Inseminare in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasia spune:

Buna fetele .
Am deschis acest subiect , si acum m-am blocat . Din ce cauza ? . Pentru ca nu stiu cum sa fac pagina nr . 2 . Am vazut ca Liana30 a mai scris ceva , dar nu reusesc sa citesc din cauza ca raspunsul ei sigur a trecut pe o alta pagina.
Va rog care va pricepeti , sa-mi spuneti cum sa fac pagina 2 .
Nu as vrea sa se incheie acest subiect aici . Mai am sa va intreb unele lucruri . Deci va rog sa-mi spuneti cum sa fac sa merg mai departe cu acest subiect .
Merci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasia spune:

Na gata m-am lamurit . A aparut si pagina 2 . Doar ma asteptam sa apara automat . Dar am vazut ca Liana30 a scris un mesaj in 28.01.08 , ora 00 si 10 min. si nu inteleg de ce nu-l vad. De aici a intervenit si confuzia cu faptul ca eu tb sa creez pag. 2 , si nu se trece la ea automat . M-am facut de cacaua , o sa radeti de mine acum .
Asa e cand inveti , mai gresesti .
Acum vreau sa va intreb din nou , daca ati facut inseminari la dr. Cezara Muresan , si cum a fost ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

dasia In primul rand cine rade nare decat sa rada numai cine nu a gresit ala sa rada si nu cred ca e cineva care sa nu fi gresit
Acum raspuns la intrbarea ta sint si dr buni la Bega uite unul din ei este dr Dorneanu nu e ff renumit dar aud numai cuvinte de bine la adresa lui si face si IA e un dr care asculta si vorbeste furumos si nu repede pacientele mai mult nu stiu eu una nu am fost la el, dar pot sa iti dau nr lui de tel daca te intereseaza, in legatura cu sperma nu dr o prepara si Bioloaga si sa sti ca e si o bioloaga acolo care e destul de buna din cite am auzit, eu am fost cu nasa mea la bega pt IA si am fost de-a dreptul mirata de cum sa purtat bioloaga, (adica frumos) in legatura cu Spitalul Bega intradevar lasa de dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bine v-am gasit fetelor!
Sunt nou-venita pe forum.Ne dorim un bebe si ne-a indrumat cineva la Clinica Bega la dr. Stelea Lavinia.Am avut o prima intrevedere cu ea si mi s-a parut deschisa si comunicativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Ne-a spus ca trebuie sa repetam niste analize in Timisoara si apoi om vedea ce e de facut:IA, IAD sau FIV cu ICSI.Oricum la o prima impresie mi s-a parut ok doctorita,mai putin Clinica Bega, dar nu asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Va voi tine la curent! Succes tuturor si sa dea Dumnezeu sa reusim toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Rodicuta, dr Stelea este mana dreapta din echipa lui Munteanu, daca asta iti spune ceva...... sau cel putin era prin 2006...

Crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasia spune:

Borzasimo , as dori nr. de tel. al dr. Dorneanu daca zici ca e asa de ok . Ma bucur sa aud ca biloaga de la spitalul Bega , e buna pentru ca ea va prepara sperma pt. inseminarea care urmeaza sa o fac . Apropo , oare e singurul biolog din tot spitalul ? Oare vorbim de acceai persoana ? Bioloaga pe care o stiu eu se numeste Delia Hutanu . Iti zice ceva numele acesta ? Ma bucur sa aud ca mai sunt doctori in Timisoara care fac inseminare . Eu stiam de dr. Cesara Muresan doar , dar ma gandeam doar ca mai trebuie sa fie doctori si in Timisoara care fac inseminari .
Rodicuta iti doresc mult succes si tie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Dasia uite nr de tel al DR Dorneanu 0748331313 si scuze ca nu ti-lam dat mai repede dar am fost cam ocupata si mult scuces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

dasia iti pot confirma ca dr. Dorneanu este un OM minunat. Nu am apucat sa aflu cat de bun specialist este, dar se poarta foarte frumos cu pacientii.
Indraznesc sa te intreb de ce nu incerci si tu la Szeged. Vroiai sa-ti recomandam medici cu reusite, deci iti recomand doctorii de la Szeged.
Pretul inseminarii este aproximativ acelasi ca la Timisoara, 150 euro. In plus te va costa doar drumul si ceva mai mult timp.
In caz ca vrei sa iei in considerare aceasta varianta intra la "FIV in Ungaria" si te vom ajuta cu toate informatiile necesare.



Mergi la inceput