Miresele anului 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

[b]Ioana81[/b], ai o dulceata de baietel! Sa va traiasca si sa fie sanatos si vanjos!
Sa ne mai pui poze, ca sunt tare frumoase!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua miresici!
Am venit sa va salut, sa va pupic si sa va imbratisez....ca n-am mai trecut demult pe aici.....

Noi acum suntem bine...am avut parte de mari emotii...cu contractii si col scurtat pe la 26 de sapt, drept pentru care am stat o saptamina in spital cu perfuzii si alte minuni...acu` mai avem un pic si implinim 29 de sapt, suntem in concediu medical, nu prea avem voie sa facem nimik, doar cite o plimbarica scurta din cind in cind, ceea ce m-a cam depresat sincer vorbind....peste o sapt mergem dinnou la dr, pina atunci facem tratamentul prescris si speram ca va fi totul bine...

Hai ca v-am impuiat capul...

Va pupic
roxygeo 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ioana, Doamne ce mare s-a facut Vladimir! E un scump! Parca nici nu-mi vine sa cred ca intr-o zi o s-o vad si pe fii-mea asa. Am vazut ca i-ati luat masinuta de la K's Kids. As vrea si eu sa i-o cumpar Mariei, spune-mi te rog, merita? Ii place lui Vladi in ea? Noi nu v-am neglijat, pur si simplu nu prea mai avem noutati. Dintele inca nu a iesit iar Cristi spune ca am eu vedenii, nu-i iese niciun dinte. Dar are gingia alba si umflata... In fine, nu stiu ce-o fi dar e tare maraita. Ne-a capiat sambata de cat a plans! Parca ne-am fi intors in timp, la perioada colicilor!
Roxygeo, imi pare rau ca ai avut probleme, ai grija de tine, chiar daca trebuie sa stai in pat si te deprima ideea, gandeste-te ca puiul tau merita efortul! O sa fie bine, ai sa vezi. iar saptamanile ramase vor trece foarte repede!
Biby, de la tine astept azi o veste (BUNA!!!)

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, miresici de 2005!
ce mai faceti voi?

Ca si roxygeo, si eu am avut ceva probleme acum vreo 3 sapt, am facut o criza de colica renala, am stat in spital cateva zile cu perfuzii, acum sunt bine, tot acasa in CM!Intre timp mi s-au descoperit ceva probl de genul-tensiune in arterele uterine si fac tratament!Sper sa fie bine!Ma simt bine insa mai am contractii din cand in cand!bEBE E FOARTE MISCATOR, paqrca vibreaza de vreo o sapt cand misca!Nu am voie sa fac nici un felde efort!Dar nu ma pot controla.....si mai ridic cate ceva, mai spal...ca doar n-oi sta degeaba acasa!

Va pup si va doresc numai bine si sanatate!

PS:Ce dor imi e de timpurile acele cand urma sa devenim mari Doamne.....

CDe mai face bebelina, Anangel?
Pupici!

26+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Lexi sa stii ca nu merita asta pt ca nu face mai nimic, decat canta o melodie f scurta cand o pornesti si claxoneaza. Mai mult de 10-15 minute nu sta. Daca nu ai cea mai buna investitie e un leagan, am vazut la Loris baby land, dar e 5 milioane. Noi avem unul de la primii pasi dar ramane mic, de fapt a ramas mic, ca ies picioarele, dar ii place f mult. Si jucarii cat mai zanganitoare. Asa il mai las pe Vladimir singur.
Nici noua nu ne-a iesit dintisorul, dar e gingia f tare si alba, de fapt se simte zimtat cand pui mana.
pupici!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alyna, off si tu cu probleme? Sper sa depasiti perioada cu bine si tu si roxy. Maria e bine, e super maraita, parca e din ce in ce mai greu cu ea...Dar merita efortul
Ioana, multumesc ca mi-ai spus de masinuta, deci imi iau gandul. I-as fi luat eu leagan (tot la ala de la Primii Pasi ma gandeam) dar nu am unde sa-l pun Asa, masinuta o inghesuiam eu intr-un colt.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna dragele mele!
Am intrat sa va aduc noutati...Am nascut in data de 25 ianuarie, o fetita de 2800g,51 cm, scor Ap 8/9 la 35 saptamani. Am nascut normal, fara epidurala si am zis ca alta nastere NEVER! A fost nasol ca am stat sub perfuzii de marti dimineata pana joi seara in speranta ca vor inceta contractiile, dar n-a fost sa fie. Nasterea in sine (fara travaliu) a durat mai putin de 10 min, am nascut f usor, dar eram deja obosita dupa atatea zile in contractii.

Acuma am observat ca deja suntem trecute pe listuta. Multumesc din suflet. Apreciez tare mult gestul Kriss

Cand o sa mai un pic de timp o sa pun si niste poze. Pana atunci crestere mari la bbii vostri si la burticoase multa sanatate!
Pupici

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alinus, te-am urmarit indeaproape...
Sa creasca mare si sanatoasa Riana Antonia!
Asteptam pozici cu minunea ta..



Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

wooooooooowwwwwww ce veste alinaaa!!! sa va traiasca minunea de fetita si sa fie sanatoasa!!! pentru tine si sincer imi pare rau ca ai suferit la nastere dar ...cred eu ca se merita,nu-i asa?...eu daca o sa nasc vreodata o sa fac cezariana(stiu asta de cand am aflat eu ca,copiii nu sunt adusi de barza ci de noi)

va pup pe toate

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata! Ce veste frumoasa! Alinus sa fiti sanatoase si fericite, sa creasca bine papusica. Eu stiu cum e sa nasti natural, si asa ziceam si eu si acum..........NE GANDIM PT BB 2. Adica nu am inceput si nici nu incepem in viitorul foarte apropiat, dar e in plan. Acum sa nu ma intrebati ce doresc ca as zice......baiat. Ma gandesc ca at cand am aflat de vladimir ca e mascul am fost trista. Ce proasta. Acum parca nu mai vreau feteita, e asa de frumos un baiat. Oricum nu conteaza ce va fi. O sa va anunt cand ne apucam. Deja am gasit un nume daca e baiat.
Olgutza ce mai faci? Las ca vin si iti scriu la mamici. ca pe aici nu mai dai semne!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir
Botez

Mergi la inceput