Mamici de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineata. Ma numesc Laurentiu si am venit pe lume azi, 18.07.07 la ora 6, 2,450 kg si nota 9. Semneaza : mami Otilia. Oti felicitari ptr Laurentiu. Refacere rapida si te asteptam cu mai multe detalii

36+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Felicitari, mami Otilia! Bun venit printre noi, Laurentiu, sa cresti mare si voinic!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 2 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

LuciaZ si eu tot la Giulesti o sa nasc. inca nu stiu cum:natural sau cezariana , dar daca ai o lista posteaz-o! orice informatie e binevenita.
fetelor sunteti adevarate enciclopedii ambulante in materie de crescut bebelusi. eu tot citesc si sper sa nu uit cand va veni momentul sa pun in praktika. oricum am bagat la cap o chestie: TREBUIE FACUT TOT POSIBILUL SA SUGA COPILUL LA SAN! adik mai bine il lasi sa urle putin si sa nu recurgi din disperare la biberon, nu?
va pup si multumiri de sfaturi.............


+36 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Am si eu o rugaminte la fetele care au nascut la Municipal sau chiar si in alte spitale Spuneti-mi si mie cam cat se da la doctor pentru o nastere naturala? Desi DPN - ul meu este 13 august potrivit ultimului control se pare ca nici datra de 1 august nu se stie daca o vom prinde 2 in 1 Asa ca am inceput sa ma tot gandesc la detaliile financiare

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Otilia si sa va bucurati de micutul Laurentiu si sa fie cuminte si papacios!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

lista suna cam asa:
pt. copil: servetele umede, pampers, baneocin/bephanten, ulei de corp
pt. mama - in sala de nastere (bagaj mic):capot, cana, apa, vata,fase, papuci, prosop, C.I., adev. de salariat; in bagajul mare ( il tine sotul pana ajungi in salon): camasi de noapte, prosoape, chiloti mai multi SI BANII!!!!!
100 ron moasa,300 ron epidurala ( nu se face noaptea , nu au anestezist), 30-40 ron infirmiera, 50 ron neonatologul /pe schimb, 2 ron spalatul
Nu am intrebat-o de haine pt bebe. Cum aflu va spun.
In sala de travaliu nu te lasa decat cu camasi de la ei.

35+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

gud morning all!
Can i get some coffe pleaseeeeeeeeeeeeeeee??????:(
FElicitari otilia sa iti traiasca puiutu

Fetelor sar si eu cu o problema... pt ca nu stiu cum sa o rezolv
1.De la caldura bebitzoiului meu i se ia pielicica:( pare sa nu il deranjeze... dar pe mine da ca il vad asa franjurat ca si cum s.ar fi prajit la soare si acu ii zboara un strat de piele!Ce pot sa fac?!
2.Bebitoiul meu are pe zi 2 reprize de somn mai lungi adica 4 ore( inaintea lor mananca cam o ora si ceva) si restul mai micutze!E normal? Nu de alta dar toata lumea zice ca nu e bine sa doarma asha mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

fetelor am o dilema ajutati-ma
eu cand am socotit saptamanile,am pornit de la U.M +10 zile si am socotit 40 de saptamani,am vazut la calculul sarcinii ca la 40 de sapt nu se mai pun 10 zile,deci teoretic eu am trecut de 40 de sapt,de cateva zile.
Nu mai inteleg nimic,spuneti-mi cum a-ti facut voi?
Eu am U.M pe 6 oct.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua


MAI SUNT 7 ZILE(TEORETIC)


"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Buna dimineatza gravidutze si proaspete mamici

Eu nu prea am fost activa pe forum, in sensul ca nu prea am scris, dar de citit citesc tot si va urmaresc pe toate.

Felicitari mamicilor curajoase si celor mai putin curajoase (cred ca eu intru in a doua categorie).

Vroiam sa va intreb 2 lucruri.

In primul rand, dupa calculele mele, vineri o sa am 38 de saptamani incheiate, dupa calculele doctoritei (Cezara Bucur) o sa am 37 de saptamani si 3 zile (diferenta cred ca vine de la faptul ca ea calculeaza DPN-ul dupa UM, dar eu am un CM de fix 24 de zile).
La ultimul control- vinerea trecuta- mi-au gasit colul deschis-permitea indexul. Capul copilului era fix- asta insemnand dupa spusele ei ca e pregatit pentru lansare. Prin urmare, m-a chemat vinerea asta la Giulesti cu tot cu bagaj... a zis ca daca am dilatatia mai mare, ma opreste -pt ca este de garda- si imi si induce nasterea.
Si acum vine intrebarea:

Din experienta voastra, bebelina mea este pregatita sa vina pe lume? adica nu e cam devreme? faptul ca am deja colul deschis, ca ea e fixata pe iesire inseamna chiar ca ea e pregatita?

Iar a doua intrebare este:

E posibil sa existe o depresie inainte de nastere? Pt ca eu plang non stop. De teama cred. Am avut o experienta f. urata acum 2 ani pe de o parte, pe de alta parte am si citit o multime de grozavii iar acum , pana nu o vad la mine in brate, intreaga, parca nu-mi gasesc linistea. Si asta se intampla si pt ca m-a cam luat pe nepregatite... adica ma asteptam sa nasc undeva la inceputul lunii august.

Va multumesc mult pt sprijin. Sa stiti ca sunt multe mamici, care chiar daca nu posteaza, va citesc si sunt alaturi de voi.

Le tin pumnii celor care se pregatesc pt nastere,
Mirela


22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

quote:
Originally posted by oaana

fetelor am o dilema ajutati-ma
eu cand am socotit saptamanile,am pornit de la U.M +10 zile si am socotit 40 de saptamani,am vazut la calculul sarcinii ca la 40 de sapt nu se mai pun 10 zile,deci teoretic eu am trecut de 40 de sapt,de cateva zile.
Eu am U.M pe 6 oct.




Oana, medicii calculeaza asa: la un CM normal de 28 de zile, incepand cu prima zi a ultimului CM - deci 6 octombrie- numeri 40 de saptamani, asta inseamna 13 iulie

Pupici


22

Mergi la inceput