Mamici de septembrie-octombrie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata gravidute!
Crishtina la Marina di Gr ma duc des si eu...multumesc de pont la Ideal Bimbo nu m-am dus...oricum voi naste la sfarsitul lui oct(sper?), deci am timp,nu ma avantajeaza reducerile de imbracaminte copii ca sant subtirele.

Maine voi face glucoza ...sper fara probleme.
Mai fetelor nu va mai omorati cu kg-mele...cele care a-ti pus mai multe nu uitati in timpul travaliului sa stati mai mult in picioare sau in cada...cu ajutorul fortei de gravitatie o sa reusiti mai repede.


Ali25si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
EU cu pitica mica acasa, nu reusesc deloc sa scriu ceva. Am avut o groaza de treaba zilele astea, somn din parti, asa ca-s rupta. SI ma sacaie si o durere in partea de jos a burtii de ma omoara. Si intre picioare ma doare de nu ma pot mishca. Daaaaaa, teoretic stiu, sunt ligamentele. Practic m-a lovit durerea cu pricina (aia ca de ligamente) aseara dupa niscaiva contractii mai mult sau mai putin dureroase. SI prin urmare asta noapte huhurezeam ca nu-mi gaseam pozitia (dupa ce ca oricum ajunsesem acasa cu barbatul, pe la 1 noaptea, pe motiv de treburi). La 3 noaptea ma imbaiam de zor, doar doar o trece, la 4 cred ca am atipit, dar l-am sculat pe barbat la 4.30 sa plece la Timisoara (eram taaaare nerabdatoare sa ma lase singura 2 zile ). Deci, de-ale insomniacelor. Si eu stiu ca mai am ceva pana sa nasc!
Teodoran, ma bucur ca e totul ok cu bebe!
Si eu la cumparat sunt in pom. Nu ma grabeste nimeni si nimic. Poate in septembrie sa ma decid care din copii unde va dormi si ce e de cumparat. Carucior sigur voi cumpara, la fel si pompa de sani, ceva hainute. DAr superstitiile astea.......Nu-s de felul meu asa, dar cand e vorba de copii.......Mai bine copilul "dezbracat", camera nepregatita, dar bebe sanatos.
si pe zilele astea de canicula, sunt pe baricade la PC.
Bee 27+


si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodoran, ma bucur ca e bine totul.
Afibebe, la mine functioneaza de minune laptele + cereale integrale Nestle de alea rotunde.
Raportez si eu insomnii. Nu mai pot respira cum trebuie, e prea cald si ma foiesc toata noaptea. Abia pe la 6 dimineata am adormit si eu mai bine si atunci m-au luat visele erotice de m-am trezit lac de apa pe la 8 juma. Asa ca am pornit incetisor spre piata, macar o ciorba sa fac acum de dimineata. Daca nu e, macar mancare sa am .
Ma duc la bucatarie

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc frumos, Andries pt. pontul cu reducerile!
Afibebe, pt. constipatie incearca si un iaurt natural in care sa pui bucatele de fructe taiate (caise, piersici, pere), o lingurita de miere si niste tarate de grau de la plafar. Papa un pahar din asta pe post de cina si unul la prima ora a diminetii. Mai stiu ca ar functiona apa calda bauta pe stomacul gol , dar eu una numai cand ma gandesc. As prefera constipatia decat sa beau apa calda pe caldura asta cumplita.
Slippers, ma gandesc la tine draga mea. Doamne ajuta sa te simti mai bine si sa reusesti sa tii tensiunea sub control. Imi pare tare rau ca te simti asa.

Intru si eu in clubul celor turtite de caldura...mi-e rau si somn tot timpul, mi-e greata, sunt nauca, nu pot dormi de caldura si din cauza asta am o stare de somnolenta permanenta... Offf, tare greu mai este. Mi se pare de mii de ori mai usor sa nasti la sfarsitul iernii, mai ales ca iernile numai sunt ce au fost, decat sa treci toata vara cu burta la gura. In fine, zic si eu ca voi, mult a fost, putin a ramas, copiii sa ne fie sanatosi ca noi le rabdam pe toate si le vom uita cand ii vom tine in brate.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am uitat sa va spun ca eu il simt in continuare pe bb jos de tot. Cand m-am dus la piata aveam impresia ca il scap. Bine ca ma duc maine la dr sa vad care e treaba, poate ma linistesc si eu. Plus ca asta-noapte am avut si dureri de burta de m-am trezit din somn si am luat un No-Spa.

Edit: deja sunt 31 grade la umbra

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata!
danuta urata senzatia asta de balonare,abia te poti misca.mai ales durerea de stomac...
mada bine ai revenit
afibebe eu mananc cate un activia in fiecare zi,plus kiwi si daca sunt tare constipata mananc prune uscate.
sim si eu imi simt bebelina ca misca jos tare,chiar aveam senzatia intr-o noapte ca a iesit din uter si misca in vagin Doamne,m-am speriat de moarte ma gandeam ca nasc si eu nu imi dau seama!!! urat tare....

eu ma pregatesc sa merg pana in oras sa vad ce mai e nou fiindca e sezon de reduceri si tare m-as mai baga putin prin magazine

va tzuc,sa aveti o zi buna!



danielle 30+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by afibebe


CE POT LUA PT CONSTIPATIE?


AFIBEBE33+Cristian Nicolae



incearca cu tarate inmuiate,sau mananca musli cu lapte si miere

Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica

blogul meu










Da, da, asta vroiam sa te sfatuiesc si eu. Stiu ca nu sunt ele gustoase, dar au facut minunni pentru stomacelul meu, pe bune. Asa ca, incearca!

Emma 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

ieri cand am venit de la servici, din cauza caldurii, m-a cam luat cu ameteli si mi-a crescut tensiunea (cred!)...azi m-am dus la dr si mi-a dat concediu prenatal...este ok din sapt. 31 de sarcina?. cate zile tb sa fie neaparat dupa nastere? 63 sau 45? VA ROG SA IMI RASPUNDETI! MULTUMESC!

urmychance31baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

42 de zile, urmy!



Burtik
Cristina 25+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G


Fetele cu arsuri, zau de cand iau Malox sunt alt om.


Rox 33+
si Alexandra Maria (10.02.2004)





Eu am zis!!! Maaloxul sa traiasca! Face minuni!


Nana, 31+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput