hellllllllllllllllp

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sfatul meu: sa renuntati la firma, sa uitati de socri si sa va gasiti joburi - sa trageti amindoi la aceeasi caruta.
Eu asa as face.
As considera ca linistea noastra e mai importanta ca firma.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlory spune:

eu muncesc in alta parte deja. el saracul este de partea mea. tot timpul se cearta cu ai lui si nu le mai spune nimic. stiu ca e problema lui, tocmai de aceea ma deranjeaza. mie nu mi/au spus niciodata nimic, eu sunt mai impertinenta si nu le permit multe, de aceea numai pe el il piseaza. incercam sa plece si el de acolo dar pana gasim ceva, ce facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

pana gaseste altceva de munca isi baga dopuri in urechi! sau traiti amandoi din salariul tau... vede careva alta solutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Asta e si parerea mea, sa iasa cat mai repede din afacerea cu parintii lui. S-ar putea chiar sa-l mai slabeasca vazandu-l hotarat sa se desprinda de ei.


Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlory spune:

stiu ca aveti dreptate. abia astept sa poata pleca de acolo. cand s/a pus problema ca pleaca au lasat/o mai moale, nu de tot, dar pt catva timp l/am mai lasat in pace, dar apoi au revenit la vechile obiceiuri. se pare ca trebuie sa mai rezistam pana putem sa ne desprindem de tot. oricum multumesc pt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

tlory, facem multe compromisuri in viata. Muncim toata ziua, stand putin acasa cu sotul/sotia si cu copiii. Stam blocati intr-un job pentru ca nu ne putem permite sa nu avem bani, indiferent de consecinte. Stam casatoriti, "pentru copii", desi in sufletul nostru e iad. Nu facem copii pentru ca nu avem bani, casa sau parintii (socrii) nu pot sau nu doresc sa ne ajute Nu mai enumar, pentru ca intelegeti ce vreau sa spun.
Cand nu mai putem, rupem pisica in doua .
Apoi observam ca-i prea tarziu.
Ce mai afacere am facut!

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dar ce are atat de special firma cu socri?
Nu poate sa se desprinda de ei si sa-si faca el o firma de acelasi profil in care sa fiti numai voi 2? Ma refer la cazul in care firma respectiva chiar ar merge si ati scoate profit.
Mai rezistati un pic, puneti un ban de-o parte ca sa aveti cu ce porni si ura si la gara cu socri, daca nu-si vad de treaba lor si nu inteleg ca acum TU ESTI FAMILIA LUI. Ei au fost odata. Trebuie sa inteleaga asta!
Multa bafta iti urez!
Si nu dispera! Daca intr-adevar te iubeste, nu o sa se desparta de tine din vina parintilor!


Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am trecut prin ceva asemnanator acum ceva vreme si pot sa-ti spun ca pana cand nu a reupt cordonu' ombilical nu s-a rezolvat situatia.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Sfatul meu...emigreaza in Canada.
E aiurea ce scriu dar si eu am avut probleme cu socrii si de 11 ani de cind sintem aici sotul meu este sotul meu si mai putin copilul lor.
Probabil ca daca el nu ar mai lucra la firma lor ca sa-l frece la melodie in fiecare zii situatia s-ar ameliora.Sincera sa fiu cred ca totul depinde de el pentru ca el e cel ce trebuie sa realizeze ca parintii sint parinti,dar viata lui este alaturi de sotie.
Nu stiu ce e rau cu parintii de baieti dar ceva nu e in ordine.Si eu am un baiat si i-am zis sotului daca fac ce a facut scumpa-mi soacra sa ma impuste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Problema e spinoasa rau de tot.Eu as face ceva ce ar pute parea ciudat.Spui ca sunt oameni de moda veche,dar nu te-au luat de pe strada,ai si tu parinti care ar trebui sa te ajute.Eu as discuta cu parinti si i-as ruga sa vina sa facem consiliu de familie.Esti fata lor si nu cred ca le e bine sa stie ca traesti in stres din cauza socrilor,plus ca o discutie deschisa intre ai tai si socri se va purta pe picior de egalitate.Sa le explice parintilor tai de ce nu esti destul de buna pt. baiatul lor si sotul tau sa explice ce vrea,sa traiasca sub fusta mamei sau sa fie barbat si cap de familie.Atunci vei putea lua o hotarare.
Presiune parintilor da intotdeauna roade in cazul baietilor. Chiar asa,ce or avea mamele de baieti?

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput