Mamici de iulie-august 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Karli, Oana bine v-ati intors cu bebelusii! Sa fie sanatosi si mancaciosi! Povestiti-ne cum a fost!
Eu tocmai m_am intors de la medic, totul e ok, are capul in jos, masuratorile sunt normale, si daca nasc la termen (40 de sapt) preconizeaza 3.800 kile..(nu l_am intrebat pentru mine cat preconizeaza..)
Irinusha multumim de sfaturi, nu ma gandisem la alifia de galbenele, dar oricum era pe lista cu cumparaturi pentru mama!... Apropo pe 15 august vine mami meu, nu am mai vazut-o din ianuarie, abia o asteeeppt !
Weekendul asta ma duc la o nunta si sunt taare fericita ca am reusit sa fac o combinatie de toale cat de cat prezentabile..nu de alta dar nu am chef sa imi cumpar o rochie de ocazia masura XXL! Si vineri sper sa apuc sa ma duc la coafor sa ma fac frumoasa ca nu am mai fost cam demult!

MADA 34+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Paticut, multumesc din suflet ptr raspuns . M-am mai linistit.

36+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Buna fetelor
am reusit sa mai citesc si eu din urma si multumesc tuturor pentru galerie..stiam eu ca va ganditi la mine...Am nascut curahianestezie si epidurala si l-am auzit pe bebe cand a plans prima data si l-am pupat cand eram in timpul operatiei. Vineri m-au operat, sambata m-am ridicat in picioare , am fost la bebe si ne-am iubit un pic...Bebele meu se numeste Mihnea Ionut, a avut la nastere 3,680 g, scor apgar 9 a fost pozitionat pelvian si tripla circulara de cordon. Dar totul e bine cand se termina cu bine!!!
Felicit fetele care au nascut in perioada in care am liposit eu
Am vazut ca intreba cineva de aer conditionat la Elias...eu am stat intr-o rezerva cu aer conditionat si televizor(asta inainte de a naste) , iar dupa ce am nascut m-au mutat intr-o alta rezerva dar in care era doar aer conditionat.

Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Seara buna, fetelor! Noi tocmai ne-am intors de la control si se pare ca domnita Miruna sta foarte bine la mami in burtica, nu da niciun semn ca s-ar grabi afara. Las' sa stea acolo, ca doar nu sta unde i-i rau! Eu sunt ok, atata doar ca trag dupa mine piciorul stang, nu stiu ce are de cateva zile ca ma doare tare aiurea cand pornesc de pe loc. Dupa putin exercitiu sunt ca noua. Ne-a dat gine sa facem o serie de B-uri, poate scapam de nevralgie. Iarasi injectii, specialitatea mea. Vestea un pic neplacuta (dar la care ma asteptam) este ca s-ar putea sa nasc cu medicul de garda. Nu cred ca gine a mea va veni la orice ora din zi sau din noapte sa ma nasca pe mine. Mi se pare si logic, doar nu e angajatul meu personal, dar ... stiti voi. Parca un picutz imi pare rau sa nu fie ea acolo exact cand am asa de mare nevoie sa ma simt protejata, pe maini bune. Vedem noi... Miercurea urmatoare mergem la monitorizare si poate... poate ne dilatam si noi un pic!

Mami Karligutza, bine-ai revenit pe forum. Nu ma indoiesc nicio clipa ca nu vei ajunge o mami model pentru Adeluta. Sa ne povestesti cum a fost nasterea, daca mai ai energie si pentru asta.

Oana, in sfarsit te regasesc! Iar daca Victor e deja asa de vorbaretz, nu stiu cum o sa mai ai timp si pentru noi, fetele de forum! Cum te simti? Cum se inteleg baietii tai?

Anya, ma bucur asa de mult ca ai scris povestea ta si a Arinei! Chiar acum ma duc sa va citesc.

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 2 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oana bine ai revenit acasa & pe forum . E bine ca Victoras are un fratior mai mare grijuliu

Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Sorina felicitari pt grasunel. Imi place numele pe care l-ati ales In rezerva cu bebe foloseai AC-ul? Am eu o musca pe creier

Lia trebuie sa fii optimista si sigur vei nimeri in tura dr tau . Asa e, un dr nu e angajatul nostru, dar e mai reconfortant sa stii ca cineva care iti stie "odiseea" e acolo cu tine. Oricum, ingrijorarile nu fac decat rau.

Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Karligutza, Oana, Sorina bine ati venit . Refacere rapida si bb-ei mancaciosi, fara colici si cuminti daca se poate. Asteptam povestea nasterii cand veti avea timp.

Lia imi pare rau ca iar faci injectii. O sa treaca si astea. Sper sa nasti ziua ca sa fie dr ta langa tine.

Mada felicitari pt vestile bune de la dr.

eu sunt tot fara chef de nimic. sambata va fi ziua piciului si de vreo 2 ore ma chinui sa fac o lista pt cadouri si nu am reusit sa scriu mare lucru. ar trebui sa merg o tura cu el prin magazine si sa vad ce isi doreste.


nico35+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Bun venit acasa mamicutze

Lia ....ce sa mai zic...nu e responsabilitatea ei sa te asiste la nastere...hm..dar la fiecare control cand ai dat bani te-a refuzat pe motiv ca e serviciu gratuit? Asa puteai sa te duci si la control la medicul de garda fara nicio obligatie...nu mai comentez

Simona 37+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Anya am citit povestea ta. e un miracol intradevar. Dumnezeu e mare si vegheaza asupra tuturor. am ramas fara cuvinte........

+36 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu intr-un final am culcat copilul pe la 18.30 si de atunci doarme ca in gara, astept sa se trezeasca sa ii fac baie si sa il culc, asta daca o sa vrea el . AM dormit si pana pe la 9, zici ca sunt zombie, ma ustura ochii si parca nu reusesc sa imi revin!

Fetelor, dar unde va grabeati cu toatele la nascare acum vaz ca una nu mai vrea sa nasca! Ce e cu voi?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput