Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINA cum iti spuneam.. ieri a fost... azi e liber sa faci orice!

Sa savurezi cu placere cafeaua si tigarea!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Merci madame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina si eu ieri am bagat la spalat, dupa mi-a zis mama. Bine macar ca erau hainele copilului.
Doamne iarta-ma, ca degeaba am calendar in casa.
Cata eu ii dau pere de la Hipp. Mananca cate un borcanas, e mort dupa ele.Caisele nu-l prea atrag.
Astery imi pare rau pt. sot. Insanatosire grabnica!!!

fete mergem in oras. va .
pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Datele la 5 luni sunt: 73 cm si 8,9 kg.
Irina ti le trimit si pe PM.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTE LUNI SI MULT NOROC TUTUROR BEBEILOR CR EIMPLINESC 4 si 5 luni azi!
Referitor la sarbatoarea de azi, cica e mai mica, a 2-a zi de rusalii, asa vaz in calendarul religios, dar eu cred ca daca folsom masini si nu facem strict cu mina noastra, merge!
Astery-sanatate mamei siotzului, sa se faca repede bine!

Cuscra- sa stapineasca ANgelos toate cele luate cu placere si sa le foloseasca, cum itzi ziceam patutzul d evoiaj si chesti aia gen premargator sunt f. utile si in deplasari chiar
Moni- unde esti?
Irina- sa ai pofta!Ce face Mario?
Eu incercat la bebe dintre fructe: banana, mar, piersica si mandarina si placut, cu legumele e mai greu un pic, dar de sapt viitoare bag si eu puiul fara aviara
Noi suntem ttare neastamparatzi ziua si ieri s-a intors de pe spate pe burta si mai nou trebuei sa o legamin carutz ca se da jos si a dat si 2 guri afara ieri cnad nu mai avea stare,asta e..
In rest acu suntem la somnu de frumusetze si-mi place ca nu e meteo sensibila si isi pastreaza programul ei- e tare haioasa cum vorbeste dimi cand se trezeste si en lasa sa mincam noi si apoi stie ca treb s a pape si ea cerealele cu linguritza- cele cu mar si morcov ii plac tare mult.
Merg sa citesc ce atzi scris aseara ca eu am fost in oras cu fratelo la gelaterieDeja am pus juam de kg de cand sutn la mama, dar lasa ca revin eu la cele 53 acasa cand mai gatesc de 2 ori pe saptamina


Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor azi vine socru pe la mine..cica sa o vada si sa-mi aduca niste lucrusoare pentru Bia luate de soacra si cu care ma ameninta de 1 luna ca mi le da! Sper ca nu-i sunt deja mici, desi am un feeling!Teolinda ieri a facut kk singura si cam moale..stiu ca fierul constipa, dar sa vad azi ce efect are asupra ei ca am trecut de la 2 la 4 pic!Asa ca la pere zic pas pentru moment, basca ca am incercat deja din borcan si nu-i plac!
Nu stiu de sarbatoare, dar eu care spal si duminica sper sa ma ierte Doamne Doamne!
Astery sorry pentru husband..sa se faca repede bine..!
Noi taman am termina o criza de plins si un freus pe gingie cu tot ce am prins..a mai papat 100 si acum baga somn....fug si eu la !

poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

A si noi suntem lungane 70-71 cm si mergem maine sa ne cantarim la spital la mama ca sa stim ce am facut 1 luna aici
Mirelus- ce mai faci?
Cata- sa treaca repede faza cu dinteel si sa nu mai fie urlatoare pufoasae

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Va multumim ptr. urari.

Si noi dorim la multi ani si sanatate lui Ayan,Tiberiu,Andrei,Clara si Razvan sa fiti norocosi si destepti. De la David cate un pupic ptr. toti voiniceii si domnisoara de pe data de 13 .Asa ca sa-si inaugureze cele 5 luni in seara asta David a adormit abia la 12 noaptea. A dormit de la 6 jumate dupamasa pana pe la 8 iar pe la noua jumate a adormit din nou pana pe la 11 cand eu ca o sfatoasa ce ma aflu am pus sa fierb apa ptr. bibe si am tot uitat de ea si a fiert si a dat in foc si s-a facut abur si fum si au pornit alarmele de fum de l-au trezit si asa ca a urlat si abia la 12 noaptea a adormit la loc. E o nebunie cu alarmele astea mai ales ca trebuie sa le ai legate in serie si cand porneste una pornesc toate...ca la casa de nebuni.

Astery cu intarziere si noi iti uram LA MULTI ANI cu multa sanatate si toate sa devina relitate asa cum iti doresti tu. Multa sanatate si sotului si sa vina acasa cu voi cat mai repede.

Florinini si David (13.01.2006)
Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eram sigura Ana S ca Tibi este si lung si "bine facut"..are deja cit un cupil de 1 an!Florinini sorry pentru programul prelungit din cauza lui David galagiosul..asteptam vad si de la el primul dinte!
Mai nou am inceput sa o pun si eu pe Bia in picioare si ii place foarte mult, mai ales cind o ridic brusc sus si incepe sa rida! Are un ris de zici ca e Bitaneasca!

poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tutiror, fetelor eu una am simtit ca azi e marti, 13 din plin.
Offffffff asa m-am enervat de dimineata, am crezut ca pica cerul pe mine. stiti ca v-am spus de cazul unei fete de 14 ani din Bistrita, care naste si careia i-am dat ceva lucrusoare si incercam sa mai adun pentru ea.Matusa mea de la Bistrita m-a sunat si mi-a zis de ea si m-a rugat sa o ajut si eu am sarit imediat sa o ajut. Azi dimineta cand deschid forumul vad ceva postari noi la subiect, deschid sa vad ca administratorul ma ruga sa-i trimit actele fetei...pe buna dreptate...
o sun pe matusa mea si zica ca le-a trimis pe o discheta, ca sunt la verisoara mea care le pune pe mail ( atrevcut ceva veme pana s-a dumirit ce e cu scanatul, unde se poate face, cum se face...etc) si ca imi trimite actele, ca le-a vazut, fata are 17 ANI. Am crewzut ca pica cerul pe mine, sa nu ma intelegi gresit, ma bucur ca are 17, era mult mai traumatizant sa ai un bebe la 14 ani, asta m-a si socat cand am auzit dar eu pe baza primelor informatii m-am cam facut de cacao. Offf , am trimis actee, mi-am cerut mii de scuze, nu-i nimeni de vina, doar eu ca am si sarit inainte de a vedea actele....dar tot in cacao sunt pe faza asta.Asa a inteles si ea, asa mi-a zis mie,etc.Sunt intoarsa pe dos total.
Bebele plange...of....











poze

Mergi la inceput