Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, pai asta e idea, sa mai fac repede un bb (daca bb1 iese in grafic) pana nu ma dezmeticesc ce greu este, ca eu mi-s mai senioara (ca sa nu zic altfel) am zis ca daca bb1 iese la 32 ani, sa nu ma apuce 35 in nici un caz cu bb2. Oricum, am bagat la cap warningul, de care de altfel sunt destul de constienta.
Ati antrenat cin-cinul pt canicula de la vara? Ca daca imi amintesc bine pe inaintasul astuia l-a luat prin surprindere.

Gudinde multumim ca ne-ai pus-o sub vizor pe Gecko!

Naty-am vazut montajul editat, copilitza tare esti :)

Bubu – hai cu montaj de vladut

Cris, micuta lu Clau statea in camera la clau, nu?
Ma bucur ca sunteti bine.

Gecko, date nu ne dai, da niste pozici macar?? Stiu ca nu meritam,ca nut e-am vazut la primele mesaje, da poate treci cu vederea…
Majoretele tre sa le ai
Abia astept san e descrii reactia medicului cand o sa ii zici ca ai toate simptomele sarcinii deodata )


Hai ca ne-a ajuns si burtica din urma pai linkul de montaj poze e acelasi cu siteul unde ai vazut montajele cred. Eu de acolo voi porni cand voi face peste vo 2 luni.

Adriuta, ti-a iesit pasarica pe gura. Azi vine mami inapoi, cand a auzit ce ma chinui cu cleiul bine atasat de parchet :D


Numai ce am citit povestea de Mary-Lou, si nu stiu de ce, aproape am lesinat!!! Sunt f dezamagita de mine… pai cum mai nasc eu daca mi s-a intunecat imaginea de al o lecturare….

Mary-Lou, felicitari pentru curaj!! Sanatate multa Clarei! Si mult noroc in viatza!

Kitz, sar’na pt pm. Te-am inundat si eu cu intrebari in raspuns!

Livi, bafta la control.

Ieee stiri de la zoze! Brava, Zolelin, te asteptam acasa cu bb magic!

Fete, eu pot sa iau toate zilele de co si in post-natal, nu? ca nu m-as mai complica

Hai ca ma opresc aici cu recuperatu, ca mi-a venit mami iar

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Helauuu, helauuu!

Ca sa respectam "eticheta" o cafea buna merge cu ciocolata buna...asa ca va invit pe toate la specialitati de ciocolata de la LeonidaS, ca barbatzelul meu abia a revenit din Patria Ciocolatei...si a adus la Romanica tot felul de minunatzii: trufe, noisette, chocolat pour connaisseur - Cote D'or, Duc D'o si alte bunatati cu index glicemic ridicat...numa' cioco pentru diabet nu a adus (scuze Naty)!!!

Spre disperarea Larisei taica-su' i-a adus inca o papusa cu chip de portelan (obiect de colectie, care va sta in vitrina)...s-a consolat cu o jucarie haioasa pentru Alex...un magarus de plus care danseaza si bate step...am considerat ca pe Alex o sa-l sperie la inceput Haiosul...

Mie mi-a adus un colier cu agate in montura de argint...si lui bebe Alex o pereche de pantalonasi (de firma) pe care a dat 25 de euro...(cu banii astia am comentat ca-i luam lui Alex trei salopete smechere nu doar o pereche de nadragi)...da' mi-am infranat limba pentru alte chiscaturi, sa nu-l amarasc pentru lipsa lui de inspiratie la cumparaturi de unul singur...Ata este!

Si acum sa luam la pomenit diverse Randunici:


- Criss-Criss, multumim pentru stirile despre Clauclau si bebelina Rebecca!

- Gecko, vaz ca te-ai integrat in gasca...esti de-a noastra...pup fata cu umor;

-Elara, cosmarurile sunt ceva absolut normal pe final de sarcina...contribuie la densitatea crescuta de cosmaruri in perioada asta mai slaba oxigenare a centrilor nervosi din cauza presiunii uterului gravid pe vasele de sange care iriga sistemul nervos...si se adauga si festele subconstientului...prin urmare si-asa deci cosmarurile intra firesc la distractia nocturna...Partea faina e ca in realitate treaba va sta la 180 de grade fata de ce ti se nazare in vis...si eu am visat inainte de nasterea Larisei ca voi fi mama unui baietzel negricios, cu o claie de par ciufulit...tziganel si tuciuriu...si in realitate a fost o fetita cu tenul portelanat si balaie...Asa ca RELAX,MAX!

Adriutza, ia tu niste pupici speciali din partea-mi!

Mamipapatot, imi place cum ai zis de cornitzele berbecutzei Honey! Iti dai seama ce combinatie fatala si absolut mortala va iesi bebelina ta: sa aiba o fizionomie si un nume atat de caline, de dulci si sa aiba o fire agera, de parca i-ar curge foc prin vene??? Sa-i stranga de gat pe unii, altii cu o mana de fier in manusha de catifea??? Nu asa ai vrea?

Sovieticutzo, de acord cu tine...daca tu vrei sa treci din nou la fapte cand implineste Sasha sase luni...sa fie cum vrea inima ta...si sa fie si fata! Ma gadila suspect la orgoliu cand zici ca-ti place cum scrie sor'mea Katya.

Naty, deci eu cu Ariel, in topul tau suntem "ex-aequo"! Onorant pentru noi! Saru'mana!

Mary-Lou, frumoasa povestea nasterii Clarei-Maria! Te felicit pentru viteza de reactie...a doua zi dupa Marele Moment ne-ai impartasit fabuloasa ta experienta! Si cat de traumatizata erai tu cu doua zile inainte de nastere...si ce bine a decurs totul in momentul decisiv! Sa fiti binecuvantate, si tu si printesa Clara!


O randunica (nu-mi amintesc exact si precis cine anume) intreba despre sentimentele care te incearca imediat dupa nastere...o stare proxima fricii...NORMAL...ai senzatia ca ti-a picat in brate un extraterestru dulce, dincolo de toate visele tale ca nivel de perfectiune...da' fara instructiuni complete de utilizare...doar o fiinta urlatoare...singura "limba" pe care o vorbeste fiind PLANSUL...pe care vei invatza SINGURA sa-l traduci: plans de foame, plans de sete, plans de febra, plans ca-nu-i-place-murdarel-la-curuletz, plans ca are colici, plans ca-l strange diaperul, plans neconsolat ca deja e un alintat...si multe alte sensuri ale plansului pe care le veti descoperi in prima luna de viata...SINGURE-SINGFURELE! Eu va urez ANTICIPAT spor si talent la TRADUS!

Deja am scris un cearshaf...ii fac tivul aici...revin!




Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ariel,c-am aceleasi conditii sunt si acum dar unde sa teduci ??la iasi atatmai fac inca 2 ore si pana acolo? daca nasc pe drum? la Bianca in 4 ore eram "nascuta" daca acum o sa fie mai repede de 4 ore? ce fac?....
aaa...si se face epidurala cica au ei noi cotizam anestezistul atat dar nu fac pt ca mi-e frica de acul acela mare si mai ales ca e in sina spinarii...brrr...eh cat pot sa trag doar nu am sa mor din asta nu?Am sa-i zic dr mele sa mi-o induca asa cum a fost si la prima ca eu zic ca e mai usor..numai ca acum sper sa se fi intors cu capsorul spre iesire
Te astept sa vii pe aici poate ne vedem .......

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata Randunici!

In primul rand galerie pentru Simo si Delphinas:

HAI SIMO!!!
HAI DELPHINAS!!!




Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE


http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Stela, sa stapaniti sanatosi patutul si sa se lafaie puiutul drag in el! Am primit in cutia postala pliante de la Cora si e unul special de bebelusi (poti sa intri si pe site-ul lor sa vezi oferta) si am vazut saltea la numai 1 mil si ceva cu nuca de cocos, burete si nu mai stiu ce. Poate rezolvi saptamana asta si cu salteluta.

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE


http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Intre timp Mimonix a intrat cu povestea nasterii lui Vlad...
E o descriere foarte realista a unei operatii de cezariana...si foarte completa.
Intr-adevar pe masa de operatie te urca goala-pusca...te salvezi cu simtu' umorului sau mai simplu inchizand ochii...sau spunandu-ti ca pentru bebe, ce sacrificii nu face mamikutza lui?!
Laptele vine dupa doua zile (daca e vorba de anestezie generala)...
Bravo-bravissimo, Simona, pentru povestea nasterii prin cezariana!
Sanatate si crestere usoara lui bebe Vladutz!


Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Dragelor,va dezamagesc,da sa vedeti ce dezamagita sunt eu...bebe asta da doar alarme false,la control capul jos pregatit,col ioc,dar TNS nici o contractie semnificativa(i-o fi frica?!),doar fasailei-vorba doctorului...concluzia:acasa si asteptare...doar daca am contractii la 5 minute sau se rupe apa,sau pierd dopul,sa mai merg...
imi pare rau ca ati scos majoretele degeaba...o sa mai zic sa le scoateti doar cand o sa fiu 100% sigura ca nasc...acum inteleg pe deplin ce simti IOANA,ce aiurea poate sa fie!!!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 11 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Armata de majorete e gata de egzercitz:




HAI, DELPHINU'! HAIDE, DAVID!


HAIDE, SIMO! HAIDE, SAMUEL!


HAIDE, IOANA! HAIDE, DAVID!




Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

MIMONIX frumoasa si povestea ta si ai mare dreptate totul difera de la om la om
mare de tot si sa-ti traiasca Vladut si sa te bucuri de el..de fapt de amandoi copii
Abia astept sa pui pozici!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

A,si sunt f suparata pe barza,care doar si-a facut aparitia,nu a stat...mama ei de barza!!!!!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 11 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput