Mamici de iulie-august 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Gabi, imi pare rau... m-am aflat in treaba cu curiozitatea mea...

karligutza

sapt.37 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

alina - sunt sigura ca si fetele de aici sunt de acord cu mine ca putem face o mica exceptie de la lista din pagina 1 cu o conditie sa fiti sanatoase si fericite ( doar trebuie facut un cadou de ziua lui tati) , si fii tari amandoi ca doar trebuie sa va intalniti cu mica voastra printesa . Asteptam vesti , iti tinem pumnii si suntem alaturi de voi cu mintea si sufletul .

Otiliainceput 32+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

lorinaoo1 & Luna multumesc


Luna eu am 26 de saptamani (doua inainte de a naste si 24 dupa)platite +zilele libere care vor fi in perioada respectiva + restul de concediu.
Eu voiam sa-mi iau doar o saptamana liber inainte de a naste da cica asta-i legea aici trebe musai 2.
In mod normal statul iti da cam €280 pe saptamana, Compania iti da restul pana la completarea salariului tau normal. Dar eu nu voi beneficia de banii de la stat pt ca nu am suficiente saptamani lucrate, imi lipsesc vreo 3-4 saptamani (eram deja insarcinata cam in 11-12 saptamani parca...cand m-am angajat).
Compania de fapt nu e obligata sa-ti dea diferenta de bani da eu am noroc ca ai nostri dau asa ca n-o sa iau cine stie ce bani da tot e mai bine decat daca nu-mi gaseam servici.

O seara frumoasa va doresc.

Timi
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Gata si mega-mesajul meu, Ioana .

Blueiris, bine ai venit, ma bucur ca s-a lamurit probl cu msj intarziate. Sa-ti traiasca fetita, sarcina usoara in cont; Baldachinul e la moda acum, e pur decorativ, dar e nice; la Victor am avut cantar imprumutat, tefaln digital, f bun, e util daca-l ai, te descurci fara daca nu-l ai.


Jeni, eu chiar nu o inteleg pe cumnata ta, s-a suparat dar vine in vizita, are chef de plimbare; au dreptate fetele, roaga-l pe sot sa intervina daca ce spui tu e ignorat; in mod cert esti prea draguta si cu bun simt pt ele. Patut noi avem de lemn in camera si pliabil pt calatorii.

Andreea c, ce putin mai ai si tu, oau, esti f apropape, .

Oana de la Iasi, rudele tale prin alianta sunt totale, pai ce e la tine, casa de vacanta, pensiune?
Daca nu-ti mai dai dizertatia acum profita si odihneste-te. Sper sa rezolvi cu dr de schimb, spune-ti preferintele, e dreptul tau, iar dr care pleaca in conjed ar trebui sa-ti faca lipeala cu cea care ramane.

Mychydutza, ce-imi place cum ii zici tu, scortzoshenie, ; daca simti miscari ritmice, da bb sughite si e normal, nu-ti face griji, nu-l doare, nu-i face rau.

Nico, bafta la examen, tin pumnii.

Ioana, esti f binne cu greutatea, . Mie nu mi-ar ajunge juma de ora daca ma pornesc la barfit socro, plus ca e pacat sa pierdem timpul cu asta, si asa ne vedem putin, .

Luna, imi place ca ai scris azi si pt ieri. Dragut sotul tau ca si-a luat liber sa stati impreuna, .
La prima sarc mi-a facut analiza de strept B de 2 ori, o data a iesit pozitiva, o data negativa; mi-au pus perfuzie cu antibiotic in timpul nasterii, just in case, asa se procedeaza aici.

Acum am refacut analiza, a iesit negativa de 2 ori, dar eu tot am un cui, paranoia ce sa-i faci...

sparg msj in doua ca e prea lung .



Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto si aici la strep B tot antibiotic intravenos in travaliu iti dau. O sa fac si eu analiza sa vad cum e.

Timi asa e, mai bine ca te-ai angajat decat deloc. Te pup o seara buna

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alexi, ma bucur ca esti ok acum si sper sa nu mai repeti experienta cu spitalul decat cand vei naste la termen.

Si eu am dureri intre picioare si ce e mai haios (desi incomod) e ca atunci cand ma intorc de pe o parte pe alta imi pocneste un os intre picioare, de zici ca ma desfac acum!

Violeta si Ily, si eu nasc la Euroclinic, tot cu Herghelegiu. Daca vreti sa stiti amanunte , cu placere, atat cat am aflat si eu pana acum, mai multe dupa 28 iunie.

Alina , m-au luat transpiratiile cand am citit ce ai scris! tin pumnii strans sa fie totul bine pt tine si micuta Elisa ! sa stii ca vara-mea a stat o saptamana fara dop pana a nascut, poate mai dureaza putin!



Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 16 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:


Lachi, mi-au iesit ochii ca la melc cand am citit ce ti-a zis mama ta; nu pune la suflet, sunt sigura ca nu a vrut sa te supere, Luna are dreptate e o diferenta mare de optica intre generatii.

Lavi, mersi, esti f draguta; eu reusesc sa nu ma enervez tare din cauza ei ca stiu ca e patologica.

Andicu, Mada si voi aveti niste specimene, valeleu, nu va invidiez.

Andicu, ai emotii cand iti schimbi amr-ul? Ai bb grasunel, bravo, felicitari pt eco.

Oaana, mersi frumos; felicitari pt perna, esti maiastra.

Ily7, listuta pt bb e pe mail-ul comun si sunt si subiecte specializate cu asta.

Of, Gabi, a trecut un an aproape .

Oana si eu am prestat mulsul vreo 2 luni si am urat cu pasiune activitatea asta; am zis ca daca si acum va trebui s-o fac imi iau pompa electrica; am steriliz Avent, electric, f bun, modelul clasic, fara afisaj.

Ioana, stiam ca formulele cu "pre" in fata sunt pt prematuri, ti-a zis tie dr altceva? Sau poate de aceea se recomanda in paralel la bb alaptati maternal?

Andraz, sper sa nu mai ai probleme cu tensiunea; si eu am dureri peste tot, arsuri si in somn si dimineata la trezire, iar cand am contr simt cum ma apasa in coaste si ca-mi urca stomacul in gat.

Alina, La Multi Ani pt sot; nu te impacienta cu dopul, poti naste la cateva sapt bune dupa ce se elimina, important e sa stai la pat si sa-ti faci tratam, bafta.

Gata, somn usor,

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

imi merge internetul!
uraaa!

dar messengerul probabil merge cu benzina!



karligutza

sapt.37 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Seara buna !
Estecri si eu am niste arsuri cumplite, ziceai ceva de otetul de mere, e bun pt arsuri ?
Nma, degeaba i-am spus cumnatei ca sotul e plecat in delegatie pana sambata seara sau duminica dimineata, ea tot vine, degeaba ii spun nu-l aduce pe copilul cu varicela, ea face tot ce vrea in nesimtirea ei. Offfffffffffff, e singurul lucru pt care regret ca m-am mutat din Buc, ca ma sufoca cu vizitele desi le spun si le repet sa nu vina.


Jeni31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Mai Jeni,

ia ia tu de aici niste tupeu!
cand ajunge cumnata-ta aia la usa ta... intredeschizi usor usa si vezi... daca are plodul cu pricina dupa ea, ZANG! usa in nas... si ii spui... femeie... duci copilul acasa si mai vorbim! tu chiar iti bati joc de mine? eu sunt inca gravida si nu am chef de complicatii pentru distractia ta proprie si personala! fara suparare: LA REVEDERE!

daca nu poti sa ii zici direct, scrie si citeste-i! femeia aia e chiar MAMA NESIMTITELOR... intreab-o eventual cand era ea gravida a avut dureri, oboseli, chinuri? oricum nu cred ca ai deranjat-o asa incat aici ar trebui sa fie valabila si reciproca!

karligutza

sapt.37 cu la purtator

Mergi la inceput