Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by varuna

Elara ce muzica ai avut la POP??? Pasarele sau jungla ???

Ana 35+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor



Nu mai stiu...
Da' era tare frumoasa si linistitoare... Probabil ca pasarele ca daca era jungla nu imi mai parea linistitoare, nu?
Am dat si ceva apa la soricei....ma stergeam discret, pe furis,.....asa de emotzionata si fericita eram sa-l vad atat de relaxat si increzator ca va fi bine.


Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Luny am vrut sa te intreb...la pireul tau ardelenesc sau cum s-o fi numit.
faci pireul, pragesti ceapa, pui sosul, boia...dar dupa aia mixarea intre pireu si ceapa o faci in tigaie, pe foc? sau separat intr-un bol fara caldura. da reteta pana la capat...ca daca nu iese si am reclamatii...la tine trimit criticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimi!

Varuna, pupici, multumim de laude!

Gecko, bine ai venit cu noi pe crenguta, ai scapat de moderare! Spor la bucatarit daca si tie iti place! De voie, de nevoie eu trebuie sa robotesc!

Adriuta, Ursulica mersi de complimente!

Mary-lou, incredibil, ce repede si usor ai nascut! Super, bravo mamico! Cu ce medic ai nascut? La Elias, nu, sper sa nu gresesc...

Wow, Hai Simo si bb Samuel!
Doamne Ajuta sa fie o nastere usoara!


Hai Delphinas si bb David!

MamiP, spor la trebusoare, dar ai grija sa nu obosesti rau!

Naty, ce bine ca ai vb cu Maria si bebica Tudor e mai bine! Doamne Ajuta!
Sefa-adjuncta, mie imi placea sa trecem in listuta cu mamici si puiuti si dr si spitalul unde au nascut, sa vada si restul gravidoaselor, ce parere ai?

Maryb, randunica mica, un pupic si de la mine!

Elara, sa stapaniti sanatosi achizitiile, am vazut si pozica de la Zoo! Bravo ca nu mai e streptococ! Ce antibiotic ai luat?

Ma duc sa pun ciorbita pe foc, ca in ritmul asta ramanem fara



Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, sa stii ca si eu ma gandisem, trebuie insa sa avem acordul mamicilor pt a trece numele doctorilor. Eu pot face asta pt cele care au dat numele, nu insa si pt restul...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut burtikutza frumoasa de Elara!!

Yupiii!Sa va spun:Bebelina mea are si patut! Au fost randunoiul cu socrela aseara prin Ikea,au ochit un patut simpatic si l-au si luat!Si am scapat si ieftin!Doar ca n-are sertar,dar asta este.Insa e pe 2 nivele si simpatic.Important e ca am scapat de-o grija si e gata luat.Acum trebuie sa caute si saltea,ca aseara nu s-au hotarat.Ma gandesc la saltea din fibra cocos,cica e mai aerisitoare.Ce ziceti?Pe unde sunt preturi mai bune??Am vrut sa comand la Pifu patutz,multumesc inca o data lui Laly pentru indrumari,dar randunoiul nu a vrut sa mai astepte,ci sa fie luat o data, sa scapam.Acum sa ne ocupam de maruntisuri.Lenjeria draguta cu baldachin de la Baby Comfort,pe care a luat-o Clau,nu mai e in stoc.Le-am dat mail sa ii intreb cand mai aduc,dar n-au raspuns.

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Neata randunici!
Am zis ca nu mai fac nimic (sa mai munceasca si altii ) pana nu reusesc sa mai trimit si eu un mesaj. Si mai am de recuperat cateva capitole. Vreau concediu! :((

Olga , Clau, Maria, Zoze, Mary-lou
felicitari pentru nastere! Sa dea Domnu' sa aveti copiii sanatosi si sa aveti parte de o recuperare rapida!

Fug sa mai citesc din urma.

Dana 31+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by ursuleata

Eu am hepatita b...Daca se declanseaza si antigenul HBE...(eu am antigenul HBS)..trebuie sa iau imunoglobuline.
Problema este ca nu se gasesc in tara. Trebuie sa fac comanda.



Ursuleata, .
Vezi ca daca trebuie sa faci comanda ai nevoie sa completezi un dosar unde si dr. tau tr sa semneze si se cere aprobarea ministrului sanatatii. Stiu sigur ca semneaza pentru toate gravidele, numai ca ma gandesc ca sa il pregatesti din timp ca nu stiu cat dureaza....dar la noi romanii...cum ne pricepem f bine la hartogaraie... Si nu stiu exact cate acte si semnaturi iti trebuie.

Sanatate multa si succes si ...poate ca nu va fi nevoie...
Dar daca va fi nevoie, ca sa nu fie tarziu, daca nu e scumpa mai bine demareaza demersurile acum, da comanda si cumpara sa o ai la tine....just in case...


Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bubu05, vecinica mea si eu te

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Acum ma streseaza gandul ca astfel de pete pe organe se asociaza cu SD si ca asta doar la nastere as putea afla...


Iti garantez ca nu este de vorba de asa ceva, scuza-ma ca ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar SD se depisteaza din al doilea/treilea trimestru de sarcina. Si eu sunt la fel ca tine , ma gindesc si exagerez fel si fel de prostioare.
Daca era vorba de ceva periculos , fii sigura aca te opreau pentru investigatii mult mai amanuntite facute de specialisti in malformatii fetale, aceste teste eu le-am facut la spitalul de copii infantili, medici specilaizati in pruncii din viata intrauterina.Rezultaul= beblina mea nu are nimic , e perfect sanatoasa. De ce am ajuns la acest spital? Medicul meu obsrtretician-ginecolog s-a speriat pentru ca mi-a crescut lichidul , cu toate ca la echografie el nu depistase nimic, a dat imediat telefon si mi-a facut rezervare la acest spital de copii infantili, am fost de 4 ori pina acum, din moment ce totul e ok, nu e nevoie sa mai ma duc, ci merg in continuare la medicul ginecolog si cu care nasc.
Azi , la ultimele teste am stat 4 ore, dar s-a meritat, am scapat de frica ca fetita mea ar avea ceva.
Doamneee! Ce-am vazut acolo! Nu vreau sa mai vad in viata mea asa ceva.



un burtoi de 32+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai sa va povestesc cum a fost dupa nastere, la mine...cu toate ca si la mine, a fost cam atipic...dupa noaptea aia de cosmar!

imediat dupa nastere doream sa dorm!!!! nimic altceva, ii vazusem funduletul alexutzei, ca mai mult nu mi-au aratat, au luat-o si au fugit cu ea, parca eram un balaur care o manca....stiam ca e bine, asa ca m-amlinistit si voiam sa dorm, numai ca nu m-au lasat...2 ore l-au pus pe al meu sa ma tina de vorba...ii uram pe totzi atunci!!! voiam sa dorm!!! m-au dus in salonul de lauze si...se facuse deja 6 dimineata, aparusera asistentele cu medicamente, termometre, etc, fetele se trezisera, au inceput cu intrebarile si...eu voiam sa dorm!!! am inteles ca nicio sansa....incepusera vizitele medicilor, apoi du-te vin-o rude, prieteni, vanzatori ambulanti...nu mai puteam sa dorm, abia asteptam noaptea cu linistea ei...au venit ai mei, cu MANCAREEEEEEE!!!! marcel spune ca au adus exact comanda mea???? am vrut eu ceva??? pai cica nu ma dadusera jos de pe masa de nastere si am cerut piure cu fripturica si castraveti murati:))) uite de ce imi ardea mie!!! cert e ca am mancat si parca imi era mai bine....vroiam copilul, m-am tarat pana la salonul ei si m-au trimis inapoi, nu m-au lasat...pana la urma m-am dus la mediucl neonato sa intreb daca e bine... si a inceput showul cu streptococul...de atunci, pana am plecat acas nu mai tin minte decat fazele urate...mi s-a sters memoria!
cand am ajuns acasa, eram cu marcel si cu alex, singuri!!! alex facuse pe ea si trebuia schimbata, am incercat, am reusit sa pun pampersul si am incercat imposibilul, sa o infas asa cum mi-au dat-o din spital, sarma!!! nu frate, nu mergea!! iesea o mana, bagam mana, iesea un picior, bagam piciorul, ieseau mainile, samd...si s-a pus frate pe un urlet, de se invinetise!!! ami nceput si eu sa plang, ii ziceam lui marcel ac am ranit copilu', telefonul suna, era mama, si marcel disperat:"buniiiiii, hai aici ca nu stiu ce sa fac cu ele!!! plang amandoua!!!!"....au venit mama cu asistenta pediatra si a inceput tanti sa o introarca pe alex ca pe o papusa, pe toate partile, eu bazaiam ca-i rupe ceva, aia radea de lesina...
eram epuizata, inca nu reusisem sa dorm mai mult de 1 ora continuu...si trecusera 5 zile deja...ma pufnea plansul, ma uitam la alex si zambeam, ma dureau sanii care erau cat casa republicii, in viata mea nu mi-am imaginat ca din 2 nuci poti face 2 pepeni!!! nu va mai zic de fund!!! lesinam de durere!!! eram inchisa in casa, chestie care pe mine ma omoara. daca nu ies zilnic din casa, eu dau in depresie!!! si cred ca am dat, dar nu mi-am dat seama...vid total!!! nu mai tin minte primele zile cu alex!!! sunt sterse, cineva a dat ctrl+alt+del....nu stiu ca am facut, ce am gandit, nimic, parca mi-a trait altcineva viata!!
apoi a inceput sa se faca lumina. au inceput colicile!!!! refuzam sa mai mananc, de teama sa nu-i faca rau laptele lui alex, mancam numai cartofi fierti, nimic altceva!!! si ea suferea si plangea, eu ii ceream iertare in continuu (imi aduca aminte acum ca asta a fost primul lucru care i l-am zis cand s-a nascut:"iarta-ma ca te-am adus aici!!") si plangea zi si noapte, non stop!!! nu stiam cum sa o mai opresc!! il invidiam pe al meu ca mergea la servici, ca scapa de urlete, stateam mult afara cu ea, in parc, sa se calmeze...nu frate!!! parca avea spini in chiloti!! in parc treceam cu carutzul prin gropi ca sa adoarma, ii placea sa fie zdruncinata, acasa faceam ture, sapam santuri prin podea cu ea in brate, sa nu mai planga!!
recunosc, am fost epuizata dupa asta!!!adormeam pe scaunul de la wc:))), asta cand reuseam sa stau pe el, ca inca ma durea fundul...facusem si o mastita, iar durere!!! si juram ca nu mai vreau copii in viata mea!!! ca nu-mi mai trebuie, ca daca mai vreau infiez, etc...dar ma uitam la ea si ma scufundam in ochisorii ei albastri si senini, ma minunam de cat de serioasa era, ii mangaiam gurita de ratusca si o iubeam infinit de mult!!!
pe la 4 luni a trecut furtuna...adio colici, adio tipete, a inceput distractia. radea fata mea dulce mereu, era sociabila si dragastoasa. o pupam mereu, cred ca d-aia este asa lipicioasa acum:)))
dar mie inca imi era rau, aveam lesinuri, stari de panica, furnicaturi pe membre...nu eram bine...inca imi era somn!!! eram atat de obosita, nu mai dormisem cat trebuie de ....mult, nu stiu de cand...si voiam sa dorm!!! dar noptile erau rupte de cosmaruri, noapte de noapte, timp de 6 luni, eu visam ca nasc!!! alex se scula de 2 ori pe noapte sa suga, ziua nu puteam dormi, ca aveam o gramada pe cap, plus ca aveam de lucru acasa...
ei, dar a trecut vremea, fata mea a crescut, eu am aflat intre timp (dupa 3 ani si jumate) ca starile pe care le aveam au fost date de hipotiroidia declansata la nastere, pe fond de shoc metalbolic....sau naiba mai stie cum s-a exprimat nea doftoru'!!!
viata incepuse sa devina frumoasa, trecuserea cosmarurile, faceam tratament pt boala, fara succes insa...nu ma mai intrebam "de ce tocmai mie???" si in suflet a inceput sa apara o dorintza...mica, plapanda, care a crescut repede si s-a transformat intr-un foc care ma mistuia!!! mai doream un bebe!!! unul la fel de minunat si de perfect ca alexutza mea!! dar frica cea perversa, se incolacea pe sentimentul asta si-l sufoca...si dadeam inapoi....apoi era si boala aia nemernica care nu se remedia....
in luna octombrie a anului 2006 am renuntat sa mai iau pastilele anticonceptionale, in luna martie 2007 i-am zis sotului ca vreau din suflet un bebe, in martie-iulie 2007 am urmat un tratament naturist pt tiroida, cu rezultate bunicele, dar nu totale, apoi in iulie am zis "hai, acum ori niciodata!!!" si uite asa....teodor a venit in viata noastra. l-am cunoscut apoi pe medicul homeopat, care mi-a dat tratament pt 1 luna si de atunci am analizele perfecte, ma simt bine, nu mai sunt obosita si nu mai vreau sa dorm, nu mai sunt deprimata si nu mai vreau sa plang, nu ma mai doare, nu ma mai furnica, nimic, sunt FERICITA!!! si asa am de gand sa raman!
o experienta traumatizanta nu o uiti niciodata, chiar daca toti iti spun ca vei uita....nu o vei face!!! dar vei invata sa traiesti cu ea, sa o accepti si sa treci peste ea, sa mergi mai departe si sa te bucuri de frumuseatea vietii! am atatea motive de bucurie, atatea zile frumoase, incat chiar nu mai conteaza o zi de chin, care a fosta cum aproape 5 ani!!!


alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput