Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Buna dimineata, fetele!
Azi eu fac cafeaua, langa care asortez niste fructe facute salata , si deasupra pusa un pic de frisca buna, buna... Nu e voie la grasimi, dar azi e ziua Gazutei mele, asa ca o concesie faceti si voi! Si mai tarziu cand va doboara caldura dau si o bere.
Hai va pup si ma duc si eu sa beau cafeluta, ca miroaseee, minunat...
Sa aveti o zi super!

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

LA MULTI ANI, ILINCA, GAZUTA DE TURITA FERMECATA!!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI FRUMOASA!!!


iar tu, turtito, sa-i mai faci un fratior sau o surioara cat mai curand!

petrecere frumoasa cu pitica!!!

eu sunt lesinata de caldura, nu m-am simtit in viata mea asa rau...mi-e si mult mai greata, nu pot dormi la pranz desi mi-e somn si stau cu gandul la saptamanile in care am sa merg la campulung, la bunici.dealuri, racoare, aer curat...
asta-noapte am visat ca am mers la eco si am AUZIT inimioara de bebe..ce fericita m-am trezit..sper sa fie de bine! acu vreo saptamana am visat ca incepe sa se formeze embrionul..da stiti cum? l-am vazut EXACT ca in pozele de la scoala, mai, fetelor..cu toate detaliile, si colorat asa..rozut...

vorbisem aseara cu mama care m0a simtit duap voce ca nu mi-e bine..i-am zis ca de la caldura...da s-a cam mirat, ca cica de cand sufar eu de caldura...o sa le spunem alor mei totusi de bebe pe 8 iulie ca la greturile mele si starile de lesin o sa fie imposibil de ascuns..si parintilor sptului meu trebuie sa le spunem inainte sa plecam, pentru ca vreau sa fac o curatenie si sa o rog pe soacra-mea sa ma ajute la spalat geamurile, ca eu am interdictie la eforturi asa mari, si ea saraca ne intreaba in fiecare zi daca nu avem nevoie de ajutorul ei, sa ne fie utila..

m-am lungit cam mult, sper ca ati avut rabdare sa cititi, dar am vrut sa profit de intervalul asta scurt fara greata..

pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna ziua, Suceava!
Cu siguranta stiti de esecul meu, draga de megbendm-a incurajat si sustinut in aceasta perioada in care nu v-am putut scrie sa va povestesc cum decurge fiecare zi de asteptare pana la rezultatul pe care l-am primit luni seara.
Stiu ca fiecare dintre voi v-ati gandit la mine, iar pumnisorii vostrii magici au fost stransi, dar minunea nu s-a produs.
Tot ce va pot spune este ca nu am nici putere sa mai...traiesc, cu toate acestea si indiferent de cum voi fi cu moralul voi incerca din nou in septembrie.

Va sarut, pe toate!
Criar daca nu va voi scrie, voi fi alaturi de voi si voi citi povestioarele voastre pline de dragoste si intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Of Cristina, nici nu stiu ce sa-ti spun decat ca imi pare rau si sper din tot sufletul ca data viitoare sa fie totul bine!

LA MULTI ANI ILINCA! , multa multa sanatate si numai bucurii!....Turtita sa-ti creasca mare fetita si sa-i dai fratior sau surioara cat de curand!

Meg da, asa e cel mai bine sa nu ascunzi sarcina mai ales in fata alor tai....decizia oricum iti apartine....dar vorba ta, la ce greturi ai or sa se prinda ai tai una doua oricum...

Va pup si merg sa dau papa piticei si s-o pun la nani!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Draga Cattalina, parerea mea e ca aceste postari te ajuta foarte mult sa te decarci de stresul acumulat si aici ai gasit un mediu propice ca sa zic asa....noi suntem alaturi de tine dar eu una nu indraznesc sa-ti dau nici un sfat. Si stii de ce? Pentru ca mi se pare o problema foarte complicata si care tine numai si numai de familia ta....eu vreau doar sa-ti spun ca familia ta in primul si in primul rand inseamna copilasul tau si sotul tau (asa cum atunci cand erai mica familia insemna parintii, fratii si surorile) si apoi urmeaza restul (parinti, socrii, frati, surori). Mie mi se pare normal ca FAMILIA sa fie unita si sa se ajute....daca simti ca ai bete in roate puse eu zic sa te gandesti la viata si la interesul tau caci este o vorba: esti "majora si vaccinata"....asa ca cel mai bine ar fi sa faci un "consiliu" cu al tau sot, sa luati niste hotarari in ceea ce priveste problemele si viitorul vostru si ce e mai bine si mai bine pentru FAMILIA ta, hotarari pe care doar le veti comunica parintilor nu le veti cere aprobare....dar ajung de unde am pornit...decizia este numai si numai a voastra....
Alta era situatia daca toata lumea avea aceeasi parere in privinta lucrurilor.....
Oricum, noi (sper sa nu se supere celelalte fete ca vorbes si in numele lor) te asteptam pe aici sa ne spui ce ati mai facut si oricand ai nevoie si consideri ca-ti putem da vreo idee care sa te inspire.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cattalina, ce revenire in forta ai pregatit!

sa stii ca pe mine m-a impresionat tare mult povestea ta, pentru ca am gasit multe puncte comune (prima sarcina, pe care insa eu am pierdut-o la inceputul anului 6, primita destul de prost de mama din exact aceleasi considerente, ca ce fac eu cu licenta si rezidentiatul, situatia financiara diferita la inceput intre mine si sot care a stimulat-o pe mama sa se bage intre noi, sa ne "organizeze" cum vrea ea, etc).
nu-mi pot inchipui ce ai simtit cand au venit abia dupa o luna sa-si vada nepotelul si sunt sigura ca acum va consumati multa energie cu disputele astea legate de plecare.
mi se pare totusi extraordinara sansa cu loteria vizelor..practic o sa incepeti acolo o viata noua, doar voi, si o sa lasati in urma amintirile neplacute! in mod sigur relatia cu parintii se va imbunatati fiind la distanta...

din pacate nici tu si nici eu nu suntem cazuri singulare cu parinti care nu se bucura sa fie bunici..eu am o prietena care chiar a facut avortul pentru ca mama ei nu i-a dat voie sa tina copilul, desi fata era maritata si trecuta de 25 de ani..stii ce inseamna asta? ca bucuria sarcinii si a copilului se imparte la 2 (la tine si la sot) nu la 4 sau 6, asa ca e mult mai concentrata!

p.s.1: pe ce esti rezidenta?
p.s.2: iti dai stepurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

am avut o zi de inspiratie, nu gluma....
rezidenta pe MF datorita noii legi care a fost anul trecut cu absolventii de 2005.....din cauza balamucului cu mutarea nu am reusit sa invat fff bine si am facut 686 puncte...oricum mai mult decat ma asteptam....
acum ma pregateam sa mai dau o data dar cu loteria incep sa-mi strang materia de studiu si sa invat pt stepuri...numai sa ma tina capul:)
o fost bine ca m-am destainuit asa:)
merci fain

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

e foarte bun forumul asta pentru destainuiri, iar fetele de aici, de la "suceava" au un adevarat dar de a asculta si de a fi aproape, serios!

mult spor la stepuri..macar cartile alea ale lor sunt muuult mai logice si clare decat harrisonu' care mie nu-mi place, da deloc!
a, si sotul meu e programator (apropo de puncte comune) doar ca el nu vrea sa plecam in state..si nici in alta parte..deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

nici noi nu vroiam sa plecam....puneam la loterie asa ca ii gratis ...si nimeni nu se gandea ca o sa castigam....dupa ce am primit plicul mi-au trebuit cateva zile bune sa-mi revin.....dar merita sa incercam daca tot s-a intamplat....
va tin la curent cu ce se mai intampla:)
salutari din cj


cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna fetele!
Ce mai faceti? cum suportati caldura?
Am facut dovlecel pane si astept sotul si copilul sa mancam, mai mult ei ca eu nu mananc dupa 18. ce mai faceti? ce se mai aude cu strandul si cu intilnirea de pe 9?

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput