pentru toate mamicile care au nascut cu D-l Radoi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns talidab spune:

Povesti de viata ...triste sau fericite...
Nasterea unui copil sanatos repezinta o adevarata binecuvantare...Medicii au o profesie nobila si trebuie sa faci multe sacrificii...Din fericire,mai exista si medici dedicati ...carora le pasa de pacientii lor...
*Te uiti si castigi!*-asa se spune despre ginecologi...in timpul sarcinii,am mers la o doctorita cu buna reputatie-mi-a recomandat Tricomicon in primele 6 sapt de sarcina-total contraindicat,mi-a recomandat sa fac triplu test doar dupa ce eu i-am spus ca am un verisor cu sindrom Down...fiind medic,am stiut ca trebuie sa imi schimb medicul...cel care mi-a urmarit sarcina apoi a fost dr Radoi...ati ghicit,fac parte din categoria mamicilor care nu au regretat nici o clipa alegerea facuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talidab spune:

Dr Radoi a venit sambata la miezul noptii si a fost alaturi de mine...
* Cine nu a gresit,sa arunce primul piatra!* Greseala este omeneasca si Dr Radoi este si el om...normal ca totul are o alta conotatie cand la mijloc este viata unui om...Nu cred ca dumnealui are mai multe probleme decat medicii ginecologi-obstetricieni...Ganditi-va,ca mortalitatea cea mai mare este in sectiile de chirurgie generala,neurologie-neurochirugie,obstetrica....viata este foarte fragila...Stiu ca sunt si probleme in sistemul sanitar...legate mai ales de comunicare...eu incerc sa stau cat mai mult de vorba cu pacientii...si niciodata starea mea sufleteasca nu se repercuteaza asupra actului medical...
Din exterior,poate ca unii cred ca sunt obiectivi...Eu sunt subiectiva,e adevarat...dr Radoi este un MEDIC BUN SI DEVOTAT!
S-a scris ca a fost consilier prezidential,ca i-a fost rezervat postul la Sp Universitar...Sa stiti ca asa se intampla de obicei in sistemul sanitar...e normal ca atunci cand ai lucrat intr-un spital ca medic rezident,de exemplu si ai fost o persoana serioasa,sa ai o anulita prioritate...stiti ca salariul unui medic specialist este 85o RON?Cel mai adese veti vedea medicii rezidenti alergand peste tot,facand foi de observatie,stand in clinici pana la 16-17...nu e totul atat de roz cum pare...ce este rau daca a ramas apoi ca medic specialist la Sp Universitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talidab spune:

Sunt multe de spus si despre viata medicilor...nu suntem toti monstri si rai...sunt si medici buni profesional,care au facut si fac mari sacrificii pentru a fi mereu la curent cu noutatile...care isi vad seara tarziu copiii...care se gandesc:oare ce face acum pacienul X sau Y...
Ma doare cand citesc despre suferintele pacientilor dar nu e drept nici sa fim judecati foarte aspru...nu vi se intampla sa va treziti fara chef de viata...unii sunteti profesori si dat o lucrara sau sunteti mai severi...altii sunteti funcionari publici si poate ca veti fi mai aspri in relatia cu publicul...Ei bine si medicul are viata lui,cu tristeti si zile mai proaste...din pacate,atunci cand greseste,pot muri oameni...si totusi suntem oameni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talidab spune:

Se spune ca viata e ca o oglida!
Primim ceea ce oferim!
Haideti sa oferim o mana intinsa si dr Radoi! O merita...cel putin eu asa cred...iar in cazul lui Sebastian el nu a fost anuntat...exista o lege nescrisa a medicilor,de a nu lua pacientii altui medic...sunt multe de spus...
Si sa oferim toate gandurile de sanatate micutului Sebastian...din suflet...fara patima...Doar Dumnezeu vindeca, medicul trateaza!
Si oglinda ne va arata adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

"Greseala este omeneasca si Dr Radoi este si el om"...asa scrie talidab, doctorita si ea...
In cazul micutului Sebastian, doctorii care au facut greseala imensa si tragica de a fi oameni inainte de a fi doctori, iata, platesc, si nu dupa legi "nescrise" asa cum spune doctorita noastra talidab, ci dupa legi scrise, cele carora ne supunem cu totii atunci cand gresim; pentru ca da, atunci cand un om fura, plateste, atunci cand un om omoara, plateste, atunci cand un om schilodeste, plateste...si tot asa
Legile scrise sunt pentru toti, politisti, doctori, invatatori, economisti, mai stiu eu ce
Viata ar fi haos daca ne-am ghida dupa legi nescrise, asa cum spune doctorita noastra, am fi o turma de nebuni haotici cu arme in mana si garduri de fier
Ma rog in continuare pentru micutul Sebastian si prezint decizia prea blanda pe care colegii doctorilor care nu si-au respectat profesia si juramantul au luat-o:
moarcas mirela: 12 luni interdictie de a profesa
cristian radoi: 6 luni interdictie de a profesa


Este primul pas, salutar si eveniment, care ii va ajuta pe cei doi parinti in lupta lor in justitie (constituie o proba relevanta aceasta decizie in probarea neglijentei lor crase si neprofesionale), pe care sper sa o poata duce pana la capat prin intermediul altor profesionisti-avocati (si apoi oameni), conform codului penal.



MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

quote:
Originally posted by Mamica_A

Culpa imi pare a fi impartita intre celebra moasa, care a plecat inainte de a i se fi terminat tura, si fara a anunta (!!!), dar si a doctoritei. OK, se intampla sa nu poti ajunge la timp, dar macar da un telefon si anunta-i pe cei care sunt in spital, sa preia cazul!

Apoi, chiar parintii copilasului.. Mama avea telefonul langa ea, din cate am inteles sotul era pe holuri. De ce nu a plecat sotul sa caute un medic si sa-l aduca in sala de nasteri? De data asta, spun in cunostinta de cauza: cand am nascut primul copil, sotul meu a stat langa mine tot timpul; la un moment dat a iesit pret de 10 min sa fumeze o tigara, timp in care mi s-a dus efectul periduralei; l-am sunat, si in 2 minute era in sala de nasteri, cu tot cu asistenta dupa el. Deci se poate...


Da, moasa care a plecat lasand o pacienta cu dilatatie maxima singura e cea mai vinovata, iar dupa ea imediat vine doctorita care nu a venit la 6.30 ci cu o ora mai tarziu. Dr, Radoi e posibil sa nu fi fost anuntat, nu vom sti niciodata. Dar ce spui tu aici, ca parintii sunt de vina??? Si ca ei ar fi trebuit sa alerge dupa medic prin spital este absurd. De aceea era femeia intr-un spital, ca sa aiba profesionisti langa ea sa o supravegheze, nu ca sa alerge sotul pe holuri dupa un medic. Mama si-o fi spus ca totul e in regula, nu era sa isi inchipuie ca o echipa de "profesionisti" ar putea face asa o greseala colosala, lasand-o singura. eu stiu ca atunci cand se ajunge la dilatatia maxima, urmeaza expulzia, nu lasi pacienta sa stea acolo degeaba, si mai ales singura, cand e cel mai delicat moment al nasterii. Se putea intampla ca expulzia sa apara pur si simpu spontan fara ca mamica sa faca vreun efort de impingere, si copilul sa iasa in orice moment. Iar astia au lasat-o singura! Trebuia pusa pe masa de nasteri imediat ce a ajuns la dilatatie 10, dar "doamna" moasa n-a avut chef sa se mai murdareasca, si nici sa stea pana la sfarsitul turei, asa ca a lasat-o singura.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

quote:
Originally posted by talidab
...exista o lege nescrisa a medicilor,de a nu lua pacientii altui medic...sunt multe de spus...


Pana la legea asta nescrisa, sa respecte juramantul pe care l-au facut cand au devenit medici. Si cand o viata este in joc, sa-si faca datoria.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Lege nescrisa...
hai sa fim seriosi..Femeia avea nevoie de asistenta medicala..
Viata nu asteapta dupa legi nescrise..Legea asta nescrisa se pare ca a frant aripile unui copil si i-a taiat orice sansa la o viata normala..
Dupa parerea mea sa le fie rusine..Da rusine de sa intre in pamant..Lege nescrisa.. adica sa nu ia el spaga care i se cuvenea altuia..
Doamne ajuta-l pe Sebastian!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamica_A spune:

In noaptea de 30 noiembrie am nascut prin cezariana de urgenta, asistata de D-l Radoi.

A fost un caz complicat, in care daca nu s-ar fi actionat cu profesionalism si seriozitate s-ar fi ajuns probabil la deces.

Acum 1 saptamana si 2 zile am fost la o clinica privata, in consult la D-l Radoi. Era FULL de femei care asteptau sa intre la consult, si asta dupa ce s-a anuntat ca el e posibil sa fie suspendat. Nici una nu parea ingrijorata ca se lasa pe mana unui doctor neprofesionist, din contra. Imi pare rau de toate acele viitoare mamici, care aveau burtica mai mult sau mai putin mare, care vor trebui sa se reorienteze spre alt medic din cauza acestei suspendari.
Stiu ce inseamna sa ai incredere in medicul tau.. sunt pacienta lui Radoi de 7 ani, si am nascut de 2 ori cu el. Am fost turbata de-a dreptul cand mi-am dat seama ca e posibil sa fiu obligata sa ma dau pe mana altcuiva, si pe final de sarcina!

De aceea imi pare rau pentru el, ca dupa atatia ani de munca ajunge sa fie tarat intr-o mocirla mediatica care nu are de fapt nici o legatura cu el. Moasa aceea ar trebui nu doar penalizata sau suspendata, dar chiar trimisa la puscarie. Iar doctorita care nici nu a venit, si nici macar nu a dat un telefon colegilor din garda sa anunte ca intarzie, ia numai 1 an de suspendare? Mi se pare nedrept..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by iubu77

Lege nescrisa...
hai sa fim seriosi..Femeia avea nevoie de asistenta medicala..
Viata nu asteapta dupa legi nescrise..Legea asta nescrisa se pare ca a frant aripile unui copil si i-a taiat orice sansa la o viata normala..
Dupa parerea mea sa le fie rusine..Da rusine de sa intre in pamant..Lege nescrisa.. adica sa nu ia el spaga care i se cuvenea altuia..
Doamne ajuta-l pe Sebastian!!!



Off-topic, inainte sa faci asemenea afirmatii ar trebui sa le verifici corectitudinea. Soarta si o boala necrutatoare si fara tratament, mostenita de la mama i-a taiat sansa la o viata normala si nu medicii....
Sincer, rusine ar trebui sa iti fie si tie. Ca arunci cu noroi in oameni si situatii pe care le cunosti doar din ziare si din barfe ieftine.
Stauu si ma intreb (tot citindu-ti injuriile la adresa medicilor, tuturor medicilor romani) ce interes ai sa faci asta. Crezi ca schimbi cu ceva sistemul medical romanesc daca arunci cu acuzatii nefondate?


PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput