FIV 120

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Anqeliasi la Bucuresti da cvu piatra chiar acum, ce e mai ciudat ca la mine nu, iar la maica-mea la 3 statii mai sa-i sparga geamurile.
Nusy Sa stii ca Lachioneavea CM in toata regula din preziua restului (asa zicea ea!), de nervi s-a apucat de baut si de fumat inainte de test si asa infumurata cum era la test i-a iesit o ditamai valoare de are gemeni acum in burtic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Alina_Alexandrasa stii ca adca platesti bani mai multi nu e altfel la MNL. Poate doar ce e in spatele cortinei sa fie altfel, ma refer la experienta dr. si la munca de laborator, dar asistentele sunt un dezastru in afara de Ioana. Eu am pile acolo (ca sa zic asa!), am inceput tratamentul si noroc ca am sunat sa le spun ca mi-a venit CM in ziua X, l-au sunat imediat pe Dr. Ron-el si am inceput imediat Diphereline in aceeasi zi. Sper sa fie bine. Te voi tine la curent daca vrei cu orice raspunsuri. Trebuie sa insisti cu tel, etc. ca sa nu uite de capul lor si apoi sa mai citesti si pe langa ca sa pui tu o garmada de intrebari. Eu oricum am probleme de comunicare cu dr. Anca Gherasie, eu ii pun analizele in brate si tot eu vin si caut pe net acasa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

nusy tinem pumnii sa fie bine
Felicia in legatura cu concediul, eu stiu ca toata luna august dept. FIV la Giulesti e inchis, deci banuiesc ca majoritatea medicilor care fac FIV au atunci concediu. Bafta multa!

Pup toate fetele fara exceptie!

Adhnana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Nusy, eu multumesc pentru info!

Trebuie sa ai mare incredere in DD, esti o femeie puternica si curajoasa daca ai ajuns pana aici, fiecare dintre noi care ne rugam in fiecare zi la o minune de la DD suntem cele mai puternice femei din lume. Nu exista cauza mai inalta decat aceea de a lupta pt a avea un BB.
Stai linistita, relaxeaza-te, este greu, stiu, am trecut prin asta, stiu de zbucium si neliniste este in sufeltul tau, dar tb sa ai mare intredere in tine.

Multumesc pentru raspuns, am sa incep cautarile de progesteron si sper sa-l gasesc pana la incep lui iulie cand cred ca voi face ET.

Te pup si sa ai grija de tine,
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Adhnana, multumesc, sa dea DD sa fie bine
Kitta, ai dreptate, imi aduc si eu aminte de Lachi ca se apucase sa fumeze in ziua testuluiinsa nu stian ca avea CM in toata regula....Poate o fi bine si la mine si am noroc si eu..deocamdata sangerarea este la fel ca ieri, mai mult pe hartia igienica...continui cu nospa si stau in pat..

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

nusy, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Sa speram ca tot raul e spre bine . Daca e cumva perioada in care trebuie sa vina CM atunci nu ar trebui sa-ti faci deloc probleme. Cica se mai intampla. Ar fi asa zis-ul ciclu peste sarcina. Hai ca nu mai ai mult si vei sti.

Eu tocmai m-am intors de la Sibiu. A fost frumos, dar putea fi orasul mai curat, mai ales in zona teraselor din centru.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

NUSY Stai linistita in patut si nu te agita ca o sa fie bine ai sa vezi. Eu iti tin pumnii.

Eu astept rusii si va citesc zilnic dar deocamdata nu am noutati.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy tin pumnii iubita, mai e putin pina la test!
Zouzounaki Calispera! Multumesc frumos de galerie!! Cum e vremea in Elada???
Madalina28 asa te vreau mai optimista iubita!!
Andrada.P ce mai faci iubita???
Sheritra, Lachione ce mai fac bebelinele????

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.28 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni, Doris, Ioana, multumesc, dar deja sangerez mai tare....cred ca e CM.
Moni, asa e , asta e perioada in care ar fi trebuit sa-mi vina....in mod normal.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

quote:
Originally posted by ladyxe

Buna dragelor
Intru fuguta pt ca doar am ajuns acasa si sunt franta.

Am facut prima eco si iata rezultatele: endometru 5,9 ;OD-12,7; 15,2; 13,2 iar OS 14,6 16 15,1 dr nu prea avut timp sa-mi zica prea multe, voi ce spuneti? cam slabut, am zis eu ca am pornit cu stangul.

Kora sa sti ca mi s-a scos gonalul, acum am ramas doar cu 2 menogon, luni imi repet analizele hormon si sper sa aflu mai multe la eco.

si inca ceva inainte de punctie mai e nevoie ca sotul sa repete spermograma?

va pup pe toate



Mergi la inceput