Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
Am intrat sa urez in avans LA MULTI ANI la toti piticii care in urmatoarele 2 saptamani fac 2 anisori!
Noi plecam cam intr-o ora la mare...eu cu traista de carti dupa mine, restul cu zambetul pe buze.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta - drum bun si vacanta placuta
Roxanaz - ce a zis medicul ?
Vrabiuta - spor la analize si sa fie totul ok
DanaSpeel - explicatiunea si exact nuanta de cerneala este

Pun o poza cu tunsulicea mea (adica urechila mea):
http://community.webshots.com/photo/439300887/2313053660059491989objUnv#

O aseara faina tuturor, o zi frumoasa schimbului 3 !!!


Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uau Daria, ce bine-i sade Giuliei tunsa!!! Uau! excelent! Mai si ce de piticosenii aveti in camera Dragutz! Ce mobila draguta, albastrul ala e minunat!

ma duc la spor la treaba pt schimbul 3!



No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara si de la mine.
Am uitat ce am citit, asa ca nu va urez decat o saptamana frumoasa si distractie placuta celor care sunteti sau plecati la mare, munte si in concedii.
Iar pe gravidutele noastre dragi le pup dulce.
Adema, cum este Olivia?Cred ca este fericita ca este cu puiul ei mic.
Pupici lui Codrut de ziua lui, si La multi ani pui frumos si drag.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor
multumim de grija, Pat e ok. am fost la doc si dupa cum banuiam, viroza. putin gatul inflamat (cauza din care si a vomat atat de des) si atat. a urlat cat l-au tinut plamanii in cabinet drept care doctorita noastra a decretat ca un copil care urla in halu' asta precis nu are nimic (lucru care e adevarat ....). asa ca am pornit prin oras, am luat niste sandalute, a baut apa si a mancat o banana pe care a dat-o afara pe treptele blocului....minunat. dupa aceea a baut nitel sprite si 3-4 bucatele si paine prajita cu cascaval si a adormit pe mine la 8.30. dimineatza s-a trezit vesel ca in cintezoi asa ca se pare ca totul a trecut.
Mitzu cu cat bei apa mai multa cu atat e mai bine pentru ca se stimuleaza eliminarea apei, nu retentia. daca bei putina organismul are impresia ca are nevoie de stocuri, de aceea o retine, capisci?
Daria Giuliei ii sta tare tare bine tunsa! (chiar mai bine decat cu parul mai lung!)
Ema este in plan si bb2 dar vedem noi mai incolo cand! tare tare frumoase pozele....baietii tai niste jmecherosi! iar tu ai maini de aur....suuper!
schimbu' III pe unde umblati?? Liliana cum e mama ta?
Anca sper ca te tii de sala, da?
Aliiiiiiiiiiiiiiiice!!!!!!!!! fetelor nu are nimeni telefonul ei?
Cristal sper ca ati ajuns cu bine, vb la telefon azi!
pupici tuturor si o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou girlz !
Roxanaz - ma bucur tare mult ca Pat e bine. Rosu ` asta in gat e de coma la pustanii nostri. Sanatate multa in continuare !
Multam de aprecieri, intr-adevar Giuliei ii sta mai bine asa ca mie mi-e comod sa aiba freza scurta :-))) Sincer as tunde-o si mai scurt, dar i-ar iesi tare in evidenta parabolicele ce le are pe post de urechiuse
Spor la lucru tuturor , vacante faine la restu` !
Amr 3 zile si veniiim si noi la maaare !!!




Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetele!

Ce bine ca i-a trecut lui Patrick! Pai trebuia sa se joace cu Mariuta de Cristal, nu? Nu putea sa fie bolnav...

Distractie multa si faina fetelor care au plecat in concedii!!

Dana, eu n-am inteles, sau n-am fost atenta, de ce vinzi asa frumusete de dormitor? Sa stii ca ai trei baiteti foarte frumosi, sa-ti traiasca!

O pupam pe draguta de Giulia!

Eu ma diagnostichez singura. Ieri am fost la ginecoloaga mea, intr-o consultatie foarte pe fuga, ca nu aveam programare. I-am zis care e problema, nu s-a uitat la mine in gura, m-a intrebat daca mi s-au mai unflat vreodata buzele si eu i-am zis ca da, cand faceam o alergie la un medicament. Asa ca e a concluzionat ca e pe fond alergic si sa iau claritine.
Insa nu cred ca e nici un fond alergic, ca intre timp au mai aparut noi chestii, care ma fac sa cred ca e o stomatita micotica (mai ales ca micozele in sarcina sunt destul de frecvente). daca nu se retrage in vreo doua zile, cu tratament din asta de tip gargara cu solutie de bicorbonat, sau glicerina boraxata, ma duc la alt medic.

Scuze, ca v-am impuiat capu cu suferintele mele, da ma doare gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu, pfua, auzi, alergie! si la ce ma rog??? ce, ai luat vreun medicament? ooofff....ce i-as bate eu p-astia care vorbesc aiurea!
Daria eu cred ca Giulia are urechi ok....oricum nu te stresa, daca atunci cand va fi mare o supara si le opereaza singura.....acum sunt asa la indemana operatiile astea ca chiar nu as vedea motivul pentru care sa sufere un copil din cauze asa minore. mai voi unde veniti la mare? ca am uitat, scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, io sper sa-i creasca n pic capsorul si urechile nu si atunci dispare oleac` discrepanta
Noi, ca in fiecare an, am inchiriat casuta in Constanta Doar de la anu` m-as duce mai la eleni
Mitzura - poi sa-ti treaca repedeee !


Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, eu nu mai am nici timp sa respir, zici ca aici la servici, numai pe mine ma asteptau ca sa mi le trinteasca pe toate in brate...Pfui!

Ce sa va zic, in concediu a fost minunat, nu am avut nici un incident de data asta, ne-am simtit cu totii foarte bine! In Grecia am avut vreme frumoasa, insula in care am fost noi, Syros (capitala Cycladelor) nu e asa de turistica, are multe plaje misto, cu nisip fin, apa curata (desi mai rece decit la marea Neagra) si multe restaurante cu mincare super-buna (a se citi vreo 2 kg puse pe mine...) asa ca ne-am relaxat si a fost super. Stefan s-a comportat si el bine (desi nu suporta sa calce pe nisip singurel, asa ca trebuia sa-l car in brate si m-a deselat), a si mincat bine din tot ce am mincat noi (daca nu minca la tzatziki de m-a speriat!) dar acasa cind l-am cintarit avea 10,800 kg desi a plecat cu 11 kg...
La intoarcere am stat 3 zile in Atena pentru cumparaturisi vizite, acasa am venit pe 24, iar a doua zi am plecat spre Moldova. Nu va zic ce incintati am fost de Moldova, am stat la o pensiune super, iar acolo era o liniste si era asa de frumos ca nu ne-am mai fi intors acasa!
Cam asta ar fi pe scurt - poze nu am apucat sa pun decit putine, va anunt eu cind sunt gata sa le vizionati...Pina atunci va pup pe toate!


Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput