Mamici de septembrie-octombrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bun, deci m-am mai linistit. Ufff.
Eu si tati am zis ca il facem dansator ca aseara, ne uitam la So you think you can dance, este un concurs de dans la americani, si cum aparea cate o pereche si dansau cum incepea si Razvanel sa se zbuciume. Asa ca i-am promis ca daca sta cuminte, cand o sa vina pe lume, o sa il ducem la dansuri, il facem dansator.



Nana, 31+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Stai Nana linistita ca si papusica mea se misca mai ales seara si noaptea cand eu vreau sa ma odihnesc! Uneori isi aseaza un pěciorus aproape de stomacul meu si imi taie si respiratia insa sunt multumita ptr ca stiu ca atat timp cat misca,se simte ok

Cristina 31+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. M-am trezit de jumatate de ora, asta noapte am bantuit. Numai ca din pricina "prietenilor" taratori asa m-am enervat ca mi-a zburat orice somn. Pana la urma m-am uitat la Nopti albe in Seattle de la 4 la 6 dimineata cred, m-am si bazait la film. Inima de poet BB Andrei cred, ca eu de obicei nu ma uit la drame si nici atat la filme de dragoste. La Alex numai la SF si "filme cu morti" (cum zic eu) m-am uitat si uite ce fetita atomica am.

In fine, muream de foame, am luat mancarea in camera lui Alex, ca deh, ea doarme la mine. Si am staaaaat. La calculator nu am mai venit, ca am papucit vreo 3 gandaci si mi-a pierit orice chef.

Irina, si eu am avut nu stiu ce zgomot la inima la inceputul sarcinii, ma speriasem degeaba, cica era normal pe sarcina. Oricum eu faceam si tratament de tiroida atunci si probabil de aceea. Nu stiu daca e relevant sa te controlezi acum, cand totul e modificat. Mai bine lasa dupa nastere, oricum nu are ce sa iti faca.

Gabi, incerc sa nu ma enervez din nimic, sper sa reusesc.

Alice, nu e mare scofala la casa in afara Bucurestiului dpdv al caldurii. Ia uite la mine!

Tomitza, nu am petrecut nicicum, ne-a pisalogit Alex o ora cu tot felul ca nu ne-a mai ars de nimic. Eu am mancat pepene, sotul inghetata, si Alex frisca. Cam atat.

Crishtina, nu ii iau papucei, poate niste botosi daca o fi rece. Daca e cald, numai sosete.






Rox 33+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Emma, sigur va fi mai racoare ca acum, dar eu zic sa speri ca va fi cald si frumos ca sa poti sta cu bebelinul afara, altfel te va capia cu criza de colici. Eu la Alex am prins primavara la fix, altfel...

Sabina, e bine ca Sofia mai coloreaza. Eu o duc acum la piscina sa o obosesc, si inspirata de la tine am gasit un CD de engleza pentru copii de 4-5 ani si incerc sa vad cum merge. Cat despre barbat, al meu ma bombane ca a pierdut toate circuitele de F1 care sunt mai aproape, asa ca i-am zis sa mearga cu niste prieteni la unguri acum pe 5 august.

Luy, eram treaza de la 3 la 6. Acum...mai greu. Abia spre dimineata dorm mai bine.

Gata, ma duc pana nu demoleaza zapacita mea casa. Revin dupa piscina.

Rox 33+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna fetelor!

La multi ani sarbatorilor de astazi!

Roxana, felicitari pentru aniversare!

Pinacolada, la mamici de iulie-august 2007, a nascut o mamica la Euroclinic, Andicu o cheama, poate iti da ea mai multe detalii.

Havef8, bine ai venit, sarcina usoara!

Eu am fost ieri la control la doctorita mea ca pleaca in concediu. Cam de o saptamana au inceput sa mi se umfle si mie degetele de la maini si labutele. Mi-am luat tensiunea pana acum dar a fost ok. Ieri la spitala aveam insa 14cu9 si dupa ce am mai stat nitel, mi-a scazut la 13 cu5. Eu de obicei am in jur de 12.Si pulsul il aveam crescut peste 90. Asa ca acum nu mai am voie sa colind pe canicula,decat seara si o sa imi verific zilnic tensiunea si pulsul,tratament pt tensiune si fara sare.
In rest suntem bine, i-am aratat si rezulatele de la eco si e ok, colul e bun deocamdata. Asa ca stau cumintica pana se intoarce dna doctor si nu mai ies pe caldurile astea, caci imi creste tensiunea.

Aseara pe la 8 am iesit cu sotu si am cumparat caruciorul pe care il alesese pt bebelina. In weekend o sa primesc si patul de la nasi, asa ca nu mai am prea multe de aranjat.

Va las, ca am pe foc o mancarica de fasole si vreau sa fac si niste clatite.



Mandarinutza 33+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

mie deja imi zice barbatu:
da cand ti-ai gasit si tu sa nasti.Cand noi mergem asa bine la 2 mai in septembrie.ufff, tot timpul esti o frana


Pai la 2 mai nu e spital? Sau iti angajezi moasa si nasti pe plaja

quote:
Originally posted by Sabina
sa nu-i dai cu o tihaie in cap? ;-))))))))))))))


Ba sa-i dai.. dar ai grija sa fie o tigaie pe care s-o iei atunci de pe aragazul pornit!


28+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor. O sa mai vad atunci cum e. Ma uitasem zilele trecute la ei si ar fi usor de incaltat ca are scai pt incheiat..si ar merge. Bineinteles sunt marimea 16, deci cei mai mici. Daca o sa ma chinui atunci, abandonez ideea Ramane in sosete ca tot o sa fie frumos si asa, totul bej

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ce tratament pentru tensiune, mandarinutzo?



28+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pai pt tensiune si puls crescut, o sa iau cateva zile 1 distonocalm si 1 diazepam 10mg -asta seara ca ma inteles ca da somnolenta. Si daca am tesiune peste 13 cu 8 Nifedipin. Pana ieri aveam tensiunea buna, mi-o luam o data pe saptamana sdi era ok.

Mandarinutza 33+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu nu am luat nimic de incaltat ptr bub. Chiar nu m-am gandir la asta, insa fiind atat d emic si noi atat de neindemanatici ca de, suntem incepatori, decat sa ma treaca toate caldurile pana-i pun incaltarile, mai bine renunt din start la ideea asta. Numai cand ma gandesc, am emotii!

Roxana, felicitari ptr aniversare!
Despre gandacii miscatori, si eu am experimentat cativa acasa, dar tot de la caldura. Ma disperau ca gaseam cate unul noaptea cand ma duceam la baie si imi zbura tot somnul. Nu mai zic ca sunt al naibii de rapizi si pana il papuceam eu, vb ta, ma scotea din minti! Groaznic.



Nana, 31+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput