Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

chiqui, plang de ciuda ca testul a iesit negativ, dar plang si de disperare ca dupa 3 luni de tratament nu se vede nici o imbunatatire, cat de mica... Luna trecuta, sub tratament mi-a intarziat 2 zile, iar luna asta, fara nici o bulina, mi-a intarziat 10 zile... Mai nou, au disparut si simptomele de CM (durerile de burta si junghiurile in spate)... Doar sanii ma mai dor...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Akella, hai nu plange, o sa vezi ca ramanem noi gravide, hai te rog

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Curaj Akella!!Pana la urma va fi bine!Io sunt sigura ca vom reusi toate!Ai putina rabdare(io zic asta).Stii cum e la mine?Io am ovare polichistice si nu vad de loc(mai deloc sa nu-l supar pe Dumnezeu) ovulatia.In iulie am fost la mare si nu-mi vene sa cred ca aveam un mucus aplo da era!Dupa cateva zile pe 1 am avut mucusul buclucas mult si acum astept rezultatul.Ieri am facut un test (devreme)si era negativ.Acum mai las sa treaca cateva zile si il fac iar.Sper din suflet sa fie bb!!!!
Stai linistita ca pana la urma vine si bb,iti promit io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Cautand de disperata pe net am gasit acest articol unde spune clar la cat timp de la conceptie apar diferitele simptome!Sper sa va ajute si pe voi!
Sarcina este o stare deosebita, cind femeia poarta in organismul sau produsul de conceptie, viitorul bebelus. Odata cu sarcina in intreg organism si in fiecare organ aparte au loc anumite schimbari, ele fiind pur fiziologice si sunt cauzate de maturizarea fatului. Aceste schimbari sunt menite sa pregateasca organismul d-voastra pentru crearea si sustinerea unei noi vieti. Nivelul crescut de hormoni de sarcina (estrogen, progesteron) asigura o buna functionare a unui sistem foarte special, care controleaza adaptarea organismului d-voastra pentru a deveni un mediu ideal pentru dezvoltarea copilului.

Posibile semne de sarcina sunt:

Aparitia senzatiei de greata, voma, dimineata in primele 2-8 saptamani dupa concepere. Aceste probleme pot fi cauzate de schimbarile hormonale in timpul sarcinii sau de prezenta tensiunii arteriale ridicate, intoxicatiei alimentare sau altei boli.
Pierderea poftei de mincare sau dimpotriva pofta excesiva de diferite alimente care apare mai des in primul trimestru. (Ele se pot datora, totusi, unei diete necorespunzatoare, stresului sau menstruatiei).
Modificari de gust, intoleranta (nesuportarea) fata de anumite mirosuri. Deasemenea ele pot aparea si in cazul unor maladii a sistemului digestiv.
Depresie, irascibilatate, somnolenta sau insomnie. Toate aceste sarcina si ca urmare alimentele partial digerate ce contin acid, trec in sus prin esofag spre gura. Aceste senzatii pot aparea si la femeile ce sufera de boli ale stomacului (gastrite, ulcere senzatii se datoreaza schimbarilor fiziologice, hormonale, ce au loc in organismul d/voastra in aceasta perioada.Insa ele pot fi confundate cu acealeasi senzatii aparute ca rezultat a maladiilor sistemului nervos central, stresuri.
Urinarea frecventa incepe de obicei dupa 6 - 8 saptamani dupa concepere. Ele se datoreaza presiunii crescute a uterului marit asupra vezicii urinare. Dar aceasta poate fi cauzata si de afectarea tractului urinar (boli ale rinichilor), diabet sau alte maldii.
In primul trimestru apar si niste dungi de culoare albastra si roz sub pielea sanilor si a abdomenului.
Inchiderea la culoare a liniei dintre ombilic si pubis apare in cea de-a patra sau a cincea luna, dar poate avea drept cauza si dezechilibrul hormonal sau o sarcina anterioara.
Semne de sarcina cu probabilitate ridicata

Unul din aceste semne este lipsa menstruatiei. Dar nu trebuie de uitat ca uneori ea poate fi cauzata de oboseala, stres, temerii fata de sarcina, dezechilibrului hormonal, renuntarea la anticonceptionale sau la alaptare.
Sensibilitatea crescuta a sanilor, cresterea lor in volum, ca si mancarimile pot sa apara la numai cateva zile dupa concepere. Dezvoltarea sinilor este cea mai evidenta modificare a sarcinii si se datoreaza pregatirilor pentru alaptarea copilului dupa nastere. In timpul trimestrului al II de sarcina, sinii cresc mult in dimensiuni, ca urmare a dezvoltarii glandelor care secreta lapte.Insa toate acestea se pot datora si administrarii anticonceptionalelor.
Daca D-voastra prezentati unul sau mai multe semne a sarcinii si vreti sa confirmati prezenta sau lipsa graviditatii, atunci nu ezitati si faceti-va testele necesare:

Cel mai simplu test de sarcina este testul de graviditate (il puteti procura in toate farmaciile; de ex.test pentru graviditate produs in Rusia-Canada ce costa aproximativ 7-10 lei; bebi-test produs in Franta ce costa 12-15 lei): acest test detecteaza sarcina pe baza prezentei hormonilor (gonadotropina corionica) in urina.
Precizia lui este restransa la circa 14 zile dupa concepere, iar rezultatul apare in doar 5 minute. Daca este facut corect acest test are o precizie de 100%, avand avantajul ca poate fi facut acasa si ca rezultatele apar imediat. Daca testul este pozitiv nu amanati consultarea unui medic. Supravegherea medicala este esentiala pentru dezvoltarea fatului. Daca testul este negativ, o consultatie este oricum recomandata pentru a afla motivul intarzierii ciclului menstrual.
O alta metoda informativa de determinare a sarcinii este USG (ultrasonografia), care determina cu precizie prezenta sarcii si termenul ei.
Indiferent de testul pentru care va decideti, el ar trebui urmat de o consultatie medicala. Daca prezentati unele simptome timpurii si simtiti ca sunteti insarcinata (indiferent daca a fost facut un test sau nu), actionati ca si cum ati fi, luandu-va toate masurile de siguranta, pana cand veti fi consultata de un medic. Daca testele continua sa fie negative, simptomele pot avea alte cauze - boala sau sarcina extrauterina.

In cazul cind graviditatea D-voatra este confirmata de catre medic, atunci la policlinica sau consultatiile pentru femei veti efectua urmatoarele analize:

Analiza singelui:
Grupa sangvina si rezus-factor;
Analiza generala a singelui;
Glicemia (determinarea cantitatii de glucoza in singe)- depistarea pacientelor cu diabet zaharat.
Analize pentru depistarea mai multor boli: reactia Wasserman (testul la sifilis), HbsAg (proba ficatului);
Analiza urinei:
Determinarea glucozei in urina (daca testul este pozitiv de minim 2 ori, este suspect Diabetul zaharat);
Analiza generala a urinei.
Frotiul vaginal.
La una din primele vizite in consultatia pentru femei, medicul completeaza o fisa speciala, unde va introduce pe tot parcursul graviditatii toate datele Dvs. si a viitorului copil (rezultatele analizelor, concluziile specialistilor). Dupa a 28-a saptamina, aceasta fisa se elibereaza la mina. Iesind din casa, n-o uitati, luati-o cu D-voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!!
BEBEI CU NEMILUITA SI SANATATE MUUUULTA!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:


Autor: ami_79

Buna ziua!
Sunt noua pe forum desi va citesc des. A venit timpul sa va intreb si eu ceva...
De 5 luni nu mai iau anticonceptionale incercand sa fac un bebe. Luna asta mi-a intarziat ciclul 2 saptamani. Am facut un test de sarcina pe care au aparut in loc de a doua linie doar cateva punctulete. Zilele urmatoare am mai facut 2 teste, ambele negative.
Am avut timp de vreo 5 zile (sapt trecuta) o scurgere maronie care a trecut. M-au durut si ovarele foarte putin.
Intrebarea mea este daca sunt sau nu insarcinata! Mentionez ca imi mai intarzie ciclul dar nu mai mult de o saptamana.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: doxinu

Ami_79 parerea mea este sa faci o analiza de sange daca cu acele teste nu ai rezolvat problema.Esta singura cale sa te lamuresti daca esti sau nu insarcinata. Ce test de sarcina ai folosit? Fetele spun ca cel ami bun este clear blue incearca-l si pe acesta daca nu vrei sa faci o analiza a sangelui. Io cred ca primul test pe care l-ai facut era expirat de au aparut doar niste punctulete.Tine-ne la curent!
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: oanabbb

AMI,in general scurgerile maronii sunt un semn de sarcina.

ar fi bine intr.adevar sa faci o analiza de sange sau un test clearblue,pt a stii cu certitudine ce este acolo.
daca e o sarcina cu probleme e bine sa stii din timp pt a putea lua masuri.sper totusi sa fie o simpla intarziere.

tine.ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri! Am mai facut dimineatza un test O-Zone, tot negativ :( Doctora mea e in concediu luna asta... am sa ma duc si la un control. In rest sunt OK. Va pupik! Si va tin la curent!
Ale, scuze ca am deschis topic nou si trebuia sa postez aici, am sa fiu pe faza de acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Fetele, avand in vedere urmatoarele date:
ultimul CM = 1 august.
activitate = din z5 pana in z15 ( exceptie: z13 si z14)
azi = z16, pete rosiatice pe chilot....

ce ziceti????????? Poate sa se lase cu ???


Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

petele apar datorita implantarii la cateva zile de la ovulatie. la mine asa a fost si la prima si la a doua sarcina si erau maronii. tinem pumnii sa fie cu okisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

quote:
Originally posted by Tia

petele apar datorita implantarii la cateva zile de la ovulatie. la mine asa a fost si la prima si la a doua sarcina si erau maronii. tinem pumnii sa fie cu okisori



Este posibil ca implantarea sa nu fie insotita de acele pete??

Mergi la inceput