incotro sa ma indrept ?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Adina...de ce nu-i spui direct ca ai vazut acele...poze in internet.Poatetie iti va recunoaste slabiciunea lui.
In alta ordine de idei (ca sa-i raspund si Cristinei, intr-un fel)nu-i obligatoriu sa bagi divortul cu parafa(stampila) de la registratura Tribunalului sau Judecatoriei.Poti scrie o cerere de divort si acasa...urmand sa o expui cand ii spui despre intentia ta de a inainta divortul.Cat priveste juramantul in instanta, daca ai stii cati jura stramb...dupä cativa ani de justitite ajungi sa-i recunosti pe mincinosi dupä primele cuvinte (a fost numai o expunere a unui fost functionar din justitie, mi-ai amintit de vremurile cand zambeam ironic simtindu-i pe "misei", nu are legatura cu tine).

Vandal...prea putine fete i-au incurajat directia in care a luat-o, iar dacä nu o interesa cat de cat familia ei, nu scria nimic pe forum si la ora aceasta era despartita de sotul ei.Esti prea afectat si nu ar fii rau daca te-ai tine deoparte macar asa o perioada pana iti revii.Te inteleg si stiu prin ce treci(aproape)vazut din alta pozitie decat cea de sot inselat...e mai bine sa iei o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

nu stiu cate dintre voi, daca ar fi fost violate, si-ar fi iertat violatorul, traind mai departe cu el...
vandal, scuzele mele, dar in situatia asta nu ai cum sa iti expui parerea, pt. simplul motiv ca nu ai trecut si nu ai cum sa treci prin asa ceva.
indiferent ca el a fost beat sau nu, este o experienta traumatizanta si nu stiu daca a meritat iertarea, pt. ca el s-a purtat mai apoi din ce in ce mai urat, in loc sa caute si sa obtina iertarea.
iar paginile de internet pe care navigheaza imi intaresc convingerea ( parerea ) ca el este omul care se simte fericit provocand durere partenerului.
daca ei i-ar placea sa se supuna unor asemenea proceduri, nu ar fi nici o problema, totul ar fi roz si frumos, dar pt. ca ea nu este de acord cu aceste proceduri, cam tarziu descoperite de el, nu cred ca are rost, oricat si-ar schimba el comportamentul, in adancul sufletului va fi pururi nemultumit.
acum, doar adina poate lua o hotarare, pt. ca el nu este in stare sa o ia.
adina, mult succes si sa fie hotararea cea mai buna pt. tine si copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaStaicu spune:

Gabitzu37 ,nu cred ca exista sanse de rezolvare ,stii tu cum e cand iti place carnea de porc si primesti doar pui,e doar un simplu exemplu ca ori el va incerca sa ma faca fericita in detrimentul lui ori eu voi fi nefericita stiind ca el nu va fi satisfacut pe deplin .
Dar uite ca mi-ai dat o idee buna ,nu m-am gandit niciodata pana acum sa merg eu la un psihoterapeut ,am sa o fac si pe asta ,ca il iubesc si nu stiu ce sa mai fac sa-l aduc pe drumul cel bun.Poate in mintea lui el crede ca noi suntem mai incuiati ,asta pt ca a intrat in contact cu cluburi de pe dincolo.
Gabi66 ,l-am intrebat despre site-urile alea si mi-a spus ca ai place ce vede si ca totul e real si asta il fascineaza :(si ca i-ar place sa faca si el asa ceva cu mine daca vreau,ca (mi-a dat un exemplu cum ca a avut o prietena in Ro ,care a acceptat asta si cand l-am intrebat de ce nu a ramas cu ea ,mi-a raspuns sec ca nu mai stie nimic de ea in afara de faptul ca e plecata din tara,asta a aflat cand s-a intors de prin tarile calde ),semn ca ar fi fost interesat de ea.
Ioana nu imi ramane de facut decat sa sa merg la un specialist in domeniu si sa vad ce se poate face ,sper ca mai exista o sansa de reabilitare in privinta asta.
Vandal ma abtin de la orice comentariu ca sa nu te mai simti provocat ,iti doresc mult succes si sincer imi pare rau ca i fost o victima ,nu pot sa spun decat ca se vede ca inca suferi si pentru binele tau ,stai departe de forumuri de genul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marusia spune:

AdinaStaicu....e viata ta,nu o traieste nimeni in locul tau.Si nici nu mai ai inca o viata ca sa-ti permiti s-o risipesti pe asta.Cand intr-o relatie apare o fisura,greu astupi bresa....sau mai plastic,sacul carpit,nu mai tine ca ala nou.Ai gresit cand te-ai angajat intr-o relatie fara sa fi divortat,dar asta nu da dreptul nimanui sa te judece.Poate asa ai deschis ochii sa vezi ca se poate si altfel.Acum fa pasul mare si rupe funia de la gard,ca o relatie cu sotul tau nu mai este posibila in conditiile in care fiecare din voi ati inselat.Divorteaza pentru tine...nu pentru tipul cu care ai acea relatie.Nu astepta sa iesi dintr-o relatie ca sa intri in alta,acorda-ti un timp in care sa reflectezi la nevoile tale,mai ales ca ai un copil...si cand alegi sa te recasatoresti,fii sigura ca ai ales ce este mai bun pentru tine si fetita ta.Stiu ca e greu sa divortezi...simti ca se destrama o certitudine....dar este oare o certitudine a binelui,ca sa ai ce regreta?Maturizeaza-te si fa pasul decisiv....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaStaicu spune:

Marusia ,am vrut sa divortez poate de nu stiu cate ori pana acum si de fiecare data comunicate lui ,dar nu am facut-o ,cred ca in adancul sufletului inca il mai iubesc ,sa nu ma intelegeti gresit dar nu vreau sa-l transform intr-un monstru pentru ca are un suflet bun ca om ,e un tata bun(il vad ca tine la copil) ,asa din umbra ca timp de copil nu are ,nu i-a cumparat nici o jucarie pana acum ,dar in schimb pot sa spun ca a schimbat-o de treaba mare de cateva ori.E mandru ca are o fetita frumoasa,mi-a spus ca ma iubeste pentru ca i-am facut o fetita frumoasa ,ca am grija de ea ,dar nu mi-a spus ca ma iubeste pentru ceea ce sunt ,nu mi-a mai facut un compliment de nu stiu cand .Ma intreb cate dintre voi trec prin aceeasi situatie ?Observ ca dupa ce devenim mame ,barbatii nostri ne vad cu alti ochi , ca pe o mama si nu ca pe o sotie,asta am dedus si din alte discutii postate pe aici pe forum.
Ma intreba cineva cum vad eu relatia mea peste 10 ani sau peste 20 ,m-am gandit mult pana sa raspund ,pentru ca nu poti sti niciodata ce te atseapta ,doar poti sa presupui ca va fi mai bine sau te gandesti cu frica ,oare se poate sa fie mai rau decat este acum?
Nu stiu ce sa zic e greu de raspuns.Am un unchi care toata viata si-a inselat nevasta ,ea a stiut dar a tacut pentru ca el era bogat ,a rabdat multe ,dar in aparenta era fericita ,intr-o zi au venit pe la noi ,din discutie in discutie ea nu a mai putut si a inceput sa-l acuze ca umbla cu secretara lui ,si ca ar fi mai bine sa se desparta ei doi decat sa traiasca asa ,ca sa calmez spiritele i-am spus ei ,matusa ,de ce acum ,daca toata viata el a fost asa ,de ce tocmai acum cand nu prea isi are rostul ,el isi luase apararea ca si daca ar umbla de fapt cu ce sa umble ca nu o mai are buna de nimic ,stiti voi ce.Acum stau eu si ma intreb ,daca omul are un suflet bun iar eu vreau acum ceva ce peste 10 ani sau 20 nu o sa mai vreau ,sau nu o sa se mai poata ,de fapt situatie e cam la fel ca acum ,ce ar trebui sa fac.Sa presupunem ca intalnesc pe cineva ,ma mut cu el traim fericiti 10 -15 ani ,si cand mi-o zice stii ,nu se mai poate ca eu nu mai pot ,am imbatranit ,ce sa fac ,sa caut altul mai tanar ?...de asta stau acum si chibzuiesc mult pana sa iau o decizie .Este f adevarat ca o viata avem cu totii ,dar batranetile ne schimba pe toti ,daca un om e morocanos ,se stie va deveni si mai morocanos ...asa ca spuneti-mi voi cum va vedeti peste 10 -20 ani ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

offf Adina, buna intrebare... dar e diferit la fiecare in parte, si doar tu stii cel mai bine in sufletul tau ce se intampla. Si ai dreptate dupa ce faci un cpil, nu stiu ce se intampla cu barbatii astia, dar ne vad doar mame, ocazional daca au destul la poate poate mai zic ceva frumos, si uneori ma intreb daca vorbeste despre mine...acum glumesc dar este adevarat ce zici.
Eu stiu ca il iubesti, ca altfel nu ai sta langa el, dar sincer eu nu as putea sta cu cineva care stiu ca nu am incredere in el, nu as putea lasa bebe cu el 5 minute. Parerea mea este, pune in balanta daca ai putea sa te descurci finaciar fara el, daca ai putea sa ii oferi cam acelasi nivel de trai fetitzei ca acum(adica sa aiba papa buna, bani de medicamente si restul), si daca da, eu viata ta peste 5 ani(chiar si mai devreme) o vad mai rea ca acum. Stiu ca nu e poate ceea e vrei sa auzi, si poate daca te desparti o sa fie de 10 ori mai greu ca acum la inceput. Practic, si tu ai zis , ca ati stat mai mult timp despartiti decat impreuna, si probabil persoana de care te-ai indragostiti nu mai este aceeasi dupa atata timp(si nici tu nu mai esti la fel), caci toata lumea se schimba intr-un fel sau altul. Si daca te gandesti ca ai sa imbatransti singura, nu iti fa griji, nici nu stii de unde o sa apara persoana potrivita(si fara obligatii) care sa te faca fericita.
Si eu am o fetitza mica, si toata lumea are uneori probleme in relatia lor, si sunt tensiuni, si sunt momente in care te gandesti ce fac eu aici, de ce ma chinui, dar tu stii raspunsul. Plus, nu trebuie sa traiesti pentru dragostea nimanui, trebuie sa ajungi sa fi o femeie puternica si nu sa implori pe cineva sa te iubeasca...
Cat despre celalalt, sunt sigura ca e doar o refulare a problemei, nu cea mai buna idee dar destul de practica trebuie sa recunosc

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marusia spune:

Adina,stiu ca inca il mai iubesti,dar ca o relatie sa tina ,partenerii trebuie sa fie in primul rand prieteni.Tu de fapt de asta ai nevoie,de o comuniune sufleteasca ,de tandrete.Iar de la el nu le-ai primit ,asa ca ai gasit pe altcineva care sa ti le ofere.Esti un suflet ranit ,tocmai de cel care a jurat sa-ti fie alaturi la bine si mai ales la rau.Daca el nu realizeaza care sunt nevoile tale sufletesti,inseamna ca nu face efortul sa te observe,ca te considera un bun al lui ,mama copilului si crede ca e suficient.Din pacate foarte multi barbati vad lucrurile asa dupa casatorie si de asta foarte multe relatii se destrama.Cat despre scuza unchiului tau...mi se pare puerila.Si barbati si femeile pot avea relatii sexuale pana la varste inaintate daca au grija de ei.Pentru disfunctii sexuale exista medici si tratament.Batranetea este in primul rand o stare de spirit.Reflecteaza asupra nevoilor tale si apoi decide ce alegi pentru tine.Frustrarile tale sunt intemeiate asa ca domnul tau sot ar trebui sa caste ochii si sa ia masuri daca vrea sa nu te piarda.Experienta mea de viata mi-a demonstrat ca acolo unde lucrurile merg prost,cu timpul vor merge si mai prost ...si mai pierzi si ani buni din viata asteptand sa se intample o minune care nu va veni.Discuta serios cu el,spune-i ce simti ...si daca situatia nu conoaste schimbare in bine....gandeste-te si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaStaicu spune:

Mei fetelor ,trebuie sa recunosc ca aveti dreptate ,daca e dificil acum ,va fi mai rau peste cativa ani ,dar unde curge numai lapte si miere intr-o casnicie ,niciunde .Ma gandesc ca oricare "el" va fi sa zicem dupa un timp ,va avea defecte la fel cum fiecare e inzestrat si cu calitati dar si cu defecte .Inca nu am luat o decizie ,i-am mai dat o sansa ..si i-am spus ca daca nu vad schimbarile pe care eu le astept atunci ,am sa stiu ca nu se mai poate.Am sa va mai tin la curent ,pana atunci va pup si va multumesc pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Adina tu duci lipsa doar de sex??

Din cauza vietii sexuale sarace sau inexistente este toata povestea asta?

Pai daca e doar atat si in rest esti multumita ... e destul de simplu.

Daca in rest el este tandru si atent cu nevoile tale, daca il simti alaturi, totul e beton.

Sa stii ca jucaria o sa-i moara oricum. Dar daca este int-adevar pervers ... asta n-o sa-i moara. O sa-i placa sa priveasca, sa converseze pe tema asta, sa plateasca, etc.

Dar daca ai un prieten in el ... toate astea conteaza mai putin. Fiecare avem demonii nostri.



Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaStaicu spune:

Ileana nu era doar lipsa vietii sexuale ,nu mai era atent cu mine ,nu mai exista nimic care sa se cheme cuplu ,venit tarziu acasa si doar colegi de apartament simteam ca suntem .Acum macar vad ca incearca sa fie bine ,vine si sta pe acasa,pentru mine ,pentru ca se simtea obosit nu stiu ,cert e ca a stat cu noi.Duminica a vrut sa plece la servici ,desi nu e neaparat necesar ..l-am vazut ca a plecat la 7 dim,l-am sunat si i-am spus ca asa nu se mai poate ,daca nu are somn ,de ce nu ma ia in brate sa mai stam si noi ,unde tot pleaca .eu eram treaza pentru ca fetita s-a trezit devreme si a vrut sa pape.A venit inapoi acasa si nu a mai plecat ,am simtit pentru prima data de 2 ani incoace ca suntem o familie .Sper sa ramanem asa si sa fie bine.

Mergi la inceput