Haideti sa facem ceva !!!!Petitie Online !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

E o idee buna semnez pentru petitie, mult mai greu decit implementarea unui astfel de sistem mi se pare mediatizarea suficienta astfel incit sa nu mai existe inconstiente care sa-i omoare.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Pentru a se evita parasirea bb-ilor nedoriti, in Austria s-a introdus "nasterea anonima". Femeile care nu doresc sa pastreze copilul pot naste in felul acesta si pot parasi spitalul fara bb si fara ca cineva sa le cunoasca identitatea. Aceasta pe linga "Babyklappe" mentionata de Lorelei. Nu am gasit din pacate decit linkuri in germana: http://www.anonyme-geburt.at/


"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

fetelor nu va suparati da eu sunt cam dusa cu pluta cind aud de chestii de genul asta.eu as da o lege pt cele care isi lasa copii pe la tomberoane ,pe la metrou sau prada ciinilor sau pt cele care ii nasc si-i omoara,o lege care sa le OBLIGE sa se sterilizeze, sa nu mai poata face copii niciodata.si daca le mai vine mintea la cap unora n-au decit dupa aceea sa adopte copii ca sunt destui amariti. sa nu va suparati da mie mi se urca singele la cap cind aud asemenea cazuri !
si eu sunt de acord cu propunerea legii cu sertarul la spitale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:


Si sa ia odata o hotarare in privinta cretinelor care se joaca cu viitorul copiilor pe care nici nu-i lasa sa aiba o alta familie dar nici de ei nu le pasa .Frate , l-ai lasat , nu l-ai crescut tu ca aveai altceva de facut , pai du-te invartindu-te , fa-ti harakiry sau cum s-o scrie si lasa copilul sa traiasca normal ! Dar nu ! Ei vor integrare in familie ! Sa se integreze ei pana le-o veni rau si sa nu mai chinuiasca copiii astia degeaba ca sa dea bine la public
quote:



Si pe mine ma enerveaza chestia asta cu "integrarea in familie". In loc sa se promoveze "decaderea din drepturile parintesti" daca se descopera ca nu ai grija de copil, il exploatezi, etc. ei vin si, mai mult, obliga descreieratii si ticalosii sa ia copiii inapoi. Am vazut un copil de 3 ani care fusese molestat de tata. Asistenta sociala l-a obligat pe tata sa mearga la terapie, dupa care i-au dat inapoi copilul considerandu-l vindecat. Cum poti sa vindeci pe cineva de pedofilie?


Sustin petitia. Dar cred ca ar trebui insistat pe faptul ca in momentul in care un copil este pus in sertar, decaderea din drepturile parintesti are loc automat.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

idem lucia.eu le-as steriliza pe femeile care abandoneaza copii.si cred ca ar trebui infiintat acest cos,ca sa nu mai existe atatia copilasi ucisi,pentru ca cineva ii vrea sigur.are Dumnezeu grija de ei,si le da parinti iubitori.
si eu semnez petitia.si ma ofer sa fac mai multe daca imi spuneti ce.ca nu stiu ce se face in astfel de situatii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

nu este nimeni care lucreaza in acest domeniu, care sa ne ajute in pornirea acestei actiuni, sa nu bajbaim?

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

si ar fi bine daca acest subiect ar ramane stiky

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by roxanal

si ar fi bine daca acest subiect ar ramane stiky

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)



sa rugam moderatorii sau adminii sa il faca sticky!!!

ps. ti-am admrat fetele in poza, sunt papusi!


www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

domnilor moderatori faceti cumva ca acest subiect sa aiba o mai mare atentie.eu nu ma prea pricep..PUS PE O PRIMA PAGINA sau nu stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Sustin petitia. Dar cred ca ar trebui insistat pe faptul ca in momentul in care un copil este pus in sertar, decaderea din drepturile parintesti are loc automat.


ar fi foarte bine...dar cum sa decazi un anonim din drepturi?!

Cred ca sertarul respectiv se refera intr-adevar la femeile care nasc singure, nestiute de nimeni. Altfel, un copil e declarat, exista dpdv social... se incaseaza alocatia aia, este inscris in sistemul medical, trebuie vaccinat, monitorizat... nu poate sa dispara pur si simplu.
Si, daca il lasi in sertar cu un biletel de gat (copilul X) in primul rind dispare anonimitatea, deci nu vad rostul sa nu-l lasi direct la DPC, si in al doilea rind... pot sa apara groaznic de multe incurcaturi, sa fie alt copil...samd...cum verifici?!

Deci, sistemul cu "sertarul" e excelent, daca onor oficialitatile ar vrea sa-l aplice si n-ar considera ca ar contrazice politica actuala de scadere a numarului abandonurilor (pe hartie).
Insa e DOAR pentru un segment limitat de nou nascuti.

Pentru ceilalti probabil ar fi buna metoda cu nasterea anonima.
N-ar mai trebui sa isi "uite" mamele cartificatele pe acasa, sa fuga noaptea din spital si sa lase copilul pe veci cu o situatie incerta adica neadoptabil.

Elise & www.youtube.com/watch?v=xUveIVrEHxo" target="_blank">BBLisa

Mergi la inceput