Cum ati dat examen auto!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Nu trebuie sa capitulezi asa repede. Eu am picat de doua ori traseul si am luat a treia oara. in vremea respectiva dadeam sala, poligonul si traseul, iar daca picam de doua ori traseul o luam de la capat. Asa am patit eu. In final am luat. Dar sa stii un lucru: mie mi-a prins f. bine acest lucru. Oricum in practica este cu totul altceva. Ai sa te convingi singura. Cand m-am suit la volan prima data dupa ce am luat permisul, parca eram in prima zi de scoala. Insa mi-am dat drumul imediat. In ceea ce priveste sala sa stii ca eu am rezolvat chestionarele de 2-3 ori pana le-am invatat. Si mai ales trebuie sa-ti infrangi emotiile. Curaj Natali, doar ai terminat Medicina, o facultate nu tocmai usoara!.
Cu aranjatul examenelor nu sunt de acord.
eu zic sa incerci iar fara frica si vei reusi.
Bafta multa si sa ne intalnim in trafic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poate vorba aduscai, te-ai grabit cu vreun raspuns, mie mi se intampla cand sunt prea sigura pe mine ma reped si sunt neatenta.

Eu in 98 am luat permisul dar n-am condus aproape niciodata in tara, din prima cu 25 la sala, m-am asezat pe bancheta din spate in mijloc ca sa ma sui ultima la volan si-am avut noroc de un traseu usor: mers inainte si un stop, nu parcari, nu pornire din rampa pe care oricum habar n-aveam s-o fac:))) Am invatat dupa chestionarele albastre de la Ilioara, o carte si-am citit legislatia. Examenul scris mi s-a parut mai usor decat chestionarele albastre care-s cu capcane...daca nu s-or fi schimbat intre timp. Instructorul mi-a zis ca e floare la ureche sa iei examenul, important e sa reusesti sa tii carnetul in buzunar.

Si-acu' marti tre' sa dau aici de carnet:))) ca nu m-am invrednicit pana acum, nu stiu cum am noroc ca tot iarna pe gheata si vreme urata dau examenul asta.

Bafta la urmatorul examen!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Eu in Rom.l-am luat "pe bune " din prima,la sala am luat 24 de puncte.Aici in schimb,in Canada,am reusit sa-l iau abia a 3 a oara.

"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu am dat examenul acum vreo 10 ani. La sala am picat o data, dar a doua oara l-am luat. Iar la traseu nu am avut probleme, am luat din prima. Problema este ca nu am avut imediat dupa aia posibilitatea sa conduc (nu aveam masina) si mi-a venit foarte greu cand am reluat sofatul.



Petro



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu cred ca ai confundat ceva, nu te-ai concentrat. Sotul meu se teme sa dea pentru permis tocmai de asta. Sfatul pe care i-l tot dau lui este sa faca acele chestionare "din bun simt". Mie asa mi se par majoritatea intrebarilor. Trebuie pur si simplu sa le gandesti nu sa incerci sa iti amintesti cartea. Sa fii relaxata, se poate, e imposibil sa nu reusesti.
Nu mai stiu cat am luat eu, 24-25. De sala nu mi-a fost frica, ma rog, nu am tremurat ca la traseu.
Traseul insa prima data l-am picat. Si trebuie sa spun povestea.
Instructorul meu a zis ca sunt un elev "prudent", undeva la mijloc intre a fi un sofer bun si unul slab. Dar tot timpul scolii (pe care am facut-o iarna) nu m-a lasat sa conduc decat in tenesi. Il tot presam sa ma lase sa incerc in ghete si nu a vrut (ca sa simt pedalele). Eu la examen am venit bineinteles in ghete, nu a fost asta motivul pentru care am picat, dar cred ca era mai bine sa fi condus si la examen la fel ca la scoala. Am avut de facut o intoarcere din 3 miscari pe o strada din preajma parcului Carol, o strada nepietruita si cu niste troturare la nivelul strazii, fara bordura aproape. Bineinteles ca am oprit motorul intr-o groapa si m-am suit si pe bordura.
Partea naspa abia vine. Ca a doua oara la traseu m-am dus cu tenesii. Locul de plecare era stabilit tot la Carol. De frica imi luasem tenesii in picioare imediat ce am ajuns acolo. Era 13 februarie (si marti) si am stat cateva ore bune in tenesi. La un moment dat singurul lucru pe care il mai aveam in minte era sa .... gasesc un loc unde sa fac pipi. A fost groaznic, si ca sa puna capac zilei... a venit si politaiul. Surpriza: era acelasi care ma picase prima data. Bineinteles ca m-a intrebat ce m-a pus prima data sa fac si de ce m-a picat, dar de data asta m-a trecut. Cand l-am auzit "vad ca v-a prins bine ca v-am picat" am respirat si eu....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Eu am dat acum 4 ani.Sala am lut-o din prima cu maximul si traseul l-am aranjat deoarece eu am f mari emotii la examene.Sincera sa fiu,nu cred ca sala se poate aranja.Mai tin minte ca mie mi-a cazut chestionarul nr 11,si eram sigura ca am noroc deoarece sunt nascuta pe data de 11.Iti doresc bafta la urmatorul.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Fetelor,
Din spetembrie am si eu permis. Am trecut prin clipe foarte grele, pentru ca sunt fooooarte emotiva. Am picat prima data traseul, pentru ca nu am reusit sa-mi stapanesc emotiile. Imi venea sa sar pe geam si sa fug cat ma tin picioarele, cu toate ca in timpul orelor chiar mi-a placut.
Adoua oara am luat 2 pastile de extraveral, care si-au facut efectul si, desi imi sarea inima din piept, am vobit tot traseul si am facut tot ce mi-a cerut politistul. In plus am condus eu masina de la sala pana la punctul de intalnire cu politistii si apoi de acolo pana la punctul de intalnire cu cel care ma examina. Asta m-a relaxat.
Ideea este ca pana acum nu cm invatat sa conduc f bine, pentru ca nu am avut masina la dispozitie. Inca sunt incordata si nu am reflexe f bune.
Dar mi-am dat seama ca foarte mult conteaza cat de des mergi. Asa iti dai drumul.
Bafta. Nu cred ca se aranjeaza la sala. Mai incearca. Intrebarile sunt asemanatoare dar diferite, unele.


http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu am dat pe 1 martie examenul. Am invatat de am rupt. Legislatia + cartea aia galbena cu teste. Aproape ca stiam fiecare intrebare pe ce pagina e. Am luat cu 24 si sincer, nu mi s-a parut greu.
Poate emotiile si-au spus cuvantul in ceea ce te priveste.

In legatura cu aranjatul, s-a oferit cineva sa-mi aranjeze cu 500 de euro.

Ai incredere in tine. Data viitoare sigur il vei lua. Fa testele din cartea galbena de 5, 6 ori. Va fi bine. Ai sa vezi!

Bafta!

Eu am o alta problema acum. Cum voi avea eu curaj sa conduc prin bucuresti fara cineva in dreapta mea. Maaaaaare problema. Mi-e teama, recunosc.
In ultimele sedinte, instructorul statea cu picioarele pe bord, relaxat. Asta insemna ca, conduceam bine. Dar il stiam acolo. Ma simteam in siguranta.


anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu l-am dat cam de multisor.
La sala nu au fost probleme, poligonul se invata mecanic (din pacate...de asta si acu' pt mine o parcare reusita e rezultatul unui numar par de greseli!) dar de traseu si de politist mi-era o friiica!

DAR: ne-am suit in masina, eu eram a doua programata, in fata politistul cu prima victima. Omu' (candidat) era rosu la fata, avea ochii bulbucati de emotie, curgeau apele de pe el. Politistul avea o fata de scos cuie, absolut sictirita. Le-am vazut fetele alaturate in oglinda retrovizoare si m-a pufnit rasul.
Am fost singura din masina care a luat traseul.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna Natali si toti ceilalti , am vrut sa deschid si eu iun subiect in privinta examenului de conducere . Eu am luat teoria la sala din prima fara nici o greseala asta fiind in limba olandeza si nici in romania nu am avut vreodata carnet . Am invatat cartea respectiva in 2 saptamani .
Cat priveste practica am picat de doua ori . Mi se pare ca aici vor totul prea perfect , eu cred ca in Romania e totusi mai usor , nu va suparati pe mine insa este o diferenta de felul cum se conduce in ro. si aici cel putin asa vad eu . Intrebarea mea e daca nu va suparati , eu as putea sa vin si sa dau de carnet dupa care sa ma intorc inapoi sau trebuie sa stau ceva vreme acolo ?
Stiu ca dupa ce vin aici trebuie sa dau examen din nou dar asta ar fii doar sala nu si practica la care ei sunt foarte exigenti .
Si spuneti ca se mai merge cu pile ? foarte bine ca oricum de condus stiu ca pot si inca bine , insa poate astfel l-as lua mai repede fara sa fiu nevoita sa stau prea mult prin Ro. nu de alta insa am servici aici si bb. care nu imi pot duce lipsa prea mult .
Ma scuzati ca sunt putin of topic . Multumesc mult!

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput