Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

De 2 zile ma chinui si eu sa ma bag in vorba, dar nu mai apuc

Legat de olita si mie mi-e teama ca am pierdut trenul de anul acesta, asa ca eu insist acum pe ultima suta de metri. Stefaniei ii place la olita, am observat ca se si tine si spune. La mare am vazut ca ea nu facea pe plaja se tinea pana ajungeam in camera, iar daca nu o puneam in primele 5 minute pe olita facea pe ea. Asa ca acum stam numai in chilotei, cand plecam de acasa insist sa ne asezam pe olita si sa faca pipi, cum intram in casa ne asezam pe olita. Afara, din 15 in 15 minute o intreb, Stefi nu vrei pipi, si de 2-3 ori mi-a spus ca da si a facut. Oricum conteaza foarte mult sa aiba "companie". Cum noi am iesit des cu Flaviana (ea deja din iunie sta numai in chilotei) cand facea Flaviana pipi o puneam si pe Stefi si am avut succes. Asa ca de cand am venit de la mare punem numai chilotei, in schimb folosim pampers si la somnul de pranz si noaptea.

Si noi incepem cresa de pe 18, am mari emotii. Din pacate, socrul meu nu se mai ridica deloc din pat si soacra mea nu mai poate sa stea full time cu Stefi, asa ca aceasta este solutia gasita. Este o cresa de stat, stiu doi copii care au fost acolo si mamicile au fost multumite, acum vom vedea cum va fi.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andrea, pupici lui Stefi si bafta cu cresa !!
Mitzura, ce nume fromos, Mara !!! Mie imi place tare, avem o prietena pe care o cheama asa si e o fata tare dulce !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Eu nici macar nu-mi fac iluzii ca as putea sa il invat noaptea fara pampers, pentru ca dimineata e atat de mult pipi in scutecul ala, de cred ca cantareste o juma de kil. Cred ca s-ar trezi copilu (si pe mine cu el) la fiecare ora. asta mi-ar mai lipsi.



Nu e adevarat, nu te scoli la fiecare ora, eu am vb cu un medic specialist si mi-a spus ca in principiu intre ora 23 si ora 5 sau 6 sau 7 dimineata este o perioada de anurie (adica nu se aduna pipi in vezica baiatului). In cursul diminetii se aduna urina si tot atunci copiii fac pe ei. De aia eu pe al meu daca il prind pana la 7 dimineata si il pun pe oala am pampersul uscat. Daca am scapat momentul ... se face de juma de kil. Si inteleg ca si Gabi la fel si Daria la fel.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uite va zic rapid neata de-acasa si-am taiat-o spre unca. m-am trezit cu noaptea in cap, asa ca am decis sa-mi beau cafeaua cu voi, printre pampersi plini de pipi, galusti cu prune, bone si gradinite. baietii mei is acasa azi (luni e ziua muncii si le-a dat "statul" liber si azi) si ei dorm ca boierii iar eu bantui pe-aici. am pus rufe la spalat, strans si arnajat la bucatarie, abia astept sa se termine programul de azi si sa ma intorc la baieti.
mi-a zis tati ca ieri a facut pupi si caca la oala, il apucase, tati l-a vazut si l-a intrebat daca nu vrea la oala si a facut. numai ca nici noi nu suntem consecventi, cand il punem, cand nu. ar trebui sa luam masuri.
va pupacim pe toti/toate si ne-auzim acusica de la munca

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, plec si io acasica, am terminat programul pe ziua de azi !
Va doresc un sfirsit de saptamina linistit si cu mult soare si ne auzim miine, ca sint unic sef peste pisiu, Florin pleaca la trebi afara din city !
Pupici multi tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bafta multa la gradi, andrea! imi pare rau de socrul tau, nici nu stiam ca e bolnav!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Andreea, sanatate multa socrului tau si bafta cu cresa! Parerile pe care le-am auzit despre cresele din Iasi sunt impartite- am vorbit cu mamici foarte multumite sau cu unele care si-au retras copiii si au cautat bona. Poate Stefi se va obisnui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Plec si io spre casa... In seara asta vine tati, maine mergem la o nunta...
Un we frumos tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, si eu o iau spre casa, va doresc un weekend cu soare si vreme calduroasa!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

un week end placut!! PA!!

Andries

Mergi la inceput