FIV 77

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

dj_mama, te pup dulce. Si vorba ta, sa vina fetele cu vesti bune sa ne hranim si noi din bucuria lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

ANDICU-Multumesc frumos pentru informatie.Cred ca cel mai sigur nu mai merg in Bucuresti pentru test, il voi face in Constanta.II voi transmite si prietenei mele ca si-l poate face si ea acolo.
MRL- Ma bucur ca te simti bine si sper sa te simti si mai bine in wiekend.Nu stiu sigur daca mai vin in Bucuresti pentru test, dar daca vin te sun marti si daca ai timp ne vedem.La mare plecam sambata pe la pranz.Te pup si eu pe obrajori si sper marti sa-ti dau o veste buna.
CRISTINA 38- Nu te mai stresa ca va fi bine, ai sa vezi.Nu rezolvi nimic daca gandesti negativ.Capul sus si fii curajoasa.E floare la ureche.Asteptarea e mai rea.Mult succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Puiramy, te sarut, drum bun si... marti doar vesti bune!Ai grija de tine!!!

va pupacesc pe toate!!!
o seara linistita cu vise frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Danutza ma bucur ca ai aprut, chiar ma gandeam ce mai faci.Bine ai revenit!
MRL si eu te pup dulce fata curajoasa.
Andicu e bine ca ai puterea sa incurajezi si pe altii.
Puiramy drum bun la mare si sa auzim vesti bune marti.
Cecilia presteaza poate, poate.
Moniland vrem vesti de la tine, cum esti cu productia?
Lachi e plecata prin strainataturi.
Crinuta tu pe unde umbli?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am revenit. Astazi am trecut de la agonie la extaz si invers.

Imediat cum s-a terminat punctia m-am si trezit si am intrebat ce productie de ovocite am si mi s-a zis ca multi foliculi au fost goli. Dupa ce m-au dus in salon a venit dr si mi-a zis ca am 6 ovocite si unul nu e prea bun dar celelelate 5 sunt excelente. . Apoi ma duc sa ma intalnesc cu sotul care tocmai a dat "proba". Vine biologul si ne spune ca sunt 5 ovocite foarte bune dar proba sotului este foarte, foarte slaba. A gasit doar un mai iute . Ne zice sa stam cam o ora in zona ca poate mai trebuie o proba. Am inteles ca spermograma arata < 1 milion de , dar mie numai 5 bucati imi trebuie . Dupa o ora sotul merge din nou in clinica unde, intre timp, biologul a mai gasit inca trei rataciti si mai cauta unul. Ma intalnesc din nou cu sotul si mi-a dat vestea ca avem 5 ovocite injectate fiecare cu un . . Vestea buna este ca nu s-au spart in momemntul injectarii. Bravo biologului!!!
Urmeaza o noapte in care ma sa inceapa sa se divida. Maine dimineata sun la clinica sa aflu cum sunt dupa cele 18 ore in care trebuie sa se divida. Oricum se porneste de la premisa ca sunt mai lenesi si ca lucreaza mai incet, prin urmare trebuie sa avem rabdare...


Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Of,Moni,cat stres,saraca de tine .Bine ca a fost totul ok pana la urma.Sa dea Domnul sa se divida bine si sa ai 5 embrionasi de buna calitate.Te pup si bafta multa!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Moni imi pare tare rau sa aud prin ce ai trecut,dar nu te necajii prea tare ca stii cum e ,UN EMBRION E DEAJUNS CA SA SE PRINDA!UNUL SI BUN!Sa-ti ajute DUMNEZEU!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Monilad, iubita, din cate vad, frica mea se adevereste si foliculi goi, imi pare tare rau ca ai trecut prin momente grele, tensionate, dar trebuie sa-ti pastrezi credinta ca cele 5 ovocite se vor divide si vor rezulta 5 embrioni bengosi care vor lupta in burtica la tine sa se prinda, care mai de care.

multi pupici tuturor!
moni, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

DANUTZA nici nu pot sa spun cat sant de fericita ca ai dat un semn de viata .De multe ori am fost tentata sa-ti dau un PM dar nu am vrut sa te deranjez,mi-am zis ca o sa revii tu in forta atunci cand o sa fii mai linistita . Ma bucur ca sunteti bine si ca va ganditi la un alt fiv in viitor .Multe imbratisari de la mine si multi .

Andicu ma bucur ca esti bine .

Monica sa dea DD sa se divida bine sicei 5 embrioni sa fie frumosi si buni pentru ET.

Puiramy multa bafta in continuare si sa auzim de o valoare frumoasa la bhcg.

pentru toate fetele .


GINA 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Liana, Gina va multumesc pentru primirea facuta! Nu o sa pot sa intru chiar in fiecare zi pe forum dar am sa incerc sa fiu ceva mai activa decit pina acuma. Gina, poti sa-mi dai pm oricind, nu ma deranjezi deloc, chiar dimpotriva imi face placere.

Ingeras felicitari, ma bucur din siflet pentru tine! Esti cam la fel de ca si Gina. Tu cum ai reusit, tot cu fiv?



Mergi la inceput