Copiluti de mai-iunie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Danelutza, prefer sa nu stiu pana nu merg sa-l iau. Mi-e si rusine dupa cate indicatii le-am dat la educatoare si directoare in ce il priveste sa le sun ca o mama nebuna ce sunt. Asa ca imi impun sa ma gandesc cum ca e ok. Oricum daca nu s-ar fi inteles cu el de nici o culoare, m-ar fi sunat. Doamne ajuta, va zic diseara cum a fost prima zi pe cont propriu pt flacaul meu.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Multa, multa sanatate copilasilor bolnaviori. Nici nu mai nominalizez, ca sint foarte multi.
Ma pregatesc si eu de surprize de-astea de la fiica-mea, ca azi a inceput (pre)gradinita si trebuie sa intre si ea in "normal".

Adina, super faza cu bulinuta ta frumoasa si isteata!

Chris, eu ma aprind tare la faze de-astea de "noi stim mai bine decit tine ce are copilul tau". Baga-i undeva pe handicapatii aia si bucura-te de fetita ta isteata si sociabila. Pacat de saracul copilas al lor. Tin minte, cind am inceput eu gradinita, am avut in clasa un baiat tinut aproape numai in casa, in camera lui (Richard il chema - asa il cheama si pe cumnatul tau???). In prima zi de gradinita a lui si-a bagat mina in parul unei fetite si i-a smuls un pumn plin din capul ei, ca i-a lasat urma cheala si i-a dat si singele. Se urca pe mese si scaune si zbiera ca salbaticul, sa nu se apropie nimeni de el; nu stia sa se joace si nici sa imparta jucariile cu alti copii, era ca un animal. Parintii lui erau prieteni cu ai mei (ca si parintii celorlalti copilasi, ca locuiam intr-o comuna unde se stiau toti) si ei mi-au spus despre modul de "educare" a lui Rich. Este exact la fel cu metoda aplicata de cumnatii tai.

Aaaa, am uitat

La multi ani pentru 8 Martie

La multi ani, Alexandru, pui mic de Aurasa!

Nelia, am vazut filmuletele cu fetele in zapada si mi-au facut un dor nebun de zapada de-aia faina, care se prinde, care scirtiie sub picioare, cu care poti sa faci un om de zapada mare-mare ... Offf ... Noi o sa stam aici pina pe la sfirsitul lui aprilie - mai. Cei de la serviciul sotului inca nu au facut gura sa mearga sa lucreze in office. Sper sa ne lase cit mai mult asa Zi-mi ce sa fac sa te conving sa veniti in vizita De stat, stati la noi, mincare de la noi, la Disney va trebuie bilete doar pentru voi si Agata, pentru ca Tudora inca nu are 3 ani si e free, nu trebuie sa stam la hotel acolo, pentru ca locuim la 1,5 h de condus; mergem la plaja, Busch Gardens, acvarii, gradina zoo ...
Azi, cind am lasat-o pe Eva la clasa ei, era si o alta fetita care semana perfect cu Tudora!!! O cheama Violet si era copia perfecta a Tudorei!!!



Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani!!!
cu intirziere dar cu mare drag pentru niste mamici exceptionale.
multa sanatate la copilasii bolnaviori, multa putere mamicilor, va asigur ca stiu prin ce treceti!!!
nu prea am timp sa intru sa scriu, de citit va citesc, insa destul de greu scriu.
in w/e-uri am hotarit sa evitam calc. si sa petrecem mai mult timp cu Matei. a devenit din ce in ce mai sensibil, si ne pedepseste cu fiecare ocazie, se revolta dar nu prin tipete, prin reactii.
este greu, insa incercam sa nu cadem in capacanele pe care le intinde Matei sau n-i le intindem singuri din prea multa dragoste.
daca vedeti pe undeva microfon jucarie cu stativ dati-mi un semnal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Isabella inca doarme, are 4.30 ore, dati-mi ceva idei... cum sa fac sa se trezeasca, vad ca cu televizorul deschis in camera nu functioneaza si parca as vrea si eu sa dorm o tira la noapte

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am o apasare nasoala in spate, cumva intre omoplati si parca si in fata pe piept, parca n-am aer. Mai scot capul pe gea si iau cate o gura de aer, parca e mai bine. Nu stiu ce am, m-o apasa bebe pe stomac, pe plamani, nu stiu... Cam toata ziua m-am simtit relativ nasol.

Ieri ma apucase nostalgia cu Andrei bebe mic si ma minunam cat a fost de mic si cat de repede creste. I-am facut o poza, pentru comparatie. Acum are inaltimea dubla fata de la nastere. Ia de vedeti aici.


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Danelutza mi-a dat dr amoxicilina,comprimate vaginale si o crema pt candida si am citit ca este voie in sarcina.
Am uitat sa va spun ca azi Cristian a mers la ortoped,nu i-a dat ghetute ci ne-a dat din nou gimnastica de 6 ori si sa consultam si un neurolog.Oare ce poate sa-i faca un neurolog pt mersul pe varfuri?
Va pupic dulce!

31 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

incepe din nou sa faca febra. A papat ciorbica, a papat si gratarel de pasare, iar dupa aia a cazut la datorie, a inceput sa faca febra si sa-mi spuna ca-i este frig, desi in casa e foarte cald.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna ziua, ca e nu mai e demult dimineata, dar n-am intrat la cafea pentru ca m-am re-apucat si eu de citit, ca nu am facut nimic, dar nimic de trei saptamini, nu-s sanatoasa la cap. Acum astept cu infrigurare sa vad ce au votat colegii mai tineri si liberi, ca desi am zis ca ma duc, m-am razgindit, ar fi trebuit sa-l bag pe bebe intr-o sala cu peste o mie de oameni. Nu mai spun ca Agata e acasa, a dus-o tati la scoala, dar toate scolile sint inchise din cauza vremii. Tudora e la gradinita, aia e deschisa. Sigur astazi vor vota reinceperea studiilor si mi-a intrat morcovul in posterior... desi am citit ca si alte asociatii ar vrea sa se alature grevei, au fost niste incidente cu conducerea universitatii care i-au suparat pe studenti. Aici a fost foarte nasol simbata dupa-amiaza, seara si noaptea, au fost accidente pe autorute (din pacate e si o fetita de 7 ani accidentata, e in spital in stare foarte critica), s-au inchis autorute, s-a circulat ff prost peste tot si nici acum nu au revenit lucrurile la normal, pentru ca este atit de multa zapada incit va dura cel putin trei zile pina vor dezapezi ca sa se poata circula cit de cit normal. Octav a zis ca in curtea scolii era zapada de cel putin 50 de cm, in curte la noi la fel, dealul Agatei a crescut vazind cu ochii, s-a jucat astazi doua ore afara, timp in care am stat si eu in balcon sau in casa, dar cu geamul deschis si cu ochii pe ea, ca mi-e frica sa o mai las singura, chiar daca e curtea inchisa. Vreau soare, vreau vara, e prea mult!

Lisandru e un vorbaret!!! Acum, in timp ce scriu, vorbeste in legea lui, m-as duce sa-l inregistrez, dar daca ma vede sau aude, tace... Astazi dimineata incerca sa faca ca motorasul, ce era la gura lui, cam devreme, nu!?! Si incearca sa se intoarca pe o parte, se chinuie, tot timpul cind il las singur, pe loc drept, trage spre partea dreapta. Si isi tine capul din ce in ce mai bine, astazi il tineam pe birou in fundulet, ca sa studieze camera, si am observat cit de bine si-l tine si in intoarce foarte repede si usor in toate partile. Il mai balangaie el, dar pentru nici patru luni mi se pare ca-l tine fff bine. Of, ce repede creste! Eu as vrea sa-l mai tin mic, ca imediat trece anul si gata cu bebelusenia!

Adina, nici nu stiu ce sa-ti spun, ca nu stiu ce voiati...
ChrisDun, ceea ce vi s-a intimplat voua cu cumnatul, mi-a adus aminte de o intimplare povestita de o prietena de-a mea, care e psiholog. Atunci cind se petreceau lucrurile, ea era copil, dar stiu ca m-am distrat copios povestirea. O matusa de-a ei, de fapt o verisoara de-a mamei ei (care traia in Franta atunci), i-a intrat in cap ca baiatul ei de 4 ani pe vremea aceea, are nevoie de psiholog. Ea era mai snoaba asa si a merge la psiholog i se parea ca-i va creste cota in ochii rudelor si a cunostintelor. Ei, zis si facut! Cauta ea un psiholog renumit, nu a gasit unul de copii, ca nu prea erau pe vremea respectiva si duce plodul la el. O sedinta, doua, zece... platite cu bani grei, bineinteles. La un moment dat, psihologul ii spune ca el crede ca gasit problema si solutia si ii spune sa ia nu stiu ce calmante, sa iasa afara cite o ora pe zi, in plimbari scurte, sa se duca la... si la... ma rog, pina ajunge la o chestie specific feminina (nu mai tin minte, masaj, aerobica sau ceva de genul asta) si ea intreaba: pai, cu copilul? Ce sa faca un copil de 4 ani acolo? Ah, nu, scuze, ca nu am mentionat de la inceput. Dvs., nu copilul! Pai, si cu copilul ce fac? Pai, el va merge in continuare la gradinita, este perfect normal, dvs. aveti o problema, nu e grav, se poate rezolva, numai ca trebuie sa faceti un efort si sa urmati sfaturile mele. Cica a ramas de pomina matusa ei cu intimplarea respectiva. Asa si cumnatul tau, ar fi fost cool (vorba Agatei) sa ai prezenta de spirit si sa-i raspunzi cit se poate de serios ca nu ti-ai dat seama, ca ii multumesti pentru grija lui, dar ca nu ai timp si daca vrea sa va ajute sa va caute un psiholog unde sa o duceti pe fetita. Dar, ca sa fie testat, sa se duca el inaintea Carinei si daca ii da vreun tratament, atunci sigur e bun si veti merge si voi cu fata. Of, asa ma enerveaza si pe mine chestia asta cu psihologii. E o meserie onorabila, pasiunea vietii mele as putea spune si sint atitia oameni care au atit de mare nevoie de un specialist... Dar de aici si pina a merge la el ca la ginecolog sau ca la dentist, mi se pare o diferenta enorma!

S-a trezit piticul... mai citesc si revin!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Danelutza, incearca cu cateva picaturi de algocalmin. Tot mai mult simptomele ei ma duc cu gandul la ceva viral. Nu poti sa-i faci niste analize? La sange aici la noi primesti rezultatele in cateva ore. DOamne ajuta sa treceti cu bine peste noapte.
Monu, Onixone, voi cum va mai prezentati?
Gabitza,super pozele. Si eu deja am nostalgia baietilor mei mici micuti..

Dragos a trecut cu bine de prima zi de gradi "full time", detalii mai multe voi avea maine dimineata cand ma vad cu fetele care au fost pe tura in care el a facut nani. Inca ii curge putinel nasul, dar am emotii ca maine dimineata(ca in fiecare marti de altfel) vine doctorita gradinitei sa ii vada pe toti. Atunci sa vedeti circ, de bine ce ii placea acolo. Nu vreau sa ma gandesc ce va fi pe el saracul!


Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, am ajuns cu cititul si la mesajul tau. Da, chiar ne incinta ideea si am fi putut veni, daca luam mai in serios invitatia ta. Adica de luat am luat-o, dar nu m-am gindit ca am putea-o chiar onora, pentru ca ne stim situatia. Spunindu-i sotului, a aflat ca daca mergem cu masina pina in... oops, am uitat orasul, oricum doua ore si ceva de aici si luam avionul de acolo, nu din Montreal, am ies ieftin cu transportul, parca 1000 pentru toti. De aici din Montreal ne omoara taxele. Nu se pune mincarea sa mincam de la noi, ca si aici cheltuim pe mincare, deci am face-o acolo, bani de iesiri ne-ar mai fi trebuit si am fi avut si noi mult dorita si asteptata vacanta la soare. Acum insa e prea tirziu, vacanta Agatei a fost, eu astept sa vad ce fac astia cu greva, dar sigur se termina si vor incepe cursurile... asta inseamna ca pina cind se termina sesiunea asta voi fi ocupata pina peste cap si nu am cum sa plec o saptamina. Iar Agata daca vrea sa plece mai devreme de 20 iunie in Romania cu tati, ar trebui sa lipseasca si acum si atunci o saptamina si ar fi cam multe absente pentru clasa I. Acum, cind am citit mesajul tau, imi dau seama cit de proasta am fost, banii oricum se duc, greva si vacanta au trecut si noi am stat aici, scufundati in kkatul asta alb de afara, ca altfel nu-mi vine sa-i spun. Imi place iarna si zapada ei, dar pina la sfiristul lui februarie, dupa aceea e deja prea mult. Dar te inteleg si pe tine, ca daca nu as avea-o deloc, tare mi-ar mai lipsi!
Gabitza, am vazut pozele si diferenta dintre Andrei de atunci si cel de acum. Stai sa vezi cind il vei naste pe cel mic si il vei tine in brate si apoi il vei lua pe Andrei, sa vezi cit de urias ti se va parea cel mare. Mai ales in prima zi cind vii de la spital, dupa ce stai un timp numai cu cel micut.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput