Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare, mai fetelor dar sunteti harnice nu gluma.

Eu am ceva de lucru pentru serviciu, dar am o lene, mare-mare si chef mic-mic..Cum sa fac sa schimb cu locul oare?

Aliona, tare frumos baiat ai cu ochi albastri, ptiu-ptiu sa nu fie de deochi.
Eu am vazut pozele cand am accesat al doilea link al tau. Dar acolo unde scrie pozici, cand apas pe el mi se deschid albumele mele cu poze... Tare ciudat.. cred ca e setat ceva pe la mine.
Cum i-ati ales numele? Inseamna ceva numele :Amedeo? Este ft interesant. Si daca vrei ( daca nu sunt secret) pentru listuta noi am mai dat si data de nastere, a noastra si a lu bebe. Ti-am mai zis, ca sa stim cand sa spunem: La multi ani!

Rodica, sper sa treaca cat mai repede orice nor, si atunci soarele va parea si mai stralucitor ca inainte.

Lucia, sa stii ca depinde de copil privitor la jucarii. Noi i-am luat Ameliei o broasca testoasa cu figurine. Ei, copilul nostru este ft nerabdator, ii arat cum sa bage una-doua si ea dupa aia baga degetul pe gaura sa le scoata si bineinteles ca se enerveaza ca ele inapoi nu ies pe unde le bagi. Si arunca tot. Asa face ea cand nu-i iesie ceva, le arunca. Ea fiind pe pat, le arunca jos si de dorit cat mai deparet si cu cat mai multa putere. Asa a distrus multe jucarii deja.
Asa ca eu am strans broasca si i-o dau mai incolo cand o avea rabdare mai multa.
De fapt si pentru ca ea nu sta in fundulet si nu prea ii era comod sa se joace intr-un cot.

Zic nu sta.. dar ea de duminica sta in fund de fapt. Acuma de vineri i-a pus ghipsul pana la fund si poate sta in fund, Iar de duminica deja sta fara se tina.
Dar dupa ce o opereaza ii va pune ghipsul ca inainte si iar nu va sta, asa ca nici nu o incurajez sa stea prea mult ca sa suporte mai usor atunci.
Noi avem o mare vorbareata, toata ziua trancane, numai cand doarme cred ca tace. Deja daca sta asa intinsa pe pat si nu zice nimic, ma tot uit la ea daca i-i bine, ca e ciudat sa nu spuna ceva.
Incearca si repeta unele cuvinte, tot mai multe. De ieri spune foarte frumos: uite-uite, ca inainte zicea: iete. Si mai are si altele, nu va mai plictisesc cu ele.
Mananca nu ft bine, dar deja m-am obisnuit si asta e. O manca mai bine cand o face mai multa miscare.

Aa, sa va arat o poza aici. Asta a fost duminica, nu vroia sa ii facem poza si a iesit asa. Tare am mai ras de poza asta

Corina, de-ai sti si mie de cate ori nu imi iese si ma supar. Asta e, daca nu incercam nu stim.

Pupici, ma intorc la treaba cat doarme Amelia.



Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)



Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Buna, fetelor,

Am fost harnica de dimineata, ocupata cu curatenia prin casa, nici n-am pornit calculatorul, ca sa nu ma tenteze sa stau la el.

Aliona (asa am inteles ca te cheama, desi tu nu mi-ai raspuns cind te-am intrebat ), ai un baietel foarte dragalas, multa sanatate ii doresc!

Rodica, smecheria cu pupicul o stim si noi. Pictura murala inca nu am inceput-o, dar o practicam pe cea de podea.



------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut dragelor!!!!!
Ce mai faceti?De fapt stiu, ca va citesc zilnic, dar de scris sa ma apuc, cam greu.
Noi suntem bine, si ne e dor de voi.
Eu ca de obicei sunt prinsa cu actele si alte chestii, care nu ma lasa in pace, si uite am prins un moment mai liber, desi tigaia e pe foc, si mai alerg si la bucatarie din cand in cand. Vorbind de bucatarie, vad ca sunteti tare harnicute, incercati tot felul de retete, mai ales cele dulci. Bravo! Eu am incercat si eu cate ceva nou, dar fara mare succes, asa ca am renuntat deocamdata, fac cateva prajituri bune, si la alea ma opresc.
Alex e super fain!Pe zi ce trece baiatul meu se face din ce in ce mai mare si mai istet.Nu ca nu a fost, dar acum e super intersant cu el. Cunoaste deja pe toti dupa nume, si pe el desigur. Pe el il cheama "Aletzi"(x-ul e cam greu de spus ), are "doi" ani, pe mami o cheama "Ali(n)a", pe tati il cheama "Sasa", pe unchiul il cheama "Aleota" a se citi Aleosha. A ,si cunoaste pe toti copii din grupa lui, inclusiv pe parintii acestora, stie precis dupa cine vine un tata sau o mama.
A inceput sa zica mai multe, si mai clar. Foloseste foarte corect expresie "ba da/ba nu", il intreb "ce faci?" si-mi raspunde "bine", il intreb "ma iubesti?" si-mi zice "mu(l)t" .

Bine, as mai avea mai multe de povestit, dar a venit sotul acasa si stiti si voi......
Revin cu niste poze noi, un pic mai tarziu!


Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Saluti! Vai si am scris si am tot scris si uite ca am pierdut tot ce am scris imi vine sa arunc tastatura,probabil nu am asteptat sa-mi vina confirmarea si am inchis si asa am pierdut tot ce scrisesea, acum e prea tarziu ,dar maine incerc sa refac ce am scris. Hai sa vad poate macar poze reusesc sa pun.Le las asa ca nu imi iese sa fie lincul ascuns sub un cuvint si acum sant si obosita.Numai bine si pupici la bebiti.
Aliona si Amedeo(21 iulie 2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anoila_p/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele !
Aliona ai un baietel foarte frumos si cu o fetisoara inteligenta .TAre-mi plac ochii lui si virtejul din frunte .
Cornelia facem si chat pe yahoo ,unica problema ca suntem 10 ore diferenta de fus orar
Lucia -Deanna e foarte activa si face numai prostioare .Spre exemplu in we a invatat sa deschida frigiderul si sa scoata din el chestii si numai asta ar vrea sa faca toata ziua .Trage cartile si CD,DVD de pe etajera dar asta e o poveste veche deja .Daca o cert face ca Paula ,vine sa-mi dea pupici .
Lilia bravo pentru statul in fundulet si pentru vocabular .Deanna se incapatineaza si nu repeta dupa mine cuvintele .
Alina stie multe Alex zic eu pentru virsta lui ,bravo lui .
Nati am si eu o intrebare despre formele cu fundul detasabil.. le ungi inainte de a pune ceva in ele ?la mine scrie ca nu se lipeste si nici nu stiu ce sa fac .


Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Crinia nu stiu daca ti-a zis medicul dar eczema sau atopic dermatitis este o boala a pielii cronica .
In cartea pe care o am de la spital scrie ca e bine sa-l speli cu un sapun care nu usuca pielea .
-sa-i mentii pielea hidratata ,unge-l cu creme mai des .
-sa ai un umidificator in dormitor
-sa-i speli hainutele cu un detergent special si sa i le clatesti de 2 ori
astea sunt niste idei care sa-l ajute sa nu se irite si sa se scarpine .
la mine sotul are eczema si se da cu hydrocortizol dar nu stiu daca se foloseste si la copii mici .Voua va ajuta unguentul pe care vi l-a recomandat medicul ?
multa sanatate.


Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neatza!!!!!!

Uite ca sotul a plecat, Alex inca doarme, si eu bantui pe aici.

Am pus cateva poze noi, va invit sa le vedeti.

Sa stiti ca a inceput si Alex sa se linisteasca, pana acum era un nazdravan cu un vertel in fund, dar acum incet incet se face si el mai cuminte. Chiar va poate confirma si Natalia, ca l-a vazut duminica in parc. Ieri, si asistenta de la cresa mi-a zis, ca a inceput sa se inteleaga cu el. Chiar asculta ce i se spune, ca pana acum ignora absolut orice.
A inceput sa-mi aduca cartile sa le "citim", le rasfoim si imi arata toate animalele, florile, si altele ce vede. Afara observa toate panourile, si incearca sa spuna ce vede. Acum cateva zile mergeam cu masina, si striga el tare "Caine, caine", la care eu ca disperata cautam si ma intrebam pe unde a vazut el cainele, dupa care am vazut un panou cu reclama, undeva intr-o parte.

Cam asta e, desi sunt atatea de povestit, dar ma abtin, ca va plictisiti sa cititi.
Ne mai auzim!!!!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:


bre da postati mesaje cu viteza luminii de nu prea reusesc sa citesc, d-apoi sa si mai scriu..
Rodica, ia si tu lucrurile mai usor, uneori nu prea are rost sa te simti prost cind ei nici macar nu observa asta(deh ca asa sint uneori barbatii). Cineva din rude povestea ca la inceput cind s-a casatorit primul an scria scrisori sotului... ca sa nu se certe dar sa-si verse amarul scria si tot scria si i le dadea sotului... si dupa un an cind a vazut ca scrisorile tot asa ramin cum i le da, a trecut la fapte - vorbire orala D-acum a zis ca nici asta nu ajuta si in zadar se supara si isi strica dispozitia. Iti doresc sa se rezolve cit mai repede si sa nu mai apara neintelegeri si altfel de probleme!Cind vreti sa spuneti ceva, uitati-va intii la Paula - apoi o sa va vine s-o pupaciti amindoi si o sa treaca ...
Ce bine ca o sa veniti asa de multe vara aceasta in MD. Noi va asteptam
Aliona, si mie imi place f mult Sighishoara, dupa ce am fost prima data, nimerind pur si simplu intimplator si datorita curiozitatii sotului... M-am indragostit de acest oras Asa ca a doua oara am mers special in la nasi (intr-un we!!!) si i-am luat si dus pina la Sighisoara sa vada si ei... Au ramas si ei super impresionati de atmosfera... Mi-a placut f mult sa ma plimb printre stradutele alea mici, s-apo sa privesti peisajul care se deschide de linga turnuri!
Felicitari p/u baietel, e f dulce!
Lilia, f frumoasa poza si Amelia deja a crescut mai marishoara! Degraba o sa ai si ajutor in casa!
Alinka, bine ai revenit Frumoase poze ai si tu!
Alina, las ca Deanna stie ea ce face daca scoate toate cartile, CD, DVD! Si din frigider cind scoate - poate cauta sa-i dea ceva bun si catelului "Voi, maturii astia, nu intelegeti nimic..."
Natalia, bravo p/u curatenie! ca eu uneori cam greu ma pornesc la curatenie...
Lucia si Corina, nu va suparati cind nu iese ceva si sa dati vina doar pe voi... uneori depinde si de dispozitie... Daca am dispozitie mie imi ies si prajiturile, torturile, mincarea, iar daca nu am sau ma grabesc tare - apoi se alege nimic din toate ingredientele! Eu va sfatui ca inainte de a va apuca de gatit - faceti-va dispozitie buna!
Felicitari p/u succesele realizate de bb vostri!
o zi cit mai reusita

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare,

Alina/Davina, eu ung de obicei orice fel de forma, chiar daca are suprafata antiaderenta. Folosesc putin unt pt. uns, nu ulei.

Cit despre Alex al celeilalte Aline, confirm ca am ramas foarte uimita de el. Nu-l mai recunosteam ce cuminte statea, el care era foarte zbintuit. Deh, cresc copiii nostri si se fac mai seriosi .

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

poate ca deja ati auzit, dar eu am uitat sa va scriu pina acum... Clinica Extramed a fost inchisa... Maternitatea Nr.2 e inchisa la reparatie si nu se stie cind se va deschide ca nu le ajung bani sa termine... imi pare ca nu-mi prea merge...

lia_c

Mergi la inceput