Clubul fetelor care-au facut armata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

eu ma gandeam ca daca Doamne fereste ar fi izbucnit un razboi, chiar ne-ar fi chemat pe front? cred ca eu as fi dezertat prima! pey eu lesin de frica si daca pocneste o petarda la 10 m de mine!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Prima convocare a fost chiar faina... Dusmanu era colonelu, ca noi ne descaltaseram, ne suflecaseram pantalonii si faceam plaja... Am si uitat ce se presupune ca ar fi trebuit sa fi facut..
Ne facea una teorie: cine-a cistigat primul razboi mondial? Noi picam pe ginduri... Face, pai nemtii, normal, ca altfel de ce-ar fi pornit si-al doilea razboi mondial? Noroc ca era d-aia suplinitoare n-am vazut-o des.. Ca altfel, ziua de armata era zi de odihna a creierului si pierdut vremea...
Si m-au fentat si pe mine de livret (si bine mi-au facut), cind sa emigrez constat ca cica-mi trebe la dosar. Si i-am urat sporuri consulatului canadian sa gaseasca macar o hirtiuta mica doveditoare c-as fi facut macar o zi de armata... asa ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

sublocotenent la Aparare civila, vin si eu la raport!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sergent cu livret eliberat in anul 1993, trecuta acum in rezerva.

Eu, insa, in domeniul medical. Tin minte ca de cate ori ma certam cu mama, o amenintam ca ma inscriu in trupele care plecau in Somalia si Rwanda si mama facea spume .

Faceam trageri cu celebrele ZB-uri , care daca n-aveai grija iti dislocau umarul. Si trebuia sa stam cu gura deschisa, sa nu ni se infunde urechile din cauza sunetului.

Cele mai haioase faze erau cele in care noi, mai tinere, eram la trageri alaturi de femei (doctorite, asistente) la peste 50 de ani. Multe dintre ele erau mici si grase si nu veneau la trageri in echipament adecvat, ci in fuste de stofa, cu pantofi. Si sa le fi vazut cu poseta in mana cum mergeau sa caute in campul de trageri cartusele gloantelor trase.... Muream de ras. Radeau si ele ca-si dadeau seama de penibilul situatiei.


Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput