Remedii pentru trompe infundate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Buna fetelor

Din pacate si eu ma confrunt cu aceiasi problema, una trompa cu hydrosalpinx si alta infundata rau.
In fine ....ce vroiam sa va zic este ca treaba cu Hydro este tare controversata..........unul specialist zice ca acel lichid este toxic si ca omoara tot ce este in uter(deci o eventula sarcina) si altul spune ca nu este lichidul care este toxic dar ca exista riscul ca acel lichid (care se intoarce inapoi in uter) sa ........cum sa-i spun ? un fel de inundatie al uterului care poate desprinde eventualul embrion.
Pe urma a fost al 3lea specialist care a spus ca nu este nici o problema si ca am toate sansele sa raman gravi si ca Hydro nu dauneza la nimic.......?
Am vazut ca s-a vb tratamente peste hotare........va spun sincer ca singura diferenta este ca aici nu tbe sa vii cu cotizatia ..dar in rest.....tot un numar esti !
Maine ma duc iar la ginecolog si o sa cer (si chiar sa dau cu pumnul in masa daca este nevoie) sa scoata afurisita aia daca tot nu ajuta la nimic.Sanasa ca o sa mai fie vreo data functionala este 0,00.

Ami pare rau daca sun cam acra dar m-am cam saturat de toate.
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna, fetelor!
Sunt si eu tot ca voi. Sactosalpinx bilateral-operat laparoscopic acum un an fara niciun rezultat pana in prezent. Am obosit si de doctori si de medicamente si de spitale.Nu stiu daca voi mai face altceva sau pur si simplu voi adopta unul sau doi copilasi. Nu vreau sa devin pana la urma din om neom. Dupa multe tratamente, operatie si instilatii, abia la distanta de un an pot sa spun ca ma simt mai confortabil si nu ma mai doare burta.Si sunt in sfarsit aproape bucuroasa. Ma pot bucura de viata, chiar daca nu am copii. Vreau insa sa va multumesc ca ati deschis acest subiect, macar mai aflam cate ceva una de la cealalta.O vreme eu m-am tot straduit pe aici pe forum sa aflu pe cineva cu diagnosticul nostru care sa fi reusit. Din pacate nu am gasit pe nimeni.Mi-as dori din tot sufletul sa fiti voi primele . Nu sunt deloc pesimista, ci doar realista.Pana la urma cred ca nici doctorii nu stiu.
Sa va dea Dumnezeu numai bine si multa sanatate!
PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Marya d: Te rog din suflet sa imi trimiti un pm cu mai multe detalii despre dr. aceea de la Cluj care a ajutat-o pe prietena ta!!! Si eu ma confrunt cu problema hidrosalpinxului....mi-e teama ca nici prin FIV nu voi reusi!!! Astept un pm sau daca poti posta si aici.....eventual daca as putea lua legatura cu prietena ta....mi-ai de mare ajutor!!
Numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ma bucur ca au aprut mai multe fete cu aceeasi probleme, cel putin asa ne putem sfatui intre noi.
Si tare sper sa apara si fete care au reusit cu asa ceva.
Eu cand am fost la clinica de fertilizare cu rezultatul de la HSG, mi.au zis ca doar dupa laparo putem face in FIV. Laparo trebuie sa fac in alta parte. Apoi ca sansele unui FIV reusit sunt de 60%.
Multa bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluna spune:

Noutati: am facut programare la szeged pe 13 februarie anul viitor.am fost la dr ginecolog sa vad cum rezolv cu hidrosalpinxul, caci teoretic, as avea timp pana atunci.nu pot sa fac celioscopie pentru ca existe foarte multe aderente la mine in burtici....si pentru ca, totodata, exista riscul ca hidrosalpinxul sa reapara prin urmare, mi-a dat tratament cu antibiotic pastile si injectabil si trimitere sa fac sedinte de laseroterapie si ultrasunete.Cam asta mi-a recomandat dr si era foarte increzator ca se va rezolva problema hidrosalpinxului foarte repede.a avut cineva reusite cu un astfel de tratament? nu ma astept sa se rezolve 100%, dar incerc...de acum intr-o luna ar trebui sa am un rezultat...cat de mic....va tin la curent.
pupici la toata fetitzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Ce bine ca v-am gasit .....caut de bezmetica pe net.....eu am facut laparo in august si pe biletul de iesire scrie sactosalpinx drept s-a practicat neosalpingectomie......acum ma pregatesc de fiv....
Ieri am spus ca am hidrosalpinx dar uite ca e sactosalpinx.....luni ma duc la eco sa vedem ce zice dr....
Va rog vreau si eu pm cu dr din Cluj.
Nu am gasit date despre sacto...Piticule tu ai facut fiv?

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Cocolyoso eu ti.am raspuns si la FIv. Sacto e un fel de hidrosalpings, dar cu dilatatia trompei > de 3 cm.
Unde vei face FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Scuza-ma Blanche, am uitat.....la Medlife in Bucuresti.
Luni ma duc sa fac ecografie sa vada dna dr ce e cu saculetul de lichid daca a reaparut sau nu.
Referitor la ce a scris Raluna, e posibil sa se rezolve cu tratament?

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Offf, nu stiu ce sa fac, sunt. intr.o mare dilema, dar nu vreau sa scot trompele..mi-a zis doctorul ca ori le scot ori le clipsez, deci prefer sa le clipsez.
Multa multa bafta la laparoscopie! Da Doamne sa se rezolve maximul posibil!
Un weekend placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor,
Marya d: Eu astept cu mare interes raspunsul de la tine!!! Mi-ai fi de mare ajutor daca ai putea sa-mi dai mai multe detalii despre dr. care a ajutat-o pe prietena ta!!! Cred ca ne-ai aduce o speranta tuturor celor care avem probleme cu trompele!!
Numai bine!!

Mergi la inceput