Mamici de iulie-august 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Uau, ce de mamici!!!! Felicitari tuturor si nastere usoara celor care sunt in asteptare!!!! Si noi avem deja la sept-oct doi bebelusi. Cand ma gandesc ca ne vine si noua randul cat de curand....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:


E a patra oara cand incerc sa scriu un mesaj pe ziua de azi. Mai inainte am mai scris unul si pe cand sa dau send s-a inchis netul. Nu stiu ce are DC-ul la mine, dar eu nu mai am nervi. Prefer doar sa citesc. Acum scriu in word sa fiu sigura ca nu se mai pierde.

nico35+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi! Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!

Loredana
felicitari pt David. Sanatate multa.

Dana
felicitari pt Dariuta. Refacere rapida si mult laptic.

Oana (panda)
felicitari pt Ilinca si “La multi ani!”.

Deni felicitari pt greutatea lui Tudor. Se pare ca ia foarte bine in greutate.


nico35+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! Intru si eu sa felicit mamicutzele noi din listutza noastra! Sa va traiasca domnisoarele si voi sa fiti mereu langa ele!
Simo, incepem galeria? SI care sunt "treburile murdare" prestate de dl Matei?
Luna, chiar m-ai facut curioasa, noi la prima sarcina aveam pregatit daca era fetita prenumele de Raluca, acum insa astept sa vad care este ultima voastra strigare
Fetele de la Medlife, ma lasati pe mine sa dau tonul la nasteri? Voi fi prima care vin cu impresii? Va trebui sa va dati bine pe langa noi dupa aceea ca sa va povestim ce si cum...da? Va rog frumos...
Tizo, ce mai faci? Cum mai papa Mara?
Karli, sa stii ca sunt de acord cu fetele cu stresul si coliceii. EU am patit la Dragos altceva, si anume boul de pe atunci de medic pediatru ma incrimina pe mine pt orice colicel al baiatului. ajunsesem sa nu mai mananc nimic decat lapte cu cereale, ca deh, sa nu sufere bebe...DIn cauza asta mi se subtiase laptele si cred ca deja nici lui Dragos nu-i mai placea la gust si mi-l cam refuza....Atunci am zis: fie ce-o fi si am mancat de toate, mai ales fructe si legume. M-am mai ferit doar de fasole, varza, ceapa, usturoi, condimente. Si deodata Dragos a papat mai bine si am ajuns la concluzia chiar ca nu are treaba papa mea cu colicii lui....Succes si daca crezi ca iti pot fi de folos cu ceva, da-mi un semn pe mess sau un bip pe tel.
Brazuca noastra cumva o fi nascut? Ca eu cred ca a oprit-o in spital, ca altfel dadea ea un semn cand ajungea acasa....Bafta multa, draga noastra, asteptam vesti bune!


AndraSapt38 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lavinia esti multumita de AC mobil? Am si eu dar nu prea face fata. E ok cat timp merge. Mai nou il tinem pornit si cand dormim.

Oana (ghinetz) felicitari pt cai doi baieti. Ma bucur ca povestesti despre “relatia” dintre ei. Si pe mine m-a intrebat Alex daca au aparut gauri in sani.
Inca nu stiu cum va fi cu bb dar Alex doarme cu geamul deschis daca opresc AC-ul.

Eu sunt stresata sa nu nasc. Seara pana adorm tot am senzatia ca se aproprie momentul si ma tot foiesc in pat. Acum m-am ridicat sa iau preventiv gynipral si no-spa, apoi m-am hotarat sa mai stau putin la calculator.
Maine nu cred ca voi putea sa intru caci va fi o zi agitata. E ziua pustiului si mergem la MC Donald`s. Duminica daca nu nasc, mergem cu prietenii sa-l sarbatorim pe Alex la iarba verde. Nici macar nu i-am luat cadoul. Ma bazam pe sot, dar el a tot amanat. Trebuie sa-i luam role. Mie imi e greu sa merg la cumparturi caci obosesc foarte repede, desi sunt cateva magazine la 5-10 min de min. Poate maine imi voi face curaj si voi iesi putin.

Si am uitat: de maine schimb semnatura adica 36 de saptamani. De fapt o schimb acum. Abia astept sa am 37 sa stau si eu linistit.

Merg sa mai citesc din urma.



nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Andra daca nu nasc intr-o saptamana si nici tu poate o sa-ti povestesc eu cum este cu cezariana la Medlife. Mai ai putintica rabdare? Daca pitica mea se va grabi sa vina saptamana aceasta nu cred ca voi mai ajunge eu in Bucuresti.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra am gasit un nume pe care sotul meu il poate pronunta perfect, e romanesc si parca vine din copilaria mea. Mai mult nu zic ca imi place sa va surprind putin.

Da chiar, Brazuca nu s-a mai intors de la spital. Uite o majoreta just in case

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andra dupa cum am spus il simt mai mult pe jos cred ca "bajbaie dupa iesire" Sunt convinsa ca e mai mult imaginatia mea, dar am si eu voie sa aberez, nu? Si burtica se intareste tot mai des, azi am avut parte si de doua contractii dureroase dar scurtutze....probabil uterul se antreneaza din ce in ce mai serios, sigur exista o explicatie stiintifica, lasand la o parte toate nebuniile mele.

Mai fetelor, intreb si eu ca o nestiutoare...bebelushii vostri nu or fi agitati din cauza caldurii? Eu sunt un picutz stresata pe tema asta, sincer...cum o sa faca fata caniculei? Daca noi suferim atat de mult, ei saracutzii sunt si ei afectati, nu? Anya?


Ne vedem peste 8 zile cel muuult!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ghinetz foate frumosi baietii tai.

Brazuca nici eu nu am luat carucior dar nu ma stresez. Este timp dupa ce vin cu bebelina acasa. Acum nu pot sa ies si vreau sa il aleg eu. In schimb am geanta si port-bebe.

Paticut
si eu tot la dr ta m-am hotarat sa merg. Am vorbit la clinica. Din pacate saptamana viitoare nu pot sa merg la Bucuresti asa ca mai aman o saptamana consultatia.

Ily felicitari ca poti inca sa muncesti. Eu una am renuntat de mult caci bb a pus piciorul in prag. In schimb cand pot mai butonez la cate un proiect de acasa, dar cu viteza melcului (si din pozitie orizontala).


nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
La multi ani sarbatoritelor de ieri (am voie ca aici e inca ziua lor pentru 10 minute!)! Sa fie sanatoase, mancacioase si sa le aduca numai bucurii mamicilor lor!

Apropo de burta lasata! Si mie mi s_a spus ca e cam lasata (de munte persoane neavizate) dar eu am impresia ca tot timpul a fost cam joasa deci nu ma pun pe ganduri..inca!
Azi am fost la coafor si acum sunt toata badijonata cu crema autobronzanta ca maine ma duc la o nunta..si vreau sa fiu o combinatie de &!

Felicitari Ddanah pentru bebic!


MADA 34+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput