Iasule, mandra cetate (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

neata fetelor,
vreo cateva zile nu mai dau io pepsi light cu ness
scuze pt absenta, dar am scutire medicala
ieri m-am externat din spital, am fost operata(mi-au scos astia billa)
am 3 gauri in burta, da-s relativ ok.partea super proasta este ca acu 3 zile m-au inundat urat de tot vecinii de deasupra si am casa vraiste!!!!da sa faca cine-o putea ca io.....
ma duc sa recuperez din urma ce ati scris si daca mai sunt in stare, revin.
cat am apucat sa citesc:
FELICITARI DARIA SI SA-TI TRAIASCA ANDREIA!!!!SA CRESACA MARE, SANATOASA SI DESTEAPTA!!!!(FRUMOASA ORICUM E)
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata si de la mine!
:(
Vreau si eu cafeluta... Dar cred ca acusi o iau din loc...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am regasit.

Darria, felicitari si sa va traiasca shtrumfitza, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati de ea!

Iolanda, felicitari si ne bucuram mult de cate ori vine o noua mamica pe aici! Bafta!

Raluca, lasa, o sa fie bine. Eu am ajuns la convingerea ca -si din pacate am facut descoperirea asta cand a murit tata, cu 13 ani in urma, si apoi a tot fost confirmata de viata - familia mea e formata din : copil, sot, mama si fratii mei. Restul, sunt rude nu familie.
Am insa cativa prieteni, pt care as sari si in foc, si care imi sunt la fel de apropiati ca si familia.
In ce priveste rudele, ele sunt acolo pt ca ti le-a dat Dumnezeu, asa ca trebuie sa le suporti, insa cu cat mai rar cu atat mai bine. Nu iti bate capul, ele vor fi primele mereu la luat dar nu la ajutat, asa ca principiul de mai sus e sanatos!
Capul sus, mama se va face bine si va fi langa tine si cu siguranta ca gandul la nunta ta o va ajuta sa se recupereze, pt ca mama nu te va lasa niciodata la greu! Ce ai facut cu rochia?

Oana, dar ce Doamne fereste, aveai crize de ai facut operatia asa repede?!!! Lasa, bine ca ai scapat! Si in ce priveste cele 3 gaurele, bucura-te de ele ca ar fi puutu fi o gauroaie mare de vreo 10 cm... Asa ca lasa-le pe alea mici si 3... Sanatate si ai grija acum sa te menajezi un timp. Macar un timp...

Am lipsit cateva zile de pe aici si sunt inca in curs de reacomodare... Dar nu imi e necesar de data asta sanatoriul pt ca, duminica, la plecarea spre tara am avut un dus rece de 1500 de euro de mi-am revenit instantaneu! Adica, am pierdut avionul si suma de mai sus pe noile bilete! Bine ca nu am luat copilul cu mine, ca ma costa mai mult!!! Dar probabil as fi cascat ochii si as fi ajuns la timp la terminal. Asta e, bine ca am ajuns tot duminica acasa, am gasit tot pt duminica o cursa spre Bucuresti si apoi spre Iasi, chiar daca de la 10:41 pana la 13:10 ora Vienei cand ne-am imbarcat cu 30 de minute inainte de data asta!!!, am cautat si gasit la fiecare colt din aeroport cate un loc de dat cu capul pt prosti! In fine, am mai spus si o repet, daca prostia ar durea, ar umbla oamenii urland pe strazi - asta e! De duminica i-am inteles in sfarsit pe cei ce pleaca cu o ora inainte la gara sau aeroport!
In mare am imbinat utilul cu placutul si am reusit sa imi fac si treburile si sa ma si relaxez, din pacate prea tare chiar - minutele de la 10:35 pana la 10:41 au fost cele mai scumpe 6 de relaxare din viata mea! Atat a lipsit sa prindem avionul si noi stateam linistiti in fata terminalului si cumparam bombonele! Eram convinsi ca mai aveam o ora pana la imbarcare si nu pricepeam ce tot ne chemau aia atat!

Acum ce sa spun, de ieri imi e somn continuu, trebuie sa plec la ITM sa vorbesc cu cativa chegi de acolo sa scot niste carti de munca, ca dna contabila nu este abilitata sa o faca - la ce nervi aveam ieri nu am avut curajul sa merg la ei sa nu ii strang de gat si apoi sa ma trezesc cu controale lunare de exemplu asa ca am amanat pe azi dar am un chef teribil. De cand trebuie sa mearga administratorul la ITM, dle? Apoi sa mai fac niste plati personale si apoi sa imi recuperez copilul, care copil a ramas acasa cu mama si cu o prietena a mamei si azi mai ca mi-a explicat ca eu pot sa plec el isi ia mama a doua cu el!

Perle:
1: i-am luat un costum de fotbalist din echipa Braziliei. L-am imbracat si ii spun, ce esti tu? - eu sunt baggolist!
2: ti-a fost dor de mine? - da, dar tu ce mi-ai adus?
3: copile, te rog sa dormi, e tarziu. - dorm mami, dar cu ochii dichisi, sa te vad. -(deschisi)
4: mergi la bunica in camera?! - nu ca e itueric - (pe hol) - si ma pinde. -cine te prinde? - cum cine?! ituericul!! - (intunericul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Revin si eu dupa o lunga pauza. Of! Am atatea pe cap acum, dar sa stiti ca va citesc, nu prea mai am timp si sa scriu insa.

gabriela, stii cumva la targul din parc sunt si gradinite sau...? e cava in genul ce a fost anul trecut la Casa studentilor? As vrea sa vin si eu cu gradinita noastra, dar cred ca e deja prea tarziu, nu? Stie cineva, mai e si un alt targ de oferte educationale pentru prescolari? Nu gasesc nici o informatie pe net despre eveniment. Oare nu stiu eu unde sa caut?

Ce parere aveti de ceea ce s-a intamplat luna asta la maternitatea Cuza voda? Spitalul Sf Maria e plin de bb bolnaviori. Am si eu o prietena ce a nascut atunci acolo, iar fetita nu e tocmai bine Sunt suparata pana peste poate [alacareplangeinhohote]

vreau si eu retetele alea minunate. Suna bine si praitura cu iaurt... E asa racoroasa cum ii spune numele? dar nu ma dau batuta nici la cea cu muuuulta ciocolata, desi...poate aveti o reteta care e buna, dulce, dar nu ingrasa.



Oana si Stefanel

http://community.webshots.com/user/ghinetz

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"


Stefan <a href="http://www.baby-gaga.com/"><img src="http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogtrd20030311_1_Stefan+is.png" alt="baby" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumim frumos pt. urari
Din partea noastra cate o floricica pt. toate fetele

La fel va doresc sa aveti prichindeii sanatosi si sa va umple sufletele numai de bucurii. Sa fiti sanatosi si sa-i puteti creste asa cum va doriti

O zi cat mai placuta desi soarele s-a ascuns de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

buna dimineatza si de la mine! Am citit repteta cu trufele dar e complicata rau:)) acuma daca tot mi-ati facut pofta am sa-l fac si va zic cum a iesit. La noi e un frrrrig, sunt 7 grade afara, copiii au primit iar ciorapi pe sub pantaloni iar azi dim cand i-am dus la gradi ne-a facut ploaia ciuciulete. Bine ca la gradi e cald si bine.
Apropo perle, ieri dupa c ei-a luat tati de la gradi am fost undeva cu masian si sa durat mai mult, am ajuns la 7 acasa. Andra a vrut sa se imbrace cu haine "de casa", ca asa am invatat-o, s ase schimbe cand ajunge acasa, si i-am zis sa se imbrace direct cu pijamale ca acusi merge la culcare (pe la 7,30-8), la care andra: cum, asa repede?? dormim, mergem la gradi, iar dormim, asa repede una dupa alta?? E de ras dar m-a cam si "atins", ca adica o port pe drum si acuma in loc sa stea si ea un pic casa, gata, la culcare... mda...

sau alta data am dormit cu ea in pat la pranz, de fapt ea a dormit si eu am citit. Cand se trezeste imi spune: ce ai facut cat am dormit eu? Pai, am citit. Nuuu, nu ai citit, numai te-ai uitat asa la carte fara sa vorbesti. (pt ea citit inseamna citti povesti cu voce tare:)))

Da, una peste alta, neatza din nou si sa-mi tineti pumnii stransi pt maine ca am un interviu. Ar fi un cadou frumos de ziua mea asa:)

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristina, bafta cu caru`! da` cu copiii ce-ai sa faci sau sunt deja la gradinita? si-n tara pe cind?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mersi carmen. iaca nu prea am de lucru si-s iar aici. Copiii merg deja la gradi, eu si acum lucrez full-time, Interviuld e maine e pt ceva part-time asa cum am si cautat eu. Ar fi fain, ce sa zic, nu indraznesc sa sper...
Patrick merge la cresa iar Andra la gradi. eu ii duc si tati ii ia dar e f greu, nu mai vreau sa continui asa ca nu fac nimic ca lumea. Iar aici sa iau pe cineva sa ma ajute ma costa de mai bine stau eu acasa. Part-time ar fi ideal dar nu prea sunt, sau mai mult posturi de rahat.
In tara... habar n-am, nu stiu in ce masura am sa am concediu, si tb sa ma duc la Targoviste la nunta sora-mii in august... Parca vezi ca nu ma pot duce nici acolo... Anul asta e cam oabla treaba... Va astept pe voi la Nemtzia

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

oanabandol, imi pare tare rau sa aflu ca ai fost internata! Nu intelegeam ce e cu tine de nu mai raspunzi la PM, telefon, mess....
Offfff, bine ca esti bine acum!
Sanatate multa!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Bine ai revenit, Oana, si multa, multa sanatate! Chiar m-am intrebat pe unde ai disparut. Ma gandeam ca deja ai plecat la mare, dar tu, saracuta, erai in spital. Iti doresc sa te faci bine cat mai curand!

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput