*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (3)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

cynthia, daca ii place infasat lasa-l asa sa doarma. stiu copii care si la 4 luni dorm numai infasati. dupa o vreme poti sa incerci sa-l infasori mai bine intr-o paturica subtire, ceva, si trecerea treptata. dar acum nu-i nici un bai!!
program fix e cam devreme. uneori vrea mai mult de papa, daca se agita i se face sete/foame mai repede... plus mai sunt pragurile de crestere cand i sa da tot programul peste cap oricum. rabdare si seminte!!
cu privitul fix se intampla si la noi, fixeaza un reper si si daca i imisc capul tot dupa el se uita. aseara s-a chinuit tat-su sa-l faca sa se uite la el ca a venit tati acasa. Neam! tot cu ale lui era!!
pumnul incearca si la noi, mai ales in baie, trebuie sa-l pazim cand are sapun pe el. da' l anoi vrea suzeta. incearca alta forma/model.

anca.b, bebele sa satura cand se satura! si incearca sa-l tii la san daca-l vezi ca mananca, nu doar molfaie. pe prima pagina la linkul cu materiale in engleza iti explica in filmuletele -pause to chin- cum arata cand trage si inghite. daca e nevoie, uneori -nu prea des ca se invata- comprima sanul sa-i vina lapte si sa-si aduca aminte de ce e acolo. Vezi ca pe aceeasi pagina e si despre compression.

Ginnette, si mie mi-au placut la nebunie fetele de buburuza! avem copiii mari deja , ce mai!!

LalaD, ce mai rade Andrei!! deja hohoteste?? Si ce pleata avem!!

Stancutza, s-ar putea sa fie ceva care o deranjeaza.. la noi scanceste asa cnad i-e dor de cineva, de mami... se linisteste daca o tii in brate??

Dany, mi-a placut si mie tare botezul Mariei, cred ca asa va fi si la noi- doar familia. a propos, am mai intrebat o sursa, paote stii si tu: se poate sa fac in a doua zi de Pasti? ca sa nu mult familia la Cta de 2 ori- pt pasti si botez, si asa ma serbez si eu (ca imi pica ziua de nastere in Vinerea Mare) Sau depinde doar de preot?

Irlandeza nu's ce sa zic, ca si in microunde aburii se fac tot la 100 grade, deci tot un fel de fierbere este, da' in aburi.. o sa mai citesc, eu folosesc doar pentru pompa si biberoanele in care mai pastrez lapte, cel mul to data pe saptamana, suzetele le pun la fiert normal, nu o sa pornesc instalatia pentru 2 suzete si o lingurita de silicon...

EDIT: am vazut ca v-a zis Anca de filmul cu baby language, se gaseste si pe DC++ pe hub-urile C-zone si Enigma, e un user 'eo'. spor si bafta!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Hai, va pup, plecam la plimbarica, ca e f. frumos afara.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 2 luni de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Fetelor, in ce se pune lapte la congelator? Am inteles ca in ceva pungi, sunt ceva pungi speciale sau ?
ttttttare mult lapte mulg noaptea ca daca asta mic nu papa noaptea mi se umfla tziyzele intr-un hal ca ma si dor.Si nu ma stiu ce sa fac cu atat lapte ca in frigider nu-l pot tine tare mult. help please!

Mami de Razvan-Matei, 09.01.2008

http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Monica-Doc, stiu filmuletele cu alaptatul. si bebe chiar maninca frate in astea 40 de minute. are si perioade cind numai molfaie, insa atunci ii scot sinul din gura si incercam din nou...daca mai vrea...de regula vrea si se apuca iar de supt. adevarul e ca a luat si mult in greutate 1200gr in 3 saptamini.



Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

ramonab multumesc de raspunsuri, multumesc de asemenea si lui doc decap nu prea vreau sa insist cu suzeta i-am luat (adik taicasu ia luat) 2 bucati de la avent pentru 0-3 luni.
DONEZ SUZETA NOU NOUTA

http://community.webshots.com/album/562295142teelCm
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Alina023 iti multumesc pentru apreciere
irlandeza multumesc
docdecap sotul a zis ca se poate face botez in a doua zi de pasti , acum stii cum este depinde si de preot daca vrea sau nu , eu iti sugerez sa te duci la acel preot unde vrei sa faci botezul si sa-i spui si vezi ce-ti zice ca sa stii la ce sa te astepti , bafta.


danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

miri , ce merit?un shlap pt ce am resutit sa fac?
alaltaieri dupa baita si papica, l-am pus pe Matei in pat cu suzi . nu a plans dar am stat o ora langa patut si ii tot bagam pe suzi cand o pierdea. A adormit dupa o ora , fara plans . noaptea fara probleme, adoamre dupa ce papa.
aseara ma avut musafiri si am sarit peste baita pt ca a dormit pana la 10 .a papat pana pe la 11 ,l-am pus in pat ,aceeasi poveste cu suzi cand o pierdea, iarasi nu a plans, a adormit in cca 45 de min. S-a trezit sa pape si gata somnul ca nu a vrut sa mai doarma ,am incercvat acelasi lucru si au trecut 2 ore fara plansd , doar maraieli , si de nervi i-am zis lui taica-su sa faca ce vrea ca nu il mai suport si am plecat din camera, nu stiu ce a facut dar peste o ora era in patul nostru si tot nu dormea.
ce am gresit ?

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutare va zic, si va invit la o cafea jacobs fara cofeina si la o aluna. :-)
miky, dany si ginette, v-am admirat pozele, felicitari pt bebeii frumosi!
aurel cris, sa fie intr-un ceas bun nasterea biancai! sa fiti sanatoase!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bishule, cu privire la kk urat mirositor...si eu aveam aceeasi senzatie, ca n-o sa imi dau seama ce inseamna, intrucat ce facea bebe in pampers mi se parea destul de neplacut nasului. ei, bine, acum STIU ce inseamna, "multumita" unui C pe care l-a dat zilele trecute si care mi-a dat arsuri pe sira spinarii de teama ca a dat-o in enterocolita si alte probleme (desi nu avea diaree...in fine).
nu stiu cum sa spun ca sa intelegi...un C urat mirositor te trazneste cand il adulmeci. e fff diferit de mirosul acrisor al unuia normal. la al meu mirosea a oua stricate. un miros patrunzator, fetid, lesinator la stomac. sper sa nu ai ocazia sa faci cunostinta cu asa ceva. si, daca faci, nu te speria din prima (ca mine). urmareste pampersii urmatori, important e sa nu recidiveze. la el a fost un episod izolat. na, se mai intampla.

nemary, un C verde nu e o problema. daca e de foame, e verde inchis. dar la carti scrie ca un bebelus sanatos poate avea scaun inclusiv verde, un vede galbui, mai precis.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

anca b, si bebe rares se mai intinde la 45 de minute cu masa. sau, ma rog, sa intindea, ca in ultimele zile e atat de sucit incat nici nu mai stiu la ce sa ma astept. ba mananca 20 de minute, la un singur san, ba 10 minute, ba 20 cu 20, ca inainte...nu stiu, ma gandesc ca, asa cum nici noi nu aveam mereu aceeasi pofta de mancare, are voie si el sa mai diversifice. :-)

vorbeati despre dresajul de noapte...are cineva vreun sfat pt dresajul de zi? :-) ma tot intreb ce-as putea sa fac sa adoarma. ii dau sa manance, il pun in pat multumit. si incepe, nene, sa se agite. fara sa fie pe plans. da din maini si din picioare, n-are stare. se foieste, scoate fel si fel de sunete, se mataie, tipa asa, ca sa se auda....si, cum spuneam, da non-stop din cele 4 membre. :-) problema este ca, invariabil, momentele astea, care pot dura si o ora, se incheie cu plans. un plans asa, nici de durere de burta, nici de foame, nici de...nimic. asa, ca o smiorcaiala care se intensifica, pe urma scade, pe urma o ia de la capat. cred ca ii e somn si nu poate adormi.
sau adoarme, singur sau cu ajutorul meu (in brate, pe genunchi, pe patul nostru), dar, la un moment dat, se trezeste tipand si incepe sa planga...nu mult...adorame la loc...si tot asa.
doamne, de-ar putea vorbi, sa-mi spuna ce-l deranjeaza si cum il pot ajuta...

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput