Infidelitatea si cuplul vazute de barbati!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
cand vine omul acasa si o gaseste pe doamna cicalindu-l inca de la intrare, cum sa nu se duca saracul om pe campii?

De acord. Desi stimatele doamne stiu asta, desi e principalul motiv de destramane a relatiilor...totul continua.

quote:

Ca femei, avem o boala de a despica firul in 44. Barbatii nici macar in 2 nu-l despica. De multe ori mi-am intrebat consoarta cand statea cu ochii pe pereti:" La ce te gandesti, puiule?" Raspuns calm: "La nimic". Mai sa fie Dar chiar asa. Ei sint capabili sa isi petreaca timpul fara sa puna tzara la cale, fara sa se gandeasca 6 ore la ce nadragi or sa poarte cand ies in oras maine, la cati bani au avut in banca acum 5 ani. Noi.....de-am avea inca 2 vieti...tot am lua totul la bani marunti.
In momentul in care intram intr-o relatie, de multe ori uitam sa fim FEMEI. Devenim MAME. Spala-l, gateste-i, fa-i curat in casa. Devenim menajere. Nu-sh ce fel de menajere sint pe la voi prin oras, dar la noi toate-s trecute de 50 de ani si 90 kg. Ne punem MEREU pe locul 2..."EL" e mereu pe primul loc...nici macar nu le dam OCAZIA sa ne puna ei pe primul loc. Ne pierdem respectul pt noi, ne pierdem increderea in noi, iar barbatii nu fac decat sa ne urmeze exemplul. Si uite-asa din prietene sau sotii devenim parte din mobilier
Un lucru pe care refuzam sa-l acceptam. Barbatii sint egoisti. DA, GENERALIZEZ. Si puteti sa aruncati cu oua pina saptamana viitoare, ca adevarul tot asta e. SINT EGOISTI.Si EXTREM de imaturi. La ei tot ce zboara se mananca. Noua ne e frica sa nu facem indigestie
Si mai exista ceva. SOCIETATEA. Noi femeile, de cand e lumea si pamantul le-am PERMIS sa se comporte asa. Stau cateodata si o ascult pe mama, si-mi vine sa-mi iau campii. . Pt ea..ca si pt multe alte femei, un barbat care se abate de la "drum" e..barbat. E scuzat de tot si toate. O femeie...e tirfa.
"Draga...ce vrei sa faci daca si-a inselat nevasta???? Tot la ea si la copii s-a intors..ca deh...familia e familie. CE POTI SA-I FACI? E BARBAT!" - Apai daca ALA e barbat, atunci eu sint fata mare. Aia mai e familie? Aia mai e casnicie???? Respectul, increderea, tandretzea si cinstea UNDE sint? Puse la naftalina?????????
"Spalata e ca si noua"... De as baga tot individul in soda caustica.
Asa ca...pina incetam NOI de a le mai gasi scuze si de a le da puterea de a-si bate joc de noi...NIMIC nu se va schimba.


Mda, cine-a spus ca iubirea cat o fi ea de iubire pana la urma tot trece o fi stiut ce spune. Intervine obisnuinta, rutina, si drumul spre infidelitate in cazul celor mai slabi de inger devine tot mai scurt. Dar la fel cum in iubire e nevoie de doi, si in stricarea relatiilor e nevoie de doi. Si e clar ca ambii au partea lor de vina. Nu e o scuza. Dar sunt si barbati care au ajuns sa caute in alta parte ce nu gasesc acasa. Nu ma refer la cei care intra in casnicie cu speranta ca va fi la fel sau va fi mai bine, ca "ea" se va schimba". Ma refer la doamnele care dupa ce se simt trecute pe numele "lui" uita sa mai fie doamne, sa mai fie cochete, atragatoare, sexy, etc. Acum astept sa dati cu rosi, sau cu oua, ce s-o servi, dupa caz, stiu ca o femeie care face tot ce trebuie intr-o gospodarie, sau are si viata sociala, servici, etc, obosita, abia asteapta sa faca o baie si sa-si puna pijamaua, dar si barbatii sunt si ei oameni, satuli de pijamale calduroase si bigudiuri, cum sa nu fie atrasi de o femeie sexy, imbracata provocator. Adica mi se pare ca in privinta asta acuzele sunt impotriva firii. Da, sunt si barbati (este si pe forum prezentat un caz) in care ea implineste toate conditiile, si totusi, el, inferior ei, are viata dubla. Dar asta intra in alta categorie, si nu ebine sa fie incadrati toti in aceasi categorie. Da, sunt barbati si sunt si femei, care inseala din obisnuinta. Sunt persoane carora fidelitatea nu le sta in caracter si mereu cauta ceva nou. Personal nu inteleg de ce isi pun streangul de gat si se casatoresc. In secolul XXI nu mai trebuie sa-ti intemeiezi o familie cum termini armata, tot mai multi se casatoresc trecuti de 30 de ani, deci suficient timp sa-ti traiesti viata, sa-ti formezi o parere, si apoi sa constientizezi ca odata casatorit, esti casatorit pe viata. Grea decizie, nu?


Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Ymcar - m-am referit la faptul urmator: sotii discuta dechis orice mai putin cand o iau razna cu cate-o aventura....si tu ai spus ca atunci unde mai e discutia deschisa si prietenia...ca s-ar bate cap in cap.... daca iei mot-a -mot e corect insa consider ca ca si in cazul cel mai optimist fiecare are bucatica lui de intimitate care ii apartine numai lui ... atat el cat si ea ceea ce nu exclude sentimentul de prietenie sau iubire intre ei.O sa spui ca este deja o minciuna intre ei ... de aceea am spus ca nimik nu e alb sau negru...nu exista prietenie perfecta;iar cu spanzuratul inaintea judecatii...nu la tine ma refeream ci la genul de oamnei scrobiti care nu fac nici un compromis (asa de ochii lumii) dar pe la spate, pe furis isi fac de cap.
Consider ca a pastra masura in toate e f important.

Alex2- parca mi-ai luat cuvinetele din gura, mi se pare o completare perfecta la ceea ce am spus eu.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder

nu va mai luatzi de el ca fuge.
Ymcar tot respectul pentru ce ne spui aici, dar deshi nu ai scris tu chestia cu cele doua motive, ai aprobat si ...Elise, tu tzii cu ursul?


Ymcar, te rog raspunde-mi si mie la intrebarile mele, ce imi ramane de facut? Chiar sunt curioasa. Daca e absurd sa ramai fidel sotziei toata viatza, nu ti-e teama ca sotzia o sa te foloseasca strict pe motive practice si nu o sa cladeasca o familie cu tine in van, ca tot o sa o lashi o data si o data...?


diana



Am spus doar ca in multe cazuri se adevereste. Ma rog, poate e o diferenta de nuanta, nu numai ca sa se impuieze si sa obtina ceva, uneori mai apare si "doar din datorie". Ceea ce e tot un drac.

Solutii nu am. Asa cum nu am nici pentru poluare, incalzirea globala, chimizare si artificializare a vietii si toate celelalte minunate realizari ale societatii moderne. Pot doar sa le constat. Oricum, e o vorba: un prost arunca o piatra in lac si 100 de intelepti nu pot sa o scoata. Nu ca as fi eu intelept, dar prosti care arunca pietre in lac zi de zi sunt destui. Cat mai este pana lacul se va umple nu stie nimeni problabil. Oricum, e doar o chestiune de timp. E clar ca intoarcerea la natura nu mai e posibila. Doar daca nu o avea tot natura grija sa ne forteze sa o facem cu ajutorul vreunui cataclism, ceva....
Asa ca... fiecare se adapteaza mai mult sau mai putin la noile conditii si mergem inainte cum putem. Si cat mai putem.

Edit, completare: Toate astea constituie parerea mea de principiu (si de nespecialist). Si nu au nici o legatura cu viata mea, a carei curs a fost dictat de decizii/probleme/situatii/etc. unice (ca a fiecaruia) si care nu prea se inscrie in tiparele uzuale, e chiar ciudata. Ce imi e mie personal frica sau alte aspecte care tin de viata mea sunt nerelevante din acest motiv si oricum nu discut din motive anterior expuse destul de clar.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by diana1971

Ymcar - m-am referit la faptul urmator: sotii discuta dechis orice mai putin cand o iau razna cu cate-o aventura....si tu ai spus ca atunci unde mai e discutia deschisa si prietenia...ca s-ar bate cap in cap.... daca iei mot-a -mot e corect insa consider ca ca si in cazul cel mai optimist fiecare are bucatica lui de intimitate care ii apartine numai lui ... atat el cat si ea ceea ce nu exclude sentimentul de prietenie sau iubire intre ei.O sa spui ca este deja o minciuna intre ei ... de aceea am spus ca nimik nu e alb sau negru...nu exista prietenie perfecta
diana




Hmmmm.... eu cred ca aici e un aspect care nu face decat sa amplifice problemele. Daca aventura ar fi acceptata, nu ar trebui ascunsa eu cred ca ar trece repede si fara probleme. Daca cel care o face trebuie sa se fereasca, sa minta, sa gasesca alibiuri, sa se ascunda.... deja are un dusman de care trebuie sa se fereasca. Ceea ce duce la amplificarea relatiei, pentru ca amantul/amanta este persoana care stie situatia si cu care poti sa discuti, cel ramas acasa este prin opozitie dusmanul! Pe de alta parte se intampla ca cel inselat sa prinda de veste. Si pentru ca nu stia se simte dezamagit, inselat, increderea ii este facuta praf etc. Pana la urma citeste toate cazurile de pe-aici si vezi de ce se plang cei inselati. Cea mai mare nenorocire nu este ca celalalt a avut o aventura, nu asta se subliniaza, ci faptul ca i s-a zdruncinat celui inselat increderea. ASTA e problema. Asa incat ma intreb daca nu cumva tocmai asta este reteta pentru dezastru. Oare nu ar fi mai rational in loc sa ii zici ca nu vrei sa afli cand va fi sa fie ceva de genul "dom'le stiu ca din cand in cand o sa se intample, nu fi caraghios sa umblii cu ascunzisuri, zi-mi cand nu mai tine, e ok, o data la tz luni (sau la cat crezi), putem si discuta despre asta, etc etc etc" mai departe e chestie de imaginatie. Nu crezi ca ati fi MULT mai prieteni? E chiar asa de importanta iluzia ca daca nu stii nu s-a intamplat?! Pai daca esti realista si accepti ca se va intampla, fi realista pana la capat si accepta concret, da, nene, se intampla si inca fix azi! Care e problema?


My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Ymcar , acum am vazut ultimul tau mesaj si cred ca ai dreptate in privinta asta , dar sincer , firea mea umana ( femeie fiind )......

Cred ca m-as simti groaznic , atat in momentul in care as afla despre infidelitatea sotului , dar mai ales in situatia in care mi-ar spune " fix acum se intampla ! " Nu stiu cum as reactiona... Nu cred ca as putea sta linistita ca un copil intelegator . Tu cum ai reactiona daca sotia ti-ar spune " fix acum se intampla!" Ai intelege-o si ai astepta-o linistit in fotoliu, acasa ? Accepti cu usurinta aceasta situatie ? Si sa te mai intrebe si copilul "Unde pleca, tata , mama in seara asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Sa nu intelegi ca vreau sa te enervez , doar vreau sa aflu parerea ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

Ymcar, normalitatea mea este monogamia. Cred ca mi-ar trebui cel putzin un secol sa accept asha ceva. Ce spui tu seamana a "Open Marriedge", ori cand m-am casatorit cu X am sperat intr-o casatorie in care ecuatzia inseamna A si B fara C D E F G H I J.....

In cazul in care vroiam asha ceva si o vroiam normalitate, atunci ma multzumeam cu un musulman, unde normalitatea este barbatul poligam.




diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

mie mi s-a spus "fix acum se intampla" (bine mi-a spus fix acum se intampla si va fi for ever in ceea ce priveshte o prietenie pe viatza) si reactia mea a fost de a-l determina sa nu mai intample acel perpetuum. Ma irita, ma inebunea de cap chiar daca nu-l acuzam efectiv ca ma inshala cu ea sub aparentza acestei prietenii. Cineva scria pe forum ca trebuie sa fii naiv sa crezi ca doar beau cafele multe. Vorbeau la telefon minute in sir, si daca ea il chema ea, el dadea fugutza la ea, lasandu-ma pe mine solo in casa, ca de...eu nu aveam acces la intimitatzile lor, eram practic scoasa pe tusha.

Nu se poate duce o asemenea viatza, este crud si stupid sa ceri ca eu nevasta sa te impart efectiv cu alta si sa imi si placa.


diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Oare nu ar fi mai rational in loc sa ii zici ca nu vrei sa afli cand va fi sa fie ceva de genul "dom'le stiu ca din cand in cand o sa se intample, nu fi caraghios sa umblii cu ascunzisuri, zi-mi cand nu mai tine, e ok, o data la tz luni (sau la cat crezi), putem si discuta despre asta, etc etc etc" mai departe e chestie de imaginatie. Nu crezi ca ati fi MULT mai prieteni? E chiar asa de importanta iluzia ca daca nu stii nu s-a intamplat?! Pai daca esti realista si accepti ca se va intampla, fi realista pana la capat si accepta concret, da, nene, se intampla si inca fix azi! Care e problema?


Ba da, am fi mult mai prieteni.
Numai ca eu nu prieteni vreau sa fim.
Prieteni am.

Am pretentia - absurda, probabil - sa fiu pentru el acea EA unica, femeia din mintea, sufletul si visele lui.
Nu alta.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

alex2, ce zici de faptul ca nu-l cical de la intrare, sau nu-l cical deloc, iar cand am ceva de zis, chiar si foarte foarte concis si la obect el se intoarce cu spatele la mine si-mi zice ca nu are chef de ale mele, ca-l irita modul meu de a gandi, sau daca ii povestesc ceva se uita la mine si imi zice ca pe el chiar nu-l intereseaza.

Si... paradoxal, devine foarte interesat de exact aceeasi problema sau exact aceeashi povestire (ma refer la lucruri care mi s-au intamplatr peste zi, ca m-am certat cu unul in tramvai sau ca fata a mazgalit peretzii) atunci cand o spun altui barbat prezent in jurul nostru, cum ar fi amici sau prieteni buni din anturajul nostru.

Si am incercat sa cred ca poate nu ala era momentul, dar am descoperit ca si pe terasa, cand suntem singuri comunicarea este aceeashi. Avea momente cand imi zicea ca nu ne potrivim ca noi doi gandim total diferit, dar cand sunt prietenii de fatza, mai ales masculi, nu conteneshte sa ma aprobe si sa fie deacord cu mine.

Multzi barbatzi ma admira in fatza sotzului si el se mandreshte cu mine (fizic), deci si asta cade (scuze pentru modestie) si acasa il ashtept de multe ori super sexy, super aranjata, parfumata si tot tacamul (s-au dus vremurile cand miroseam a snitzele), copilul petrece tot mai mult timp cu buni, deci nu mai e stresat de treburile de acasa, si nu l-am mai pus nici sa repare prin casa, e un adevarat rege si totushi relatzia cu cealalta e aceeashi ba ma indoiesc ca dupa modul cum da semne ca e la vanatoare nu mai exista si C D F G H I J....

Intotdeauna vor fi femei mai frumoase, mai tinere, mai interesante, si oricat mi-ash perfectziona eu existentza in a-l determina pe el sa nu aiba ochi decat pentru mine, sa-i fiu deajuns... NU E VINA MEA, asha cum sugereaza Alex2.

Mie nu mi-a fost necesar si nici suficient sa-l inshel, deshi mi-a facut cate in stele si in luna.

Consider ca cei care inshala nu sunt suficient de simtzitzi, ca sa ma exprim frumos, si suficient de nesuperficiali in modul de a gandi, si nu merita sa aiba langa ei o femeie care se leaga cu acte de el si sa-i faca copii, menajul si sa-l rasfetze. Merita sa aiba viatza de caine haituit, sa traiasca prin bordeluri printre tarfe.

Nici unul dintre baietzii de aici de pe forum, care au avut curaj sa ne raspunda, si pentru asta jos palaria, nu m-au ajutat decat sa cred ca nu se merita sa construiesti nimik, nu se merita sa oferi nimik, nu se merita sa crezi in casnicie, pentru ca NU E NORMAL.

Institutzia casniciei este o iluzie, ea nu exista de fapt, este o modalitate prin care , noi femeile suntem invatzate sa le facem lor viatza mai ushoara sacrificandu-ne vietzile, sentimentele, este o modalitate prin care le asiguram lor stabilitatea si garantiza creshterii progeniturilor.

Cineva spunea ca suntem impartzitzi in doua fronturi: "takers" si "givers", cei care doar iau si cei care doar dau.

Daca barbatul nu ar mai fi centrul universului nostru si le-am lasa copiii in carca dupa ce-i nashtem si ne-ar durea in cot ca ii avem acasa ca sotzi si ne-am duce si ne-am face experienta sexuala si am trai dpoar pentru acele momente de orgasm, cred ca am fi capabile sa fim de mii de ori mai fericite, mai implinite, mai puternice.

O femeie fara probleme si care are asta in cap, face mai repede bani decat cel mai doxat barbat(se exclud tutele care nu stiu nici sa citeasca), de ce? Pentru ca a inzestrat-o natura cu mult mai multa putere de observatie (si de aia despica firul in patru si cauta in mobil dupa numere de telefon sau in calculator diverse log-uri)si de analiza, de multe ori avand mai mult curaj si simtz de raspudere , la care se adauga si mai multa andurantza, duce femeiaaaa.... plus ca se incapatzaneaza sa nu renuntze.

O sa datzi cu roshii, stiu .

E clar ca ma enerveaza conditzia femeii, si am intzeles ca nu e nimik de facut in aceasta privinta, ca nu pot decat sa inghit sau sa ma nesimtzesc, baietzi multzumesc mult, dar aici chiar am vorbit vorbe si am discutat strict pe ceva ce si eu stiam, speram sa aud nishte chestii mai profunde, mai putzin superficiale, nishte pozitzii mult mai vehemente din partea voastra, ceva gen fetelor suntetzi inselate pentru ca nu avetzi tzitzi mari sau ca suntetzi groaznice in pat in comparatzie cu ce sper sa gasesc pentru ca ma doare in cot de aia de acasa cand vad cum ii salta plamanii unei Domnishoare si altceva in fatza ochilor nu mai vad, indiferent ca acasa dau peste multra aia obosita si satula de snitzele sau dau peste o sex bomb (ca unii mai au si asha ceva pe acasa).



diana

Mergi la inceput