Mamici din Cluj partea a 2 a!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Oauu Vilma, dar o porniti la drum nu gluma...sper sa ne putem intalni. Cand stii exact unde mergeti scrie-mi si cand, daca nu suntem plecati spre mare(inca nu stim cand mergem)venim sa ne intalnim...

Raluca si Ilinca (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara spune:

Buna mamicilor ,

Sper ca nu v-ati suparat tare,tare pe noi pentru ca am lipsit o vreme. Nici in parc nu am putut ajunge, pentru ca nu prea am stat prin Cluj la sfarsit de saptamana. Am ajus, neprogramat, in parculet, duminica dupa ora 18.00.
Nu stiu inca daca la sfarsitul acesta de saptamana vom fi in Cluj.
Cat priveste concediul, vom pleca din 28 iulie, 10 zile la mare (in Saturn) cu Iulia.

Raluca,
Cred ca vom fi la mare in aceeasi perioada, nu?

Mamaruta,
Mai e putin si ii cantam "La multi ani" lui Alexia !!!!!!!!!!!1
Povesteste-ne cum a fost la mare anul trecut cu Alexia.........

Vilma,
Legat de Albac, vreau sa spun ca am fost de curand cateva zile. E o zona absolut superba. Am stat la o pensiune agroturistica cu niste conditii de cazare exceptionale, iar mancarea......e atat de grozava. Daca doresti iti pot da mai multe detalii. Recomand cu placere tuturor o iesire la Albac, mai ales ca nu costa asa mult.


Va pupam si asteptam sa ne intalnim.

Cezara si Iulia (1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata mamici ,
Cezara,zi mai multe despre agropensiunea din Albac, mi-ar surade un Wk. la munte...despre concediu, la noi inca nu e nimic sigur..mi-ar placea tare mult sa mergem cu cineva care sa aiba un bb apropiat de varsta Ilincai dar n-am reusit sa ne cuplam cu nimeni...voi cu ce mergeti, masina?
Initial si noi am optat ptr. sfarsitul lui iulie dar azi am aflat ca s-ar putea sa plecam doar din 1-2 august..

Ioana, ce face Alexia, voi cand plecati la mare?
Florina, gata sesiunea?

Raluca si Ilinca (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Tot eu..proba, am o problema cu calc.

Raluca si Ilinca (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Buna!

Sunt noua pe acest forum asa ca va rog sa ma scuzati daca nu sunt la curent cu toate discutiile pe care le aveti aici.
Sunt insarcinata, e a 14-a saptamana, primul copil. Va dati seama ca am multe intrebari, nelamuriri si multe emotii.
O prima intrebare ar fi daca a nascut cineva cu dl. doctor Todea Cezarin.Ce puteti sa-mi spuneti despre el si despre spitalul Stanca?
A doua intrebare: stiti cumva unde pot gasi in Cluj vreun magazin cu haine pentru femei insarcinate. Din nu stiu ce motiv(probabil o viata mai sedentara, lipsa de sport) burtica mea e destul de mare in ciuda putinelor saptamani de sarcina pe care le am. Asa ca hainele mele au devenit neincapatoare. Si nu gasesc in Cluj haine noi care sa ma cuprinda.

Va multumesc si va doresc la cei mici(atat cei nascuti cat si cei care inca asteapta sa vina pe lume) multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara spune:

Buna tuturor mamicilor,

Raluca,

Legat de Albac, pot sa-ti spun ca am fost de 1 mai si am stat 5 zile la o pensiune (o sa aflu cum se cheama si o sa-ti spun). Intr-o curte frumoasa cu foisor, hinta mare(gen leagan), gratar etc, sunt doua case frumoase care au sufragerie moderna, bai , dormitoare renovate si cu mobilier dragut. Costul unei camere cu 2 sau 3 paturi este 500.000/noapte. Legat de mancare e minunat in sensul ca poti comanda la ei tot ce doresti si la ce ora ai pofta sau se poate gati din mancarea proprie sa zic asa. Nu te obliga sa mananci de la ei. Noi luam micul dejun care era de fapt MAREEE.. si din produse proaspete din gospodarie; pana seara nu ne mai trebuia mancare. ( costul unui mic dejun 50.000lei). Seara pregateam noi gratare. Ziua eram plecati in drumetii. Am vizitat pestera Scarisoara, Ursilor si pestera lui Ionel. Zona e absolut superba. Liniste, aer curat , oameni tare draguti si ospitalieri ( ma refer la gazde si la angajatii lor.)
Ar fi minunat sa facem intr-un Wk o iesire la Albac.

Legat de concediul la mare, noi plecam cu masina din 28 iulie (avem bilete din 29 iulie). Si cum vom pleca cred noaptea, sper sa doarma Iulia. Cat despre mersul cu masina, ei ii place tare mult insa la drum lung nu sta decat putin in scaunelul ei, prefera sa stea in brate la mine si bineinteles sa-i spun povesti, cantecele,poezii . Vreau sa spun ca atunci cand ajungem la destinatie ( la bunici) suntem si eu si sotul meu ragusiti de cantat, fluierat si alte cele . Prin oras sta fericita in scaunel si chiar ma trimite pe mine pe scaunul din fata.

In week-end-ul asta vom pleca la parintii mei, asa ca nu vom fi in Cluj prezente la intalnire. Dar va intreb, daca e vara si ziua e lunga, ar fi greu sa iesim in parc in cursul saptamanii? Desi sunt franta zilnic de oboseala, m-as incumeta intr-una din zilele "lucratoare" la o astfel de distractie.

Va dorim numai bine tuturor

Cezara si Iulia (1 an si 11 luni)





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragile mele,
am revenit printre voi de data asta pe post de mamica:))am nascut pe 30 mai si vreau sa va recoman cu caldura pe dr Muresan de la Gine 1 care a fost un excelent medic dar si un om deosebit.
sunt f fericita, (va multumesc de sustinere si urari) dar sunt rupta de oboseala.
am o minune de fetita , azi avem 3 saptamani si de o saptamana iesim pe afara si ne place (mi se pare ca doarme are putin), mai avem si colici dar slava Domnului noaptea ne trezim numai odata.
dar e o frumusete de gagalice, sanatoasa si ff vioaie si abia asteptam sa ne cunoastem.
Raluca , multumesc de telefoane si incurajari, sanatate Ilincutei.mai stii ceva de Dana?sper ca e bine!
dpintilie, din pacate in Cluj nu prea vei gasi haine de gravidutze, eu mi-am luat din Bucuresti si mi-am facut la comanda.daca vrei iti pot recomanda o croitoreasa specializata pe haine de gravide,f dragutza.
sarcina usoara si bb sanatos

va pup



cris si bb Theodora Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salutare la toate!

Carrie, felicitari pentru micutza ta!!! Sa te bucuri de ea in fiecare clipa. Esti o norocoasa ca se trezeste doar o data pe noapte. Stiu pe cineva care acum, cand bb are 2 ani, inca se trezeste in fiecare noapte sa-i dea ceai.
Abia astept si eu sa-mi vad bb-ul.Luni voi merge la un echo, nu cred ca voi afla ce e. Inca e prea devreme.
Mi-am prinde bine sa stiu o croitoreasa buna in Cluj. Acum inca ma descurc, e cald, am cateva rochite largute si e ok. Dar ma gandesc cand vine toamna si as vrea si eu o salopeta, dar nu de blugi( nu prea imi plac). As prefera ceva de tercot sau un alt material potrivit pentru asta.
Voi cand ati inceput sa cautati haine, patut, carucior si tot ceea ce trebuie pentru bb? Sau pentru cele care nu au nascut inca, pe cand aveti de gand sa incepeti cautarile?

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Azi am luat biletul la munte: Salciua-pensiunea Poarta Zmeilor.
Vom ajunge acolo pe 11 iulie si stam 6 nopti.
Raluca, ar fi super sa puteti veni in weekend.
Noi abia asteptam sa ajungem acolo, am mai fost de vreo 2 ori in zona (la Buru) asa ca stim cat de cat ce si cum.
Raluca daca puteti veni, iti trimit nr. de mobil pe email.
Cu drag.
Vilma si Anca (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

croitoreasa se numeste Anca(nu mai stiu cum) si are tel:0745503017.poti spune ca suni din partea mea(numele complet e Cristiana Gavris).face lucruri dragutze si tocmai ca nici eu nu am vrut salopeta de blugi.legat de carucioare si alte cele eu dintr-o oarecare superstitie le-am luat dupa ce am nascut.am sa-ti pot recomanda si acolo o sursa ieftina cu produse f bune.
dar mai ai destul timp, desi zboara repede.succes la echo.
pupici

cris si bb Theodora Alexia

Mergi la inceput