Medicii sa raspunda

Medicii sa raspunda | Autor: teodraghici

Link direct la acest mesaj

Habar n-am unde sa scriu acest subiect...iar daca moderatorii considera ca tre mutat de aici e ok.
Pentru ca vad ca sunt multe intrebari despre probleme de sanatate prpun ca toti membrii care sunt de profesie medici pe acest forum sa ne grupam cumva si sa incercam sa raspundem cum putem mai bine la diverse intrebari. Nush cum se face , dar moderatorii sau desprecopii poate pot face chestia asta. Mie mi-s-ar pare benefica
Voi ce parere aveti?
Ma gandesc ca daca putem ajuta... de ce nu?

si BB Fulvia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

chiar imi place ideea
nu sunt medic, dar tare mult mi-ar placea ca medici de diverse specialitati sa raspunda la intrebarile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

dar ce specializare ai tu, draga teo?

P.S. oricat as fi tentata, dn pacate nu ma bag. Abia mi-am luat rezi si parca nu ma simt in stare "de dat" sfaturi medicale... Am sa urmaresc insa raspunsurile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Eu am terminat anukl trecut MG; nu am vrut rezi pe MF si acum ma pregatesc pentru chirurgie. NU cred ca experienta mea se compara cu a ta, Teodraghici...

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Exista o sectiune speciala a forumului pentru asta :Clinica virtuala Despre Copii, cred ca medici noi ar fi bineveniti acolo, mai ales ca in general raspunsurile cam intarzie.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Sfaturi on-line e destul de riscant de dat,asa cum ati spus si voi,dar multe dintre noi au nevoie de indrumare si de o parere mai avizata.Un exemplu ar fi subiectul despre algocalmin si parerea unui medic,chiar si stagiar, e mai mult decat avizata.Chiar si la diverse subiecte despre diete ar fi bine sa intervina o persoana cu pregatire medicala care sa indrepte diverse greseli pe care le putem face.Cred ca putei veni cu niste sfaturi,ca de la forumist la forumist,fara pretentia ca puneti un diacnostic si sa mentionati clar asta.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Cristina, nu e vorba de a compara experientele.Ma gandeam ca putem ajuta si noi cu un sfat, ceva. Totusi am terminat o facultate in care 6 ani eu nu am facut altceva decat sa invat...si as avea multe de spus....
Tin pumnii...hai ca nu mai ai mult...acum tre tras tare
Blackgirl eu am mai scris pe forum..sunt reyidenta pe ATI dar asta nu ma impiedica sa-mi aduc aminte de interne, pedi, gine etc.Si pe langa ATI mai fac muuuuulte garyi la SMURD..unde chiar e mai mult decat medicina(asta e pasiunea vietii mele....sa fac SMURD)
Nu te poate obliga nimeni....e dreptul tau
Mai vedem ce spun si altii...eu doar am propus...(si asa stau pe forum mult...in timpul asta nu m-ar deranja sa fac ceva si util)
Pupici

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

eu vin cu intrebarea:
din ce cauza se pot sparge vase de sange la suprafata pielii?
mie de vreun an imi tot apar un fel de alunite rosii, unele sunt cat un varf de ac (cele mai multe) altele au mai crescut si au devenit proieminente.
multumesc anticipat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna ideea..dar nici eu nu ma pot lauda cu experienta..Dupa stagiatura si inceput rezidentiatul pe MF(acum 6 ani cind MF nu se lua ca acum...cel putin din cite am auzit..cei care nu iau de fapt rezidentiatul pot opta pt MF..nu-i corect!)..am emigrat in US...Deci experienta cam zero....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pentru cele care sunt de profesie medici indiferent de specializare consider oferta din acest topic mai mult decat binevenita. Cum se poate fructifica?
Simplu:
Asa cum s-a precizat exista sectiune speciala dedicata afcetiunilor si/sau remediilor posibile. De la bun inceput precizez ca orice sfat sau recomandare postata pe forum are un caracter orientativ. Insa in mod cert un sfat venit din partea unui specialist ramane un sfat cu un continut obiectiv.
De aceea www.desprecopii.com este in mod clar deschis oricarei persoane care prin natura profesiei sale poate si doreste sa ajute pe oricine are nevoie de un ajutor indiferent de domeniu.
In concluzie acest mesaj se poate considera o invitatie deschisa adresata medicilor (si nu numai) care considera ca pot sa faca ceva bun pentru cei care au nevoie de priceperea si stiinta lor.

NOTA:
Orice gest contrar de atac sau persiflare facut la adresa celor care considera ca pot sa faca ceva bun pentru ceilalti se considera in mod automat o incalcare a Regulamentului si implicit poate sa atraga dupa sine sanctiuni.
Aceasta nota o puteti considera ca un avertisment adresat direct celor care in loc sa construiasca prefera sa persifleze.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Excelent subiect!
Succes medicilor nostrii!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput