Mamici de septembrie - octombrie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicitari fetelor Piccaflor, Annisia,Urmychance, Cecilia ptr bebici grasunici!
Yaia cu primul si eu am pus 26, plecasem de la 46...intr-adevar am nascut greu ,grasimea incomodeaza mai ales ca se depune pe dinauntru...nu vreau sa te speri, dar mai usor cu dulciurile si bauturile dulci si gazoase
Marunzika
Amar poate ai nevoie si de ceva saruri minerale...daca cunosti o farmacista buna sa-ti recomande ea ceva bun ptr gravidute.

Ali22si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Annisia inteleg perfect de unde vii...Si mie tot imi zice lumea ca arat bine si sa nu imi fac griji, dar cand pleci asa slabuta, si eu am pornit de la 52 kg e un soc...Cu siguranta ne vom reveni dupa, nici nu ma gandesc altfel! Si sora-mea care era o slabanoaga de 50 kg s-a ingrasat 23 kg in sarcina si in 5 luni a ajuns iar la 52 kg, fara nici un efort! Doar nopti nedormite si impins carucior! Oricum, sincer, arati f bine! Si in plus e mare flacaul din burtic! Si apropos, f faine hainele lui Yannis!

Amar, eu de cafea voiam sa zic pt tensiune, dar daca deja bei, nu stiu....

Rodica, frumoase poze!

Andreea, pt carcei Mg. E groaznic, stiu!


Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOLUL 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Nu stiu cum e cu nasterea naturala cand pui mai multe kg, dar la cezariene este invers. La ATI erau doua tipe slabute, care nu se puteau ridica nici cum din pat a doua zi, pe cand celelalte parca zburdau.

Eu am pus 21 kg m-am recuperat foarte repede si foarte bine, "alergam" prin maternitate si intr-un an am dat tot ce am pus jos. Acum se pare ca o voi lua de la capat.

Flavia 24 cu si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

Hop si eu .
Buna fetelor ,viitoarele mamici .
Cum suportati chestia cu nasterea ?.Eu in 39 sLuca , ma apropiu de momentul de mult asteptat ,dar am foarte mari emotii ,cu toate k eu sunt la a doua sarcina

http://photos.yahoo.com/loredanasacalis]

Mergi la inceput