Clipe din trairile sufletelor noastre....(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Ok, cred ca stiu unde zici... eu stau mai aproape de benzinaria Petrom, adica asa cam pe la mijloc.Pe colt, pe dreapta era si-o cofetarie pe vremuri, mai e? Parca se numea Ghiocel daca-mi aduc eu aminte bine. Ca sa vezi ce ma mai plimb eu prin cartier pe-aici, ca nici nu mai stiu ce mai e si ce nu . Eu am stat in spatele cinematografului Cultural mai demult, m-am mutat la P-ta Resita si acum aici in Lamotesti, adica bercenara inraita, nu ma mut de-aici ca nu pot sa-mi las eu cartieru'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Cum nici eu n-as pleca din I.O.R.,cel mai verde cartier.....
Cati,Iulia,pai nu v-am zis mey ca venim? Sper sa rezist,sa nu fac complicatii tocmai acum....
Deocamdata vad ca persista problema(ce tuta sint,vroiam sa treaca cu una,cu doua?)


BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Eeeeee... eu m-as fi mutat, da' din considerente financiare am ramas tot pe-aici, ca era mai accesibil
Oricum zona e bunicica, si am o gramada de copaci in fata blocului plus gradinile vecinilor, ca eu nu prea contribui, nu le am cu gradinaritu' da' dac-as avea casuta mea probabil ca m-as apuca si de asa ceva macar pt niste floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Dragii mei,

Gata cu grijile mele, am reusit sa cumpar un apartament.
Doua camere, la doi pasi de blocul in care stau acum, cu verdeata in jur, exact cum visam.
Am patimit un pic pentru el, dar acum m-am linistit in sfarsit.
De mutat o sa ne mutam dupa ce termina Cris scoala.

Mai am un hop sa-mi iau alta masina si gata, chiar incep o viata noua.

Asa ca sunt buna de cinste, aviz amatorilor

Brenda, ai grija sa te faci bine pana sambata.

Ce-o fi cu Dani si cu Oana de nu mai dau pe la noi deloc ?

Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neata,neata!
Pai parca ma simt si eu un pic mai bine stiind ca Kuki a terminat cu problemele.Ti-am zis eu Iuli,ca asa va fi!
Va las cafeaua si fug,ca sint cam intarziata azi,m-am trezit greu,ca toata noaptea am facut curse....
Uffff.....am trecut pe Nolicin,care imi zise dr.ca e antibiotic,dar citii pe prospect ca e un fel de chimioterapic....
Naiba sa le mai ia,nu stiu de ce am facut minunea asta,dar e tare naspa,vreau sa scap!
O zi minunata va doresc,gagici!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata.

Culmea, n-am dormit bine. Cred ca n-am iesit inca de sub tensiune. In schimb a fost placut, am stat cu geamul deschis si toata noaptea am ascultat pasarelele.

Alma, cum te simti? Ma tot gandesc la vacanta, dar nu-mi ies calculele nicicum. Mai incerc, poate mergem impreuna la mare. Doar ca timpul trece si probabil ca ar trebui sa ma hotarasc odata.

Cati, nu reusesc sa mai intru pe mess de la birou. Pur si simplu nu-mi vad capul de treaba. Azi in mod normal ar fi trebuit sa fiu libera, dar ma duc cateva ore, ca am o multime de treburi ramase nerezolvate.
Acum ca m-am linistit, promit ca ne vedem mai des.

Gata, v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Ma simt un pic mai bine azi, sunt deja de 10 zile in starea asta, ar fi cazul sa ma vindec si eu...
Iulia, ma bucur pentru tine, felicitari! Ce-a fost mai greu a trecut. Mai e un hop cu mutatul si gata. E nevoie sa zugravesti sau e curat?
Cu vacanta... saptamana viitoare ma duc sa ma interesez la agentie, sa-mi faca un calcul exact si-ti spun. Poate reusim sa mergem, ar fi fain!
Brenda, multa sanatate! Trebuie sa fii in forma in weekend, doar Iulia o sa dea de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

M-am intors pe la 14 de la serviciu, si am furat 2 ore de somn, recuperare de azi noapte.
Si as mai fi dormit mult si bine, noroc de vecinul de la 4 care e in amenajari si la ora 17 fix l-a apucat ciocanitul si spartul peretilor.

Alma, din fericire nu trebuie sa fac absolut nimic in apartament, doar sa ma mut. E zugravit proaspat, are tot ce-i trebuie, macar in privinta asta am scapat de balamuc.
Si e chiar perpendicular pe blocul in care stau acum, asa ca o sa-mi mut lucrurile incet, incet, nu mai dau bani si la transport.

Ma duc sa ma plimb un picut, desi nu e deloc placut afara. Bate un vant....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mda.....am incercat si eu sa dorm o ora cind am venit de la serviciu,ca e stresant lucrul asta zilnic,acolo nu poti sta nici o clipa pe scaun,este o forfota continua care te ameteste,este un balamuc de nedescris,unul intra altul iese,trebuie sa fii atent la fiecare intrare si iesire,sa notezi tot ce misca,si totul intr-un ritm infernal......

De aceea se si baga ture,dupa ora 15 se face liniste,nu mai este asa,iar a doua zi esti liber si poti sa te odihnesti....va dati seama cum sint eu in fiecare zi......

Mai am o saptamana,dupa care imi voi lua concediu 2 saptamani,sa ma refac si....incet,incet se contureaza cred si un mic concediu la mare....Pe 16-17 Diana ar avea concurs la Constanta,dupa care,daca reusesc sa gasesc o inima buna care sa ma imprumute cu niste bani,am gasit o sansa cu biletele "actiunea agaton",cu 1.300.000 lei o saptamana.....ma gindesc sa merg,as ramane in continuare de la concurs....si mi-ar pica si in saptamana de concediu.....
Insa.....banul e cea mai mare problema....In fine....mai vedem.....

Astazi mi-a fost un pic mai bine,vad ca nu mai am durerile alea mari si astept sa vad cum trece seara,sper sa nu mai urinez cu sange....

Va doresc o seara minunata!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Viata îti scoate în cale tot felul de oameni. Unii pot să te atragă într-un mod neobisnuit si să aibă apoi asteptări de la tine, altii doar îti oferă prietenia si colaborarea lor, iar cu unii nu reusesti să te întelegi. Toti suntem fiinte cu structuri diverse, fizice, emotionale, energetice. Toate aceste relatii si sentimente care se nasc la contactul cu alte persoane sunt concretizări ale dorintelor si nevoilor noastre, dar evolutia lor este sustinută mai ales de măsura în care constientizăm aceste dorinte si nevoi.
Jocul emotiilor noastre poate fi divers si fluctuant, este mult mai flexibil si mai puternic decât jocul ideilor si al conceptiilor, si adesea o emotie puternică ne poate transforma mentalitatea, mai ales cât timp nu am apucat să devenim prea rigizi la nivel emotional, închistati în idei si teorii, si mai suntem capabili să ne ascultăm inima. Asta nu înseamnă că ar trebui să ne lăsăm cu totul în voia lui, ci să realizăm că partea emotională a fiintei noastre are un rol important în viata noastră si merită să-i acordăm cel putin tot atâta atentie cât acordăm părtii rationale, ca să ne recunoastem în ele înclinatiile si, mai ales, potentialul care se asteaptă valorificat.
Însă mai presus de acestea se află idealurile la care am aderat sau pe care ni le-am stabilit ca faruri călăuzitoare în viată. Iar ele nu depind de forma în care ni se oferă în viată ajutorul sau îndrumarea, prietenia sau iubirea, nici de persoana prin care ne vin toate aceatea. Ceea ce avem deja constituie o împlinire a acestor idealuri, iar neîmplinirile pot fi stimuli pentru a găsi căi noi de a le transforma în împliniri cu ceea ce avem la dispozitie sau cu ceea ce putem face mai bine în conditiile date. Întotdeauna este loc de mai bine si, dacă simtim asta, atunci acest mai bine este deja aproape, chiar dacă el nu vine mereu în forma sau prin persoana imaginate de noi.
Există situatii când te atrage ceva sau cineva aflat departe de posibilitătile tale sau de tine si, dacă esti o fire prea supusă emotiilor, poti ajunge să suferi din cauza distantei virtuale sau fizice. Dar această atractie poate fi doar un semnal că lucrul pe care îl cauti sau îl astepti este deja aproape de tine, într-o altă formă sau într-o altă persoană, si rămâne doar să folosesti energia si deschiderea dată de prima ca să o recunosti pe a doua. Emotia ta nu este legată strict de o formă, ci mai ales de dorinta ta. În emotie îti poti recunoaste dorinta si, dacă nu o limitezi la o formă anume, vei putea găsi împlinirea în altă formă, mai accesibilă si mai potrivită pentru tine.

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput