Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *3*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nu de mult ne-am intors din vizita. Am fost la finuta mea care este bolnavioara inca de la nastere. Un medic nebun care nu a ajutat sa nasca cand trebuie ... si de atunci a inceput tragedia lor ... si au trecut 8 ani. In toamna am aruncat 'pastila' intr-o doara de posibilitatea de a merge in China. Ca orice parinte au fost reticenti ... si rotitele au inceput sa se miste greu ... pana intr-o zi cand am intrebat-o ce a gasit (cazuri asemanatoare).
Vai , nici nu va pot povesti. Maine se duc la Budapesta sa se intalneasca cu o familie care a facut deja un transplant si sa vada daca si fata lor a fost la fel.
Nici nu va pot explica ce simt. Sunt fericita , dar imi este si teama. Imi este teama sa nu care cumva sa fie dezamagiti. Imi doresc atat de mult sa ajunga acolo.
Am facut atatea planuri ... of , de ar pleca sa fie si finuta mea mai mica bine. Si eu stiu ca vor ajunge si va fi bine.
Dragii mei , ma voi gandi la voi si va voi tine pumnii



Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ma tot gandesc de ceva vreme sa schimb dieta si modul de viata. Cu mine nu ar fi greu , dar cu Emma ...
De cate ori am incercat a fost mare scandal , iar Emma de bebe a stiut ce vrea sau nu. Nu a mers cu pacaleala sau distragerea atentiei.

Eu stiu ca un om matur stie cu ce lupta si are puterea sa zica 'mananc la fel si in scurt timp voi muri sau mananc natural si poate reusesc sa inving cancerul'
Dar un copilas , oare cum sa o fac sa inteleaga! Eu cred ca ar fi in stare sa stea nemancata o saptamana. Poate ca morcovi , portocale , mere si banane ar manca , ceva salata , castraveti si ceapa ar ciuguli ... poate suficient doar atat?

Oricum in pauza de 30 de zile dupa cele 15 zile de terapie de la Galati va trebui sa tina un regim si un tratament naturist ...

Ma uitam in seara asta la Emma si la finuta mea ce frumoase sunt si ce frumos se joaca.

Ooof , cat imi doresc sa dea rezultate bune acesta terapie. Va puteti imagina? Am putea sa iesim in lume fara sa ne mai ferim si fara sa ne mai ascundem dupa o masca , masca care de altfel ne este prietena de mai bine de 2 ani. Hm , nici macar nu o deranjeaza.

Va si va pe toate! Va multumesc ca existati si sa aveti sanatate!



Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

In ultimul timp nu mai urmarisem acest subiect, am crezut ca Emma e bine, imi pare tare rau de vestile rele.
Ii multumesc Gabbrielei(Nicol) ca m-a atentionat pe mess si mi-a trimis link-ul si conturile. Vreau sa ajut si eu cu putin,luni voi trimite niste banuti in cont.
Aida, te admir pentru optimism si curaj... ma rog ca Emma sa se vindece.



Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Aida,vreau sa repet si eu ce au zis atatea mamici,esti extraordinara! Cu asa necaz pe capul tau,tu scrii mesaje optimiste,ma faci pe mine care eu nu trec prin asa ceva sa ma simt,mica,slaba,...

Ma rog si sper ca EMMA,sa se faca bine!!!

Asa cum ti-au mai zis mamici,trebuie sa ai curajul de a accepta un ajutor financiar.Cu siguranta o asa boala necesita tratamente si alte lucruri pe langa ce costa...Noi nu putem decat sa ne rugam si sa ajutam financiar.O faci pt fetita ta,iar noi o facem cu multa placere!






CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by ralcat

Prima mea idee a fost sa-i recomand Aidei medicul care mi-a salvat mie viata. Care e mai mult decat doar un simplu medic ... e un om cu mare har. Dar imi doresc mai mult decat orice pe lume ca biopsia sa iasa bine si toate cosmarurile noastre sa se termine in mod fericit.
Pentru delfinoterapie, nu se poate la Constanta ? Sau ne interesam in alte tari mai calde ?

Copiii merita tot efortul nostru
Simona,

Sonia, Crisa
Alex, Andrei




-------------

Ba da Ralctule ne interesam si prin tarile calde
Am niste numere de telefon, maine ma interesez ce si cum...cat costa aceasta terapie.
cine se mai poate interesa si in alte parti ...bine venite sunt informatiile...mai bine sa vaem de unde alege.

atasez pasii terapiei
..iar mai jos bolile care sunt tratate.




Delfinoterapia paso a paso


1.- Recopilación de toda la información del paciente, antecedentes familiares, diagnóstico médico, tratamientos aplicados, medicación recetada.
2.- Se evalúa al paciente y de acuerdo a los resultados, se traza el tratamiento a seguir y los objetivos específicos a lograr.
3.- Al introducirlo al agua, se realiza un período de adaptación basado en las propiedades físicas del agua, que se explica a continuación:
a. Adaptación Mental: introducirlo al agua, siempre en brazos del terapeuta, mojándole la cara para que tenga la certeza de que el vital líquido no le va a hacer daño.
b. Separación: acercándolo y separándolo del terapeuta para generar autoconfianza, evitando que el terapeuta se convierta en un chaleco salvavidas físico o mental
c. Rotación: colocando al paciente en las posiciones que se utilizarán en el agua para realizar la terapia.
d. Equilibrio: enseñándole al paciente a mantener la armonía y tranquilidad.
e. Desplazamiento por encima del agua: mostrándole que puede desplazarse por encima del agua sin ninguna dificultad.
f. Desplazamiento por debajo del agua: mostrándole al paciente, que al hundirse, ni al terapeuta ni a él les va a pasar nada malo.
g. Técnicas de Relajación: realizando una serie de ejercicios, para lograr una relajación total antes de iniciar la terapia.
h. Desplazamiento individual: ayudado por un flotador adicional, que no es el terapeuta.
Después de lo anteriormente realizado, continúa una adaptación al delfín, en la cual el paciente ve que se le acerca para ser tocado, besado y de esta manera iniciar la estimulación.


Experiencias personales:

Dariela de Merchán decidió buscar en la delfinoterapia una alternativa para su hija Andrea de un año y cuatro meses, luego que viera en un canal de suscripción por cable que este tipo de métodos ayudaban a los niños con síndrome de Down. A su pequeña le hicieron este diagnóstico al nacer, que fue corroborado en las evaluaciones genéticas y por indicación del médico tratante , desde los 12 días de nacida acude a una escuela de estimulación temprana en Valera, estado Trujillo.

En diciembre de 2004 asistieron por primera vez al Dolphin Research Center of Venezuela y luego de la evolución notada en la niña, decidieron volver nuevamente para un segundo programa de delfinoterapia. "Se ve mucho más activa, su proceso de lenguaje evolucionó bastante, ya dice papá; su parte motora y cognitiva ha mejorado. Es una niña que va a la par de un niño de un año. Hace enlazados, arma rompecabezas y ya camina".

Es la primera vez que Carmela Giarratana lleva a su hijo Alessandro de cinco años a un programa de delfinoterapia.

Al pequeño le fue diagnosticado retardo psicomotor en el lenguaje; desde los dos años y medio recibe terapia y aunque las expectativas sobre la delfinoterapia son enormes, espera que el niño logre una evolución favorable.

"Los dos primeros días no lo aceptó, ahora sí le gusta. Los especialistas me han dicho que los resultados no se ven inmediatamente y me recomendaron que lo estimule mucho con terapia en los próximos cuatro meses, porque los neurotransmisores están latentes en recibir información".

Padecimientos tratados:

En adultos: ACV, Esquizofrenia, Mal de Alzheimer, Mal de Parkinson, Cáncer, Diabetes, Hipertensión, Drogadicción, Alcoholismo, Estrés,

En niños: Parálisis infantil, Autismo, Retardo mental, Síndrome de Down, Síndrome de Rett, Microcefalia, Cáncer, Espina Bífida.

---------------------------
Tot pe aici citeam ca delfinoterapia ajuta la echilibraea organismului dupa ce a fost supus interventiilor chirurgicale,chimioterapie sau altor tratamente puternice.

Asa ca, EMMA indiferent de rezultatul biopsie(DD sa faca ca biopsia sa iasa bine)are nevoie sa innoate cu delfinii



http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Aida,


Exista mancaruri vegetariene excelente.
Dar poate ca in prima faza este suficient sa-i bagi multe fructe,vegetale,sucuri naturale.
Maine am sa deschid un subiect cu meniuri vegetariene ptru EMMA ...mai castig si eu cateva puncte.. poate mi-o luati inainte ca va denunt ca m-ati copiat







http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

principeso abia astept mancaricile buuune vegetariene

ralcat si mama mea a gasit ceva cu tratament chinezesc , am inteles ca tot asa merg pe tumosi de tesuturi si am zis ca o sa trimit referatul si acolo cand o sa am toata documentatia. Nu stiu inca daca vom merge si pe partea aia.

Elemer eu inteleg foarte bine ce imi spui si stiu si eu de homeopati , dar realizez ca Emma nu ar manca cruditati , ar prefera sa moara de foame decat sa bage in gura ce nu ii trebuie.
Un adult altfel intelege problema.

Emma si asa e foarte sclifosita la mancare si am observat de 2 zile ca parca a slabit desi eu ii fac de mancare ce ii trebuie si tot eu ii dau ca sa fiu sigura ca mananca.

Sigur , mananca portocale (stoarse) , mar mai rar , castraveti , salata , morcov (ultimele 3 de cateva zile doar pt ca pana acum nu a avut voie sa manance crud).
Serios daca am idee cum sa o fac sa manance cruditati si sa nu lesine de foame in acelasi timp.

Dragelor , va si va pe toate si va multumesc din suflet


Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Aida ma gandesc ca nu sunt eu cea care ar trebui sa-ti dau sfaturi pentru ca sunt mai plangacioasa cum ti-am mai spus si credema ca acum intr-o seara plangeam de ale mele si plangeam si pentru voi si pe sotul l-am facut sa planga daca ma crezi.
Vreau doar ceva sa-ti zic pentru Emma eu stiu ca sunt vitamine care nu sunt oxidabile daca ma pronunt bine, stiu ca pentru mama mea ii luam ca celelalte vitamine ajutau la extinderea bolii ,poti sa intrebi la o farmacie sau chiar un doctor daca crezi ca nu prea mananca.
Sper ca nu te superi ca m-am bagat si eu .
VA pup si ma rog ca bunul Dumnezeu sa va ajute!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Aida emani atata putere si incredere....
Va doresc tot binele din lume si ma alatur si eu celorlalte mamici...
...pupici dulci Printesei Miorlau si multa sanatate
Nicol multumesc pentru atentionare.

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aaaa , nu , Emma manaca foarte bine , nu ma plang , dar mananca doar ce vrea ea sau ce crede ea de cuviinta. Nu mai vrea tocanite.
Nu vrea ardei sau gogosar (nu stiu de ce) nu ii place deloc gustul si daca pun in tocanita simte.
Si mananca toata ziua , pe langa cele 3 mese , baga pufuleti si prajiturele ... am scos ciocolata de tot ca nu se mai putea.
... ma plang ca nu stiu cum sa o fac sa manance cruditati.
I-am facut si frigarui din fructe si legume , amestecate si frumos colorate , am zis ca poate o sa o atraga ... vezi sa nu. Pt ea gustul inseamna f mult ...

la toate!



Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput