Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Mav-- desi am zis ca merg la culcare, am dat un click pe link-ul lui Sebi si.... citesc la nazdraveniile lui Sebi si am ras cu lacrimi! Sa-ti traiasca pustiulica e suuuper tare!
Iar tu ai avut o super idee...sa stii ca uitam foarte multe din aceste momente. Oricum nu am terminat, dar mai las si pe maine seara.

Noapte buna,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara fetelor! Am intrat si eu un pic sa vad ce mai faceti si sa va salut. Sper ca capitolul asta sa fie la fel de norocos ca celalalt sau poate si mai mult!
danangie-multumim pt. noul capitol. Si pt ingerasul pus in dreptul meu. Ce frumos e. Multi pupici si sper sa nu vina uratii si sa ne dai o veste buna.
danaflor03-ma bucur ca totul e in regula cu analizele si ca vei incepe sa numeri si tu cu noi.
monysorescu-sper ca simptomele pe care le ai sa fie din cauza unui bebe mic. Hai ca fac galerie!
Michelle81-ma bucur ca nu a fost ceva grav cu sotul tau. Ma rog sa fie bine si sa fiti linistiti. Multa sanatate! Imi pare rau ca uneori esti deprimata! Multi pupici si putere sa treceti peste momentele astea cu bine.
Slimatei-bine ati revenit din concediu, Ma bucur ca sinteti bine si totul e in regula cu sarcina. In continuare iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Alyx-imi pare rau ca esti deprimata si treci prin momente nu tocmai placute. Dar cu incredere si optimism sper sa le depasesti. Multa sanatate!
Flavia- cepoze frumoase.ai niste comori de baieti. Doamne ce frumusei sunt. Poza cand Dominic il tine pe David in brate e mortala. Bucuria de pe chipul lui ca isi tine fratiorul in brate m-a emotionat. Sa va traiasca! Pupicic!
andreea16 -nu te mai gandi ca se poate intimpla la fel. Nu te mai stresa si gandeste in continuare pozitiv. Va fi bine!
Mav-ma bucur ca ne scrii, ca esti bine. Multa sanatate si sa te odihnesti in week-end!
musettepink, Irda, Irinabobe, L5845, Liana, Catty,Cristy , Alinushca, IreneCam, oana_oana26, Joahnna, Ninia81, diaconmaria, Remaliss si restul fetelor - multi pupici de noapte buna

myry

-------------------------
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irda, nu trebuie sa te lasi, si nici de frica sa pui alte prioritati in fata! ma faci sa rid cind zici ca sint mamica ta preferata , daca eu am putut sa-mi iau casa cu david gravida, si tu poti face multe! cind am ramas gravi cu dominic eram in canada de 2 luni!si-mi gasisem un job.si sotul meu vrea sa-si deschida cabinet, asa ca la anu, sau caut un job mai bine platit, sau ramin tot acolo daca il mai vreau pe bebe 3!dar in primul rind vreau vacante, ca de 4 ani nu mai stiu ce-i aia. bafta in tot ce vrei sa faci, sanatate multa Dariei, asa e cu gradinita, in primul an la gradi dominic era tot timpul bolnav, dar asa isi fac imunitatea

lau, sint linga tine draga mea, si te divertisez eu sa-ti fac asteptarea mai usoara!

irina, nici nu ai idee ce bine ma simt cind zici ca david imi seamana! nu pot sa explic cum ma simt, mai ales ca l-am avut pe david dupa pierderea de sarcina....imi iubesc copii la fel de mult, de dominic zice lumea ca seamana pe sot, acuma macar unu seamana si pe mine, si zilele astea un prieten a vazut pozele de la nunta si i-au zis lui sotul meu ca si dominic seamana cu mine. abia astept sa ne dai vestea cea mare

joahna, ma bucur tare mult ca esti bine, nastere usoara sa ai, nu mai ai mult, bravoooo

mav, uite inca un punct comun la noi!cursurile le-am facut in franceza. am ff multe situri ce ti le-as putea trimite, de curind am facut o prezentare intr-un club de femei de afaceri in care eram inscrisa. visul meu e sa devind consultant independent in asta. scuze de off topic, continuam noi pe PM si mail

michelle, cum e sotul?lasa luna asta poate s-a intimplat ca esti relaxata si te astepti cel mai putin. numa sa iei medicamentul ala mai tirziu.sper visul meu sa fie ceva bun
va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

miha74 ma bucur ca ai reusit sa ajungi la alt medic, tin pumnii sa fie totul bine si sa-ti recapeti curajul si pentru , dar incetisor, ca nu e concurs,faci cum simti, iar cu sotul, e bine sa discuti ca sa inteleaga si el macar partial ce simti. Eu am facut FSH,LH si prolactina, ca sa trimit rezultatele la dr. din Ungaria sa ne spuna ce si daca avem sanse la FIV sau IA, acum el va hotara.Si pe langa astea, am mai facut ATPO si TSH, pentru tiroida, ca am luat tratament si sa vedem cum stau.
mav draga, nu ma mai lauda atata, ca ma rusinez . Te astept cu "coana" la cotitura, ca poate asa vei incepe sa gandesti mai pozitiv si sa te gandesti si la tine, ca vad ca lucruuu, ai, har Domnului, sa faca inca 3 pe langa tine.Bine ca faci fata, dar cred ca te motiveaza ca sa nu te mai gandesti si sper ca in timp, nu prea lung,sa reusesti sa-ti infrangi frica si sa purcezi totusi la proeictul bb2. si spor, ca sigur ai nevoie si inca un pentru Sebilica smart boy.
Flavia abia a stept sa ma divertisezi, ce-mi place cum suna, cum te mai simti? Gata pregatirile? Abia astept poze, ti-am mai zis.Aaa, era sa uit, cum e cu numaratoarea aia, ca m-ai facut curioasa, eu am socotit la sot cu 4 si la mine cu 3, deci pusca bine cu 3, ca iese cum vreau eu, cu cuc, dar si daca e cu floricica, nu conteaza, sanatos(asa) sa fie, cand o fii vremea sa isi anunte sosirea. multi la mamica frumoasa de cocolici frumosi.

la tot de fete minunate, nu mai enumar, ca sunteti toate cuprinse.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata dragele mele,
Ieri nu am mai apucat sa scriu. Am plecat de la birou la 17.30 si deja la ora 19 dormeam. M-am decis sa am grija de mine si de bb cat se poate, asa ca bag somnik de 12 ore pe zi si perna pe burtica sa ii fie cald micutului. Aseara am descoperit "cheia fericirii", adica am papat polonezi de pui si nu mi-a fost asa de rau. Cred ca de acum asta o sa scrie pe mine. In alta ordine de idei, dimineata ii arat testele slab pozitive sotului si ii spun ca luni mergem la eco si ei zice "eu nu vad nimic (se referea la test) si o sa vezi ceva acolo? (adica la eco)". Mama imi venea sa il omor. Halal entuziasm pe domnul. Dar lasa ca ne facem noi mari cat Casa Poporului si poate atunci o sa ne vada. Burtica s-a mai linistit si doare f putin, sper ca ramana asa pana la sfarsit. Ce nu inteleg eu este de ce testul facut dimineata era mai "slab" decat cele de ieri si alalteieri? Sa il fi facut prea devreme in dimineata asta (ora 6) si sa secret eu hcg in urina mai tarziu, sau sa astept uratii? Cred ca pana luni dupa-amiaza la eco o sa mor de nervi si farmacistele de la mine din cartier or sa se imbogateasca.
MICHELLE, imi pare tare rau pt sotul tau. Bine ca nu e nimic grav. Nu pierde pt nimic in lume perioada perioada fertila. Anul trecut in seara in care mi-am pus piciorul in ghips ovulam si desi ma durea si nu ma puteam misca nu mi-am lasat sotul in pace pana nu am facut prostioare. E drept ca pe vremea aia nu stiam ca ne luptam cu o oligospermie, dar nu m-am lasat.
ALIX, cum te mai simti? Sper sa reusesti curand sa iti revii.
DANANGIE, hai ca se apropie momentul. Sa dea DD sa fie bine.
Fetele care se bucura ca le-au venit uratii, ma bucur si eu alaturi de voi ca incepeti o noua luna plina de sperante.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata! multumesc de urari
michelle te cred ca nu mai ai curajul sa fii optimista dar totusi incearca din toate puterile ....surpriza va fi mare....

va doresc la toate fetele care va doriti sa aveti parte de bb frumosi si sanatosi...asa cum imi doresc si mie....mai sunt min.10 sapt...si am niste emotii..oare voi reusi pana la capat..cum va fi intalnirea cu micutza mea?....nu mai am rabdare ...sper fie totul bine pana la capat...min 10 sapt. daca mai rezista....

multi pupici pt cele mai sufletiste fete!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Va multumesc din suflet fetelor pentru incurajari si vorbele bune. Nu va nominalizez pentru ca pentru mine toate sunteti nemaipomenite. Nu stiu ce as face fara voi. Tot timpul m-ati ajutat si pentru asta va sunt foarterecunoscatoare, mai ales ca eu nu am prea mult timp sa scriu pe forum, asa incat de multe ori doar va citesc.
Dar sa stiti ca, desi nu va scriu, sunt tot timpul alaturi de voi. Ma doare fiecare tristete a voastra si ma bucura fiecare reusita.
Inca o data mii de multumiri.
Azi parca sunt un pic mai bine. Asta e viata. Cum spuneti si voi, trebuie sa mergem inainte. Msai taras mai grapis, dar mergem.

Multa sanatate si putere va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle ai si tu dreptate k uneori natura nu este dreapta. Si eu am suferit o pierdere si mai mult de atat nu am siguranta ca voi mai avea vreun bebe...Dar asta nu trebuie sa ne faca mai putin optimisti. Stiu ca este greu, ti-am spus ce ti-am spus cu speranta ca vei trece mai usor peste faptul ca ratezi perioada...Imi pare rau daca te-am suparat, nu asta mi-a fost intentia.
Te pup si sunt sigura ca va fi bine.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Azi ma duc la doctor. Ma duc tot la Hamid ca imi e cel mai facil. Daca si azi imi spune ca nu e nimic si ca sa mai astept ma urc pe pereti si-mi smulg parul. Azi e a 45-a zi si nimic. Sanii sunt ceva mai tari, indr-adevar, ceea ce inseamna ca ar putea veni undeva in urmatoarele zile. Dar nu mi se pare firesc ca al doilea ciclu dupa chiuretaj sa fie mai rau decat primul... as vrea sa revin si eu la normal... si mai ales sa fie totul bine pentru a avea copii!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am fost prea activa in ultimul timp dar sper sa recuperez!
Michelle, imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu sotul tau!Multa sanatate ii doresc si o recuperare cat mai rapida.Ce intamplare,sotii nostri au probleme la picior in acelasi timp!

Flavia am vazut ultimele pozici,cu riscul de a ma repeta iti spun ca ai 2 copii absolut minunati!Ce privire serioasa are Davidutz!Oare ce o fi in mintea lui?Distractie placuta la botez,abia astept sa vad poze!
Pe mine nu ma mai visezi?

Andreea ma bucur ca nu mai ai scurgerile maronii,sunt sigura ca va fi bine de data asta.Ai grija de tine!

Lau-Meli bine ca ai facut analizele,lasa ca 1 saptamana trece repede.Sper ca alaturi de noi sa fie asteptarea mai usoara!

Alinushca bafta multa astazi la medic!Daca spui ca te dor sanii poate ti se pregateste ceva!

Irda chiar daca ai o perioada mai aglomerata,poate totusi se intampla sa ramai insarcinata sau voi va protejati?Iti doresc sa iasa lucrurile asa cum vrei,tu stii ce este mai bine pentru tine!

Mcrissa nu ai mai scris de mult,sper ca esti bine.Ce mai face sora ta?

Idaira ce faci?In ce zi esti?

Fetelor,voi stiti vreun remediu pentru unghii incarnate?

Irene,Cristy,Mav,Catty,C.myry,Miha78,Alyx,Liana,Cristina26,va pe toate!

Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"

Mergi la inceput