Clipe din trairile sufletelor noastre... (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Bine v-am gasit la inceput de sapt,

vad k ati petrecut peste weekend, nu gluma! Din petrecere in petrecere...

Alma, ai dreptate cu comisioanele. Am reusit sa ma loghez pe site-ul lor si treaba sta dupa cum urmeaza:
pt plati intrabancare: 1 ron (indif de suma de plata)
pt plati interbancare: 3,1 ron (indif de suma transferata)
pt plati furnizori: 1,5 ron (pt fiecare tranzactie in parte si indif de suma platita)
plus: 1 euro/luna comision pt folosire serviciu online

Cum ti se pare...? mai bine sau mai rau?

Alex, felicitari pt Claudiu! E flacau mare de acum! Cred k esti tare mindru! As fi curioasa sa te intreb ceva... Oare la fel ai fi procedat si dak era fetitza ...?
Sa nu te superi k te intreb asa ceva...sint doar curioasa ce e in mintea barbatilor cind vine vorba de a avea baiat sau fata... Se pare k marea majoritate fac un mare caz din asta...si am pe undeva impresia k barbatii isi parasesc familiile si copiii mai usor atunci cind copilul e fetitza decit atunci cind e baiat... Ma rog...poate sint eu intr-o dunga acum ... sau poate se intimpla asta pt k se nasc totusi mai multe fetitze decit baieti si totusi nu are legatura cu sexul..

Ideea cu conferintza la sf de sapt imi suride si cred k ar fi mistok sa ne intilnim pe mess si sa mai stam de vb si "live"... k fatza in fatza ...mai greu sa reusim curind...

Ameera, felicitari si Sarei pt dintzisor! Ma bucur k nu v-ati chinuit prea tare.
In alta ordine de idei...sa stii k imi place numele de Sara f mult si se pare k si "taticului" ii place asa k ...s-ar putea sa il furam si pt bebitza noastra. Te superi...?
Mie imi placea si Kara, dar cica suna mai dur un pic. In concluzie... cred k renuntam la Patricia...hmmmmm... inca nu e nimic stabilit... grea treaba!

Brenda, cred k banii tii dau personal, dak ne vedem la concursul Dianei.

Pomul de Craciun l-am facut si eu. E tare frumos...! Am cumparat unul mic artificial din Cora, pt k mi-era groaza sa iau unul adevarat, sa mi se usuce si in ianuarie, sa stau sa string ace de peste tot prin casa, cu burtoiul cit butoiul!
Aaaaaa....si inca ceva... Mosu' deja a venit la "noi". Bebelina a primit o comoda cu sertarase pt hainutzele ei, iar "mami" a primit un set de oale din inox si 2 perne adevarate de puf de gaina, pe care le . Nu de alta ...dar am ajuns sa dorm pe cel putin 4 perne...

Be right back...


Marce 30+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Yagmur, abia astept vestile de la tine!!!! Deci peste 25 de ore vei fi mamica!!!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Brenda, iubitzica, te compatimesc! Sa cari atit pe scari ....brrrrrr.... e blestemu' naibii! Am carat si eu destul acum citeva luni cind m-am mutat, gravida fiind ...m-am rupt...noroc k bebelina a inteles k trebuie sa fie cuminte si sa stea acolo k nu avem incotro.
Acum iti trebuie in maseur sexos sa iti faca masaj...

Yagmurica, uraaaaaa! mai ai putin ...! [b]Miine...[/b] WOW...ce k lumea suna!
De abia astept sa pot spune si eu asta. Oricum, ne auzim zilele astea cu siguranta, la tel.
Ma bucur k e cineva inaintea mea pt k sper sa scrii pe aici prin ce treci si astfel, sa mai invat si eu
Operatie usoara si bebe Luca sanatos, roz si vioi!

Pup pe toata lumea!

Marce 30+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

MArce, stai linistita ca va veni si pentru tine ziua cea mare!!!!! Sa vezi ce repede trec saptamanile...
A inceput numaratoarea inversa la noi la servici... vineri nu mai lucram, ziua de azi a trecut deja (adica mai este putin) deci inca 3 zile si intram in vacanta!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

V-am citit azi foarte scurt, dar nu am timp de scris, sunt racita cobza, si in plus la munca.
Yagmur "Zoe fii barbata!", sa dea Dumnezeu sa treci cu bine, si sa tii in brate cit mai curand pe Luca.


>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Buna ziua la toata lumea

Scrisesem ditamai mesaju'... si cand sa-l trimit am dat cu mana peste mouse, nu stiu ce-a selectat si s-a sters TOT!
Asta e...

Yagmur, nastere usoara iubita, recuperare super rapida si sa-ti dea Dzeu un bebe frumos, sanatos si norocos!!! Si vb lui Alex papacios ca tare-i bine sa vezi ca mananca!

Brenda, eu compatimesc cu tine ... in weekend am carat si eu, am ajutat pe cineva la mutat... chiar ma gandeam, oribil e sa te muti, toate alea imprastiate si zapacite peste tot.
Atat doar ca eu n-am racit deloc, chiar imi e super cald, nu's ce am!
Am auzit ca vine zapada, asa-i? N-am niciun chef de asa ceva si daca primaria iar e luata prin surprindere ca in fiecare an sa vezi bucurie in trafic!!!

Marce, nu stiu cat te-ar ajuta sau daca vrei, insa ma gandeam la o chestie: daca tot te-ntalnesti cu Brenda sa-i dai banutii hai sa vin si eu si sa-ti aduc niste lucruri pt iarna pt bebelina ta, eu una nu pastrez nimic, sunt convinsa ca daca as mai face un bebe as avea suficiente! Hai gandeste-te si vb, ok?

Alma, cand ziceai ca vii pe la B? Cre' ca ne revedem in 2007 iti dai seama?

Alex, am incercat sa trimit de aici din DC, crede-ma, dar nu merge, de-aia v-am rugat sa ma adaugati voi pt ca am dat ID-ul meu. Daca stiam ID-urile le adaugam eu... intr-un fel e bine sa va am in lista pt ca eu messengerul il tin deschis cand sunt la birou insa pe DC nu prea pot sa stau!
A! Si sa-ti traiasca feciorasul! Baiat mare ai, ce sa mai!!!

Fetelor, nu stiu cum o fi pt voi, da' pt mine timpul zboara rau si mi-ar trebui fo' 35 de ore intr-o zi sa termin tot ce am de facut! Unde fuge timpul asta?!?! Zici ca s-a comprimat secunda!

Va pupacesc pe toti... s-aveti grija de voi si de ingerasii vostri!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Dragii mei, mare intamplare azi... Fiul meu povestea acum revoltat, ca la pranz cand iesea din casa cu buni, s-au intalnit cu tati! Si tati n-a zis nimic doar i-a salutat in graba si s-a dus mai departe.
O fi normal omul???? Sau chiar nu-l intereseaza ce mai face copilul?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Offfff...Miha, numai mie mi se pare k timpul trece incet de tot! Sint de acord cu ce zici ...kiar mi-e dor sa te vad si sint sigura ca si Brenda de-abia asteapta! Hai...fa-ti un picutz de timp pt noi, ne vedem, stam un pic si de vorba... Cu hainutzele...mici-mici pt iarna nu prea am k m-am gindit k nasc spre sf lui februarie (desi vad k tot s-a schimbat data de atunci), asa k, dak ai de dat, le primesc cu placere.

Brenda, baga povestea cu locatia..unde si la ce ora ne vedem...Da un semn, poate kiar vb pe mess toate trei si vedem cum facem.

kisssssssss

Marce 30+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna seara! Am prins si eu cateva minute calculatorul liber, ce bine!

Gabi, nu-mi vine sa cred ca s-a putut purta asa... nici nu stiu ce sa zic...

Marce, stiu perfect cum e, cu timpul care nu mai trece... asa ma simteam si eu, aveam impresia ca nu o sa mai nasc odata! Am si eu cateva hainute groase pe care Sara nici n-a apucat sa le poarte, ea e nascuta in aprilie si s-a facut mare pana sa vina frigul, nu sunt multe, dar sunt tare dragutele. Daca te intereseaza, da un semn.
A, si mi se pare normal sa-ti placa numele de Sara... cum sa nu-ti placa asa nume frumos? Vad insa ca acum e cam la moda... eu ma hotarasem de multi ani ca daca o sa am o fetita asa o s-o cheme, si pe vremea aia chiar nu mai auzisem pe la noi numele asta. Acum insa il aud tot mai des.

Sper sa revin mai incolo, nici n-am apucat sa citesc decat pe fuga ce-ati mai scris.

Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Dragă Mos Crăciun,
Am auzit niste zvonuri că nu existi, dar eu stiu că nu e adevărat. Tu esti bunătatea întruchipată si tot ce este mai frumos în oameni. Asa că îti urez viată nesfârsită si să arăti în fiecare an de ce minuni esti în stare.
Nu stiu cât am fost de bun anul acesta, dar sunt convins că stii cel mai bine. Pentru tot ce am gresit, îti spun din inimă, să mă ierti. Astept nerăbdător darurile, mici sau mari, multe sau putine, după cum vei crede de cuviintă. Oricum, când le voi deschide, mă voi simti ca la tine acasă, acolo unde "a dărui" prinde viată.
Vor fi multe bunătăti pe masă, dar să nu te superi că suntem pofticiosi. E sărbătoare, aniversarea prietenului Iisus, pe care am auzit că îl stii de mic. De altfel, am văzut în imagini că esti destul de rotofei, asa că sper să fii întelegător si să nu o socotesti la fapte rele.
Te las acum, stiu că ai multă treabă. Te asteptăm, dragă Mos Crăciun!


BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput