Ingineri fosti, viitori...(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ana, la multi ani, sa cresti maaare!!!!
Pisicuta bine ai venit!
Cristina felicitari!
Ce urari mai am de facut? multa sanatate tuturor, mai ales celor bolnavi, drum bun celor care vor calatori zilele urmatoare... si spor la pregatiri si la cumparaturi!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

cristina, multa sanatate! baga acolo de toate pt toti sa-ti treaca raceala pina vii acasa! ceva paracetamoale, eu stiu ce aveti voi pe acolo!
gabiK, multumim, la fel si voua!
gata serbarile? sau mai aveti?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Buna inginerele!
Azi avem si noi serbare dar nu ne mai agitam asa mult ca in alti ani ca nu ne mai trebuie costumatii.Ieri am fost cu fiica mea la dentist si m-a costat 65 ron o plomba.Mie mi s-a parut cam mult ,dar nu am avut ce face mai ales ca abia s-a obisnuit fata cu doctorita si merge cu placere la dentist (ceea ce nu se poate spune despre mine).Ce m-a impresionat intradevar acolo este faptul ca timp de 5-10 minute inainte de a se apuca de prima masea ,doctorita a stat de vorba cu fiica mea si s-a imprietenit un pic cu ea (fiica mea era tare fricoasa).In concluzie, asta e ,nu mi-a parut asa rau ca macar am scapat de frica de dentist.De o saptamana ne-am plimbat pe la dentist si ieri am scapat.In privinta asta am scapat de o problema.Ieri am luat si un brad frumos din piata si speram ca sambata sa-l impodobim.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aurora, bravo curoajoaselor!
cinste lor, dr care stiu sa se apropie de pacienti, multi din pacate nu-si mai bat capul si cu asta, din pacate!
si fii-mea merge cu drag la dentist ca dr face vraji cu bagheta magica, ca si bibi blogsberg de pe minimax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mai avem o serbare azi la scoala, maine una la gradi si cu asta basta:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Salutare, fetelor!
Oti, esti tare!!!!! si eu m-am gandit la ce ai zis tu dar e cam batator la ochi.

Oricum, aseara am protestat fata de ce se intampla in ultima vreme in firma prin faptul ca nu m-am dus la petrecerea de sfarsit de an. Am preferat sa ma duc sa mananc o ciorba cu niste prieteni decat sa dansez cu seful care mi-a mancat nervii peste an intr-o discoteca ordinara si sa mai fac si pe incantata ca "vai, ce draguta este firma, ne-a organizat petrecere!"...MARTI seara, cand noi suntem cocosati de munca si avem predare joi. Un fel de "sta-v-ar in gat". In schimb azi am primit cadou o cutie mare de la un beneficiar (ala de va ziceam eu ca m-a dat pe usa afara)....ma gandeam sa le trimit cutia inapoi, ca nu-mi trebuie mie cadourile lor dupa cum s-au purtat dar pana la urma.....il merit!
Sa va povestesc faza tare: aseara sotul mi-a dat cheile lui sa le tin in geanta....si bineinteles ca am uitat de ele (doar nu e responsabilitatea mea tin minte unde isi pune el cheile) si nici el nu mi-a amintit asa ca dimineata am plecat ca de obicei, am incuiat usa cu cheia de sus.....am pornit prin trafic, ajuns la servici, facut cafea...pus pe lucru.....si suna sotul ca nu poate iesi din casa...ca am plecat cu cheile lui si pe deasupra am mai incuiat si sus si nu avem cheie de rezerva decat de jos!!!!!!!!! Asa ca...am batut recordul de viteza pe distanta servici-acasa-servici!
Gata, am terminat pauza de pranz + DC, ma intorc la munca. Va pupez!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de "bun venit"!

Katik, daca vreau, va gasesc si-n gaurica de soricel, ca doara-s Pisicuta cu state vechi pe aici, doar c-am fo' un pic "pe bara" din motive de concedii prelungite de crestere si ingrijire a copchiilor!

Acuma, ca v-am gasit, nu mai scapati cu una-cu-doua de mine, ca matele nu parasesc niciodata casele "bune"!

Pentru o mica prezentare, puteti rasfoi un pic albumul nostru!

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

O ZI MINUNATA SA AVETI, DRAGELE MELE INGINERE!

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Saluatare si poftiti la o sarmalutza, le-am facut sau mari cat casa sau mici de le cauti prin oala!!! insa nu am fiert numai cateva, asa ca nu va inghesuiti prea tare...restul le-am congelat, le-oi fierbe la Craciun sau la anuŽ!!!

Pisicuta, bun venit si sedere placuta! ai 2 prichindei tare faini, sa-ti traiasca!!!
Miki, ce e cu voi? mai zi ceva...
Aurora si Gabi, distractie placuta la serbare !!!
Kati, multumim ca te-ai gandit la noi, a fost bine, de fapt asa cum ma asteptam...educatoarea a citit o poveste, ei au fost o parte mosi craciuni, o parte animalutze, au facut ceva cu manutzele, au cantat un cantecel...insa ne-au facut cadou un cd cu 10 melodii de craciun cantate de copii din toata gradinita lor in cor, e ft frumos, ne-am bucurat tare mult! apoi am potolit fiidca facem bufet intotdeauna de craciun si am venit acasa!

Eu sunt tot racita, nu mai imi trece odata! Vineri am programare la vccin cu Luca, sper sa nu-l prinda vreun virus pana atunci!
Azi dimineata am fost si noi la dentist la control, Luca abia a deschis gura, a primit o jucarioara cadou, asa da intotdeauna dr copiilor!!!Marc nu a fost cu noi ca a avut engleza la gradi, insa la ei mai vine cate o d-rita sa-i controleze la gradi din cand in cand!!!

Oti si Cristina, drum bun si Craciun fericit!!! (daca sunteti prea ocupate sa mai intrati pe aici).
na va las, ma duc sa vad ce fac sarmalele...
pupici,

Claudia






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Abia mai am timp de mine, ca toata ziua sunt dupa cump prin oras si tot nu am terminat cu ele, ca de ex nu gasesc mate pt carnati, ca ne-am trezit si noi sa facem acum in ajun.
si ai mei copii sunt raciti, eu abia stau, mama e cobza si uite asa vin sarb, nici brad nu am, instalatiile cu mutatul le-am pierdut si treb sa cum altele, si tot asa. Macar revelionul sperr sa fie fain ca facem la un restaurant cu prietenii.
pupici la toate

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!! haideti la cafea!
miki, multa sanatate la toti!!!! sa va reparati cit de cit pina de sarbatori!!!!! mosul trebuie sa vina in orice conditii!!!!
gabiK, aurora, cum a fost la serbare???
claudia, sar'na de sarma!!! yammiii!
io inca n-am facut n-am nici varza, carnatele le cumpar azi sau miine de la un abator din giroc, apoi cind le-oi face nu stiu. am cumparat curcan pt supa, cadourile pt copii, ceva maruntisuri pt noi si cam atit. vineri cumparam bradul, am mai luat ceva ornamente alese de krisztina, evident.
ai grija si trateaza-te si tu!!!la noi suntem mai bine, cred. robi mai are muci si tusim toti dar nu chiar asa rau. ma tot gindesc sa ma duc cu ei la un control la dr inainte de craciun sa nu ne apuce ceva chiar de sarbatori
pisicuta, . noi ne bucuram ca ne-ai gasit!!!





Mergi la inceput