Croitorie - sfaturi si idei(Capitolul 4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Vianne! Sper ca te simti bine deoarece in ultimul timp nu avem noutati de la tine. Apropo, din ce zona a lui "no", "servus" esti? Ti-am vazut albumul de la nunta si mi-a placut f.f.f. mult.

Unde sunteti fetelor de nu mai dati pe-acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

Tomari, la finet ma gandeam, dar nu stiu daca gasesc culoare inchisa!

As mai dori sa imi fac un sarafan, mai mult elegant decat sport, sa poata fi purtat cu o camasa sau helanca, am vazut pe net unul fara umeri/bretele, il caut de cateva zile si nu mai dau de el...
tot rasfoiesc Burda..., eventual sa adaptez un model de acolo!
Problema este ca trebuie sa "vezi" f.bine modelul, la aceeasi marime sunt modele mai largi sau mai apropiate de corp, am luat teapa de multe ori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Dionisia, finetul intra la spalat, de aceea trebuie pus in apa inainte de a-l croi. Anul trecut am vazut in magazin ceva captuseala matlasata care se aplica la haine in loc de vatelina+captuseala. Cred ca si la pantaloni la junior ar merge, fara sa o cosi la tiv de marginea pantalonului(de catifea). La tiparele la care te referi si eu patesc la fel si trebuie se le modific. La unele rev. Burda sunt tipare cu marimi intre 17-21 care se potrivesc la statura si fizicul meu cat de cat. La sarafanul pe care vrei sa-l faci fara bretele iti trebuie mater elastic mai gros, care sa nu se muleze ca ciorapul. Modele de sarafan am vazut in revistele Burda, dar toate sunt cu bretele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

am dat de sarafan:
http://www.envy.ro/stiri/Fashion-5-combinatii-super-trendy-73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Fetele, ati fost active in weekend, eu am mai intrat sa va citesc dar am fost la tara si sambata si duminica. Am trebaluit prin curte, si am cocarit. Ieri seara mi-am facut o masca de dormit ca iubitul sotz sta noaptea la calc si-mi bate lumina in ochi, desi sta in sufragerie.
Shmily, zi-ne si noua numele tau(trece-l la semnatura) ca sa-l scriem direct. Este ok sa trimiti coletul prin posta, nu se pierde si costa mai putin. In ceea ce priveste costul, e per kg dar cred ca o sa aiba sub un kg 2 rochite, eu stiu vreo 10$, ma gandesc. Poti sa intrebi la posta cat e sau uita-te pe site-ul Postei Romane, poate dau detalii. Bafta la masina de cusut, am scris ca eu n-am gasit second hand dar poate prietenul vostru stie unde sa caute, in Germania.
Dionisia, vezi ca sunt in nr 10 din Burda niste pantaloni cu 2 fete, superbi pt copilasi, marimi de la 104cm. Poti sa pui raiat si polar(flecee) si sa fie 2 culori care se potrivesc, sa-i poarte indoiti. Cati ani are baietelul tau? Si sarafanul e superb, n-ai gusturi rele. Daca-l faci spune-ne si noua de unde te inspiri.
Diana, imi place mult sacoul tau. Eu nu m-am bagat inca, poate la primavara. De unde ai luat tiparul?
Dana, am gasit o prezentare la picioruse de masina care ataseaza diverse chestii. Poate te ajuta la cusut pe rochii diverse margelute, dar vad ca merg doar pt panglici sau snururi(de paiete, perle, deci nu pt bucati separate).http://www.youtube.com/watch?v=9V29jvDrmpw
Va pup

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

copilasul meu mai are putin si implineste 9 ani, dar poarta marimea 146, dar s-ar putea sa-i fac marimea 152
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Tonia, nu am mai scris pt ca m-am simtit...bleeeaaah...
No-ul din Brasov mi se trage Tot acolo sunt facute si pozele de la nunta. Nunta e impropriu spus pt ca a fost ceva foarte restrans, am fost 30 de persoane in total. A fost supeeerb

Pupici la fete

Alina 10+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna gagici! am reusit si eu sa fac poza la pantalonii abia terminati (ai sotului).
pantaloni fata si pantaloni spate

Vianne sa stii ca te-am luat, la noi au fost in total 21 + 1 copil! A fost la fel de superb!

Alina, mi-am facut si eu la un moment dat ochelari de dormit, pentru amandoi, dar sa stii ca nu am putut dormi cu ei, am oncercat ziua, noaptea nici atat!

Dionisia, foarte frumos sarafanul, sa ne arati poze cand il termini. Si pantalonii copilului nu cred ca sunt asa de greu de facut! multa bafta si spor!


Pup toate albinutele!

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Dionisia sarafanul e nemaipomenit, iar daca reusesti sa distingi si detaliile de cusaturi (ceva tigheluri pe-acolo de efect) ar fi extra. Oricum iti doresc multa rabdare si succes.

Elena 15+ pantalonii ti-au iesit la fix; cand te gandesti ca in comert dai o gramada de bani si te pomenesti cu "n" defecte. Eu am mai modif pantaloni cu un crac de o marime si altul mai mare, sau cusatura laterala pornea din lateral si se termina in fata;concluzia e ca mai bine faci un lucru de la inceput decat sa repari dupa altii.

Vianne te inteleg cu bleahh deoarece de duminica stau cu o durere de cap si ochi incat nu ma pot concentra sa ma uit la nimic. Ce-i drept si ochel trebuie schimbati, si capul; vorba sotzului"materialul prost".La fiecare schimbare de prefix, pe langa riduri mai apare cate ceva: s-a convins si o prietena cu care ma contraziceam. Acum se apropie si ea de 40 si-mi spune ca incep problemele de sanatate. Oricum mai bine sa vina decat prefixul.

Apropo fetelor, de 1 nov. si la voi e luminatia (cu flori si lumanari la cimitir) ori sarbatoriti Hallowen-ul?

Sanatate la toate si spor la munca. Tonia









Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_roxana spune:

Buna dimineata harnicutelor. Va multumesc pentru aprecieri. Acum sunt la servici si nu stiu din care numar de burda m-am inspirat cu modelul de hainuta dar o sa il caut si o sa va spun. Nu e identic pentru ca unele chestii nu le-am stiut face dar l-am adaptat
Midasnu imi plac tare mult pantalonii. Si mie imi sta gandul sa fac o pereche pentru sotul meu dar mi-e cam frica pt ca la cei care mi i-am facut mie m-am chinuit si m-am enervat de am zis ca nu mai fac niciodata pantaloni. Dar cu sfaturile voastre pe care le-am mai primit poate o sa ma incumet.
Vianne... atat de mult mi-au placut gentutele tale incat nu m-am putut abtine sa nu ma apuc si eu sa fac una. Mai am putin de lucru la ea si pe urma v-o arat. Nu e atat de frumoasa cum sunt ale tale dar ma mandresc cu ea pentru ca am reusit sa o fac (chiar daca mi-a rupt un ac de la masina)
Va pup. Nu mai am timp sa stau la povesti ca deja incepe nebunia pe la lucru.

Mergi la inceput