papiloma virus

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

poti sa mergi cu incredere la interservisan. medicii de acolo sunt niste profesionisti si pe deasupra o sa primesti rezultatul destul de repede , poti intreba acolo de un ginecolog femeie, desi ca eu am intalnit mai multi barbati specialisti.
o sa te coste aproximativ tot atat cit in oras la vreo clinica privata


Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by kamiska

Buna!
Da eu stiu o doctorita foarte buna ( e doctorita mea care m-a ajutat foarte mult .....citeste povestea mea la CERVICITA, si eu am acest virus ). Pe doctorita o cheama Tarlea Virginia si o gasesti si la Centrul Medical Sanador, faci programare la ea si e foarte buna. Poti chiar sa-i spui ca a recomandat-o Camelia Ivaschescu ( dansa ma cunoaste foarte bine....am si nascut cu dumneaei ).

Bafta si sanatate !


kmy



buna. spui ca ai nascut cu aceasta doamna... erai infectata cu virusul in timpul nasterii? te intreb pt ca sunt si eu gravida in 18 saptamani si ma cam ingrijoreaza. la mine nu s-a manifestat in nici un fel, insa sotul meu este deja la a 3-a operatie pt inlaturarea negilor din zona genitala. testul papanicolau mi-a iesit foarte bine, triplu test lafel, iar ginecologul meu insista cum ca as fi imuna la acest virus..insa eu cred ca eu am fost cea care l-a reinfectat pe sotul meu de fiecare data, fiind doar purtatoare a acestui virus nenorocit.
astept raspuns. merci

iuliaturcescu

Mergi la inceput