Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
La multi ani cu intarziere celor care poarta numele de Andrei - Andreea!
Ieri am fost la doctor si am vazut bebicul care se pare ca are intre 1100-1300g la 27w.In rest suntem bine si o batem pe mami cand sta la servici pe scaun toata ziua.
Uitati-va la hainute la littlebaby.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Sori,si eu am probleme cu pozitia.Dupa cate am citit eu pe aici,pe spate nu e bine sa stai,asa ca stau cat mai putin posibil.
E bine sa stai cat mai mult pe partea stanga si cand amortesti te intorci pe dreapta.Si mie imi face bine daca imi pun o perna intre picioare si uneori cand simt nevoia pun si una sub burtica.
Am facut testul ptr. glicemie si acum asteptam rezultatul.
Multa sanatate si aveti grija de puiuti.

Vani 27W.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

SilVer2006 eu am luat Lomexin in timpul sracinii, un ovul la 3 zile (2 ovule in total)... deci e voie...

Sori1980 posibil sa fie vb de contractie nedureroasa. Nici eu nu simteam la prima sarcina ca mi se intareste burta, cand o pipaiam, ca mie mi se parea ca era tare mereu...

Arissa saptamanile de sarcina se calculeaza de la prima zi a UM.

Roxanci si eu stau prost la capitolul luni... si cand ma intreaba careva le zic cu aproximatie... Ca io calculez numai dupa sapt., daca asa ma intreaba dr. ginecolog... asa calculez si eu.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Roxanci si eu stau prost la capitolul luni... si cand ma intreaba careva le zic cu aproximatie... Ca io calculez numai dupa sapt., daca asa ma intreaba dr. ginecolog... asa calculez si eu




cu lunile si la mine tot asa....chiar ieri am cunoscut o femeie....si din vorba in vorba ma intreaba in cate luni sunt....ce era sa-i zic?I-am zis ca nu stiu sigur ...in a 5-a sau in a 6-a! Sa fi vazut ce ochi a facut saraca femeie!!!!Mi-a fost o rusine de-mi venea sa ma ascund pe undeva!
Pana la urma i-am zis cate saptamani am,dar nu stiu zau daca s-a lamurit!

Mai intru si mai tarziu...acum vreau sa mai fac niste chestionare....sa ingras porcul inca!!!!



Mihaela22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

La raport si azi...ca doar ne petrecem din nou la munca....io am inceput sa-l simt pe bb din ce in ce mai clar, mai ales dimineata...cite un pic ca sa nu ma deranjezeze prea tare...zic io
In drum spre serviciu m-am dus la mag Barza (sper sa nu se supere nimeni, daca nu e bine sa spun numele - sorry)si am vazut niste lucruri tare dragute si surprinzator foarte ieftine, de exemplu un patut e 3 milioane, un carucior 5, iar body-urile cu pantalon sau nu, pornesc de la 90.000 lei vechi....si mi-au zis ca primesc marfa noua peste doua saptamini...

Apropo de luni...si io sunt in aceeasi dilema, niciodata nu stiu ce sa raspund, pentru ca daca spun in saptamini evident ca toata lumea se uita

Va pupic
Roxygeo 19+

Apropo in Bucuresti stie cineva cind o sa mai fie baby expo sau ceva de genul acesta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Ce mai faceti,gravidutelor?Imi pare rau ca nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris dar o sa intru probabil si maine si voi citi de unde am ramas.Eu sunt Ok dar am niste probleme cu firma la care am lucrat si acum umblu sa-mi clarific situatia si sa-mi fac actele de somaj.va pupicesc,harnicutelor.

ELLA 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna burtici

Noi suntem bine . Bebita misca din ce in ce mai mult, dar inca nu loveste foarte puternic. Imi pare rau ca de cate ori vreau sa-i arat si sotului meu se opreste

E cam liniste pe aici . Ce faceti ? Profitati de weekend ca sa stati in pat.

Va pupicesc si sa aveti un weekemd placut

Diana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Salutari burticutzelor....

Am vazut ca aveti si voi aceeasi dileme ca si mine cu lunile de sarcina....ca si pe mine cand ma intreaba cineva nu pres stiam ce sa zic...ca eram obisnuitacu saptamanile....dar sa va spun cum procedez eu....deci...daca am 25 saptamani....scad alea 2 pana la ovulatie ca atunci nu eram si raman 23 pe care le impart la 4 cate sapt are o luna, imi ramane 5.75 rezulta ca am 5 luni si 3 saptamani....si dupa aia tot asa o sa calculez...ca pe mine ma dispera calculul asta al doctorilor cu alea 2 sapt in plus cand nici nu eram gravida...la mine dupa calculele facute ca aveam ciclul la 35 zile eu am avut ovulatie la 21 zile deci dupa 3 sapt nu 2...in fine...cred ca v-am zapacit....cert e ca asa si daca ma uit pe calendar tot asa imi da 5 luni si 3 sapt.

In rest nimik nou deja bebelina are program bine stabilit am vaz deja ca avem program de somnic dar si de joaca din ce in ce mai mult in timpul zilei....se misca si burtika si tati cand o vede asa de mult ii place......

va pup si mai vb

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Silver,lomexim se poate lua in sarcina fara probleme dupa cum a spus si Elyanne.
Eu stiu ca de la 23 de saptamani intrii in luna a 6 a,peste 4 saptamani intr-a 7 a si tot asa .Saptamanile de sarcina le calculez de la ultima menstruatie.
Eu am facut ieri un eco si totul este ok.la 22saptamani si 4 zile bebe are 528g.Colulu nu s-a scurtat desi simt uneori presiune si am contractii nedureroase .
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyy2003 spune:

Buna fetelor! Am si eu o intrebare voi a-ti facut morfologia fetala 3D. Eu am focut-o la 24,3 saptamani la dr.Albu la Spitalul Giulesti si se pare ca pliul nucal este cam marit , este de 4,9. Voi ce parere aveti care este valoarea normla. In rest se pare ca totul este bine cu bebe.
Eu stau la pat de la 16 saptamani pentru ca aveam dureri de col, acum s-au mai diminuat, dat tot trebuie sa stau cat mai mult la pat.
25+

Mergi la inceput