asa ca, la ultimele echo pe care le-am facut, hidrosalpinxul meu avea cam 11 mm pe fiecare trompa in diametru. Se pare ca stimularile il ajuta sa creasca. Asa ca vreau sa ma operez... nush ce sa le mai fac: sa le scot sau sa le taie pe lungime si sa le lase deschise, ca sa nu mai aiba unde sa colecteze. Stiu ca sunt nebuna, dar vreau sa scap odata pentru totdeauna de infectia aia de acolo. Asa ca m-am programat si la Ron El pe 26 mai, sa vedem ce spune si el.
Kora: daca faci vreun test d'ala vin cu .
Pisix: imi mai spui o data link-ul ala din Viena? Ca nu il mai gasesc.
Va pupic pe toate...

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Cristal si eu am facut laparoscopie in august 2006 si pe dreapta aveam si eu hidro.Mie mi l-a scos si mi-a reconstruit trompa.
In noiembrie am facut eco si dr a zis ca nu mai vede nimic, nu s-a mai refacut.
Acum parca iar mi-a intrat frica in suflet, dar ma gandesc ca la atatea eco cate am facut pana acum si s-a vazut fibromul s-ar fi vazut si hidro daca mai aparea.


http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Gabita, eu sunt bine, asa cum am spus m-am trezit de dimineata cu un sentiment ca sunt singura, fara bebelusi. Sper sa fie la fel ca la Luca, si sa vina cu un rezultat pozitiv. Simptome nu mai am de nici un fel, si parca sanii s-au inmuiat. Am si eu in casa un test clearblue, luat de ieri, ca aveam de gand daca se pozitiva primul sa mai fac unul, dar asa , a ramas intact.
Poate il voi face maine dimineata, inca nu stiu daca da sau nu. Intentionez ca maine sa ma duc la clinica dupa concediu medical, si poate reusesc sa-mi fac si Bhcg la compartiment, daca nu il voi face singura si voi avea rezultatul poimaine.
Eu vineri dimineata plec din tara, si as fi vrut sa stiu ceva pana atunci.
Pana una alta mi-am luat pantaloni de gravida (nu va spun ca mai am cumparata o pereche de vreo 2 ani), sper ca de data asta sa apuc sa-i port.
As vrea sa ne tinem de mana si sa venim toate cu cate 2 liniute! Poate va fi iepurasul nostru extrem de darnic anul asta. Eu il astept.
Catalina, mare grija!Stai cuminte in pat si ai grija de bebeii!
Ice, stiu ca faceai si tu la Medlife FIV, nu mai zici nimic? In ce faza esti?
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

claudia tu in a cata zi esti maine?Am uitat,scuze.Daca esti cel putin in zi 11 de la ET ( fara ziua ET) poti face bhcg.Sunt cu pumnii stransi pt tine!

Eu am mai stat in pat,ma cam doare tot mijlocul,ovare,rinichi,in burtica parca fierbe ceva...ce mai,...asa cum am mai spus as putea jura ca porneste cm din clipa in clipa,dar stiu ca nu are cum deocamdata,sper ca macar un pui mic sa mai fie acolo si sa se lupte pt viata lui...

Cristal in zi 12 am sa fac test de urina,nici o zi mai repede...hai nu ma certa te rog,uite ca Maria215ro a facut test de urina in zi 11 si i a fost pozitiv,iar acum e graviduta "cu acte in regula"....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, si mai bine. Faci in 29 un test de sarcina, apar cele 2 liniute rosii, il impachetezi si ii pui ce fundita vrei tu roz sau albastru si il vei da sotului. Va fi cadoul tau de aniversare.
Iana, ma bucur ca nu te-ai mai scapta de un gand.

Mergi la inceput