Cu dragoste, din IASI (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Bine ati venit fetele noi si bine ati revenit cele mai vechi, pe care eu nu le cunosc

Acvi, sarcina usoara si BB sanatos!

Carmen, multumesc de "oferte", le-am pus pe listuta.Nu mai e mult si trebuie sa ma hotarasc, dar zilele astea sunt prinsa pana peste cap.
Inafara de bebe Ruxi, lectiile Magdei si muncile mele obisnuite, fie prin casa, fie pe computator, m-am apucat si sa imi fac un site. Initial din curiozitate, sa vad cu ce se mananca, apoi serios. Am inceput unul pe freewebs si cand aproape sa il termin, am descoperit Cabanova XL si mi s-a parut mai interesant, asa ca am luat-o de la capat. La inceput ma enerva ca nu stiam deloc cum merg treburile, insa aseara am reusit sa scot la capat o pagina si sa incep lucrul la a doua. As mai fi stat sa-l gadil, dar Ruxandra mea si-a facut un obicei in a se trezi pe la 23.30,(culcata fiind de pe la 21.30) si refuza sa mai adoarma fara ambii parinti langa ea. Se da jos din pat, o porneste prin casa cu "zuzica" in gura si ne pescuieste indiferent unde suntem, bucatarie, calculator sau TV. Nu se lasa pana nu ne aduce pe amandoi la culcare. Si daca se opune vreo unul sau incearca sa o pacaleasca, sa te tii racnete de protest...

Ieri a fost Nationalul din Bucuresti cu "Egoistul" la Iasi, a fost cineva?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

Ieri a fost Nationalul din Bucuresti cu "Egoistul" la Iasi, a fost cineva?

Danna, mami de printese




Am vazut Egoistul anul trecut pe vremea asta cred. A fost super... Imi place - cred ca e singurul lucru - iarna ca vine TNB cu piese in care joaca actori mari si e o ocazie rara de a-i vedea... cat or mai trai... Am vazut un afis zilele trecute cu o piesa in care joaca Maia Morgenstein - nu am retinut numele piesei... Nu credeam ca va mai veni dupa piesa cu Primul Om... Dar ma bucur oricand sa o vad...

Fetili, caut o gradinita BUNA sa imi las cateva ore copilul, care copil face inca in pampersi pt ca asta vara parintii lui au fost isteti si nu i-au dat olitza in concediu... asa ca asteptam primavara cu interes. Trbuie si vreau sa rezolv si chestia asta sa imi iau de o grija cat mai am putin timp.

Mirinda, iti tinem pumnii sa fie totul OK. Dar mai gandeste-te la cezariana, s-ar putea sa fie mult mai usor si pt tine si pt puisor. Mai ales pt puisor.

Adriana, m-ai terminat cu pozele de prajituri si torturi... Tocmai m-am suit pe cantar dimineata si m-am dat repede jos si am hotarat ca nu mai mananc nimic seara de acum... si nimic dulce. Dar de maine ca azi e marti. Cum am putin timp azi am sa fac un tort cu ciocolata si cirese confiate... Si eu ma indeletnicesc cu torturile insa numai pt ai mei. Au fost tentative din partea familionului insa le-am refuzat elegant - le-am dat bani sa isi cumpere!!!! si am scapat. Insa asta e ultimul tort pana la ziua mamei mele adica la sfarsitul lui februarie... Promit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen,simpatic foc,Alexul tau cu piciorusele...si Catalina isi cearta piciorusele obraznice care se descalta singure de papucii de casa cand sta la masa,insa nu le-a pus nume...
Si eu mi-am promis ca anul acesta nu mai fac si nu mai mananc dulciuri...si tocmai mi-am cumparat inghetata cu caramel(drept premiu c-am slabit trei kg,desi la greutatea mea ar trebui sa-mi acord premiu la 15 kg...)....rusine sa-mi fie..mmmm ce buna e!
Noi n-am fost la teatru de foarte multa vreme..ca nu ne mai ajunge timpul..cica,insa am de gand sa revin la traditie,ma gandeam chiar s-o duc si pe Catalina,si sa incepem cu un balet sau opereta,pe care de altfel le urmarim la tv si vad ca-i plac...

Si mie-mi place la Cucina,este locul unde fac pizza pe gustul meu si cel mai bun capucino.Imi mai place cum fac salatele si inghetata cu pere fierte in vin la Expo.Recent am fost si mi-a placut la Recital,spre Bucium imediat dupa Peco.

Danna,Catalina(pe care o cheama si Rucsandra) facea aproape la fel,dadea stingerea cand ii era ei somn si trebuia sa mergem si noi la culcare, i-a trecut,mai nou trebuie doar sa-i citesc putin inainte de culcare si e Ok.Acum citim despre Vrajitoarea alba,faunul si Lucy,din Cronicile din Narnia.

Cristina,mai luat la consumul de cafea!Eu beau doar o cafea mica,si nu in fiecare zi...insa trebuie sa fie buna si de calitate..de ex. expresso din Lavazza,daca se poate..

Mirinda,curaj,ca trece repede...eu nu recomand cezariana fetelor cu surplus de greutate..ca mine,eu am avut mari probleme cu operatia,s-a prins foarte greu,a supurat,si s-a mai si desprins dupa vre-un an(am facut o frumoasa eventratie de 4/4cm) si a trebuit cusuta din nou..Daca esti slabuta,insa ,nu am auzit sa fie probleme,decat doar daca iti doresti mai mult de doi,trei copii.

Va pup si numai bine!


Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Cristina,felicitari lui Rares pentru noul cuvant inclus in vocabular..

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

SALUT!

Of, ce dor imi este de un teatru! Nuci nu mai tin minte cand am fost ultima data, rusine mie

Ce copii vorbareti aveti! Stefi este printre cele mai mici, asa ca nu ne putem lauda cu vorbitul. Insa este foarte sociabila, ceea ce ma bucura foarte tare.

Mirinda2000, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos. Despre epidurala, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un anestezist. Eu am nascut normal, fara epidurala si recomand la toata lumea. Seful meu are o vorba vis-a-vis de cezariana si cum este pentru bebe sa vina asa pe lume. "Cand dormi tu mai bine, sa vina cineva, sa-ti toarne o galeata de apa rece pe tine si sa-ti bage lumina in ochi. Nu cred ca te-ai simti prea bine".

Se ia curentul, asa ca trebuie sa plec. O zi usoara in continuare!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

saluti,fetele!!!
Ralucami,vine ai revenit!!!Multumesc de urari,Alex a primit bine vestea ,de fapt el a fost cel care ne-a dat impulsul,se juca si spunea "asta-i pentru fratiorul meu "asa ca am zis :hai sa-i facem partener de joaca!!Acum ne cere in fiecare zi sa-i pun CD cu bb si-mi arata unde sint minutele ,picioarele...Ieri m-a dar gata cu o faza:cred ca-l durea putin burtica ca a cerut de mai multe ori olita iar eu i-am spus:Mama dar ce e cu burtica ta??la care el se uita speriat la mine si-mi zice :Eu nu am bb in burtica,nu am nimic!!!!
Adi daca urcam la releu ne intilneam ca si noi cam tot pe la aceiasi ora am fost la Motel.Sotul meu viseaza la gratar si vin fiert in aer liber dar eu nu cred ca rezist ca mi-e friggggg.
Carmen tare nostim Alex al tau si la mine ALex deja imi face lista pentru mosul urmator.
Veve ,saru mina pentru urari si floricica(am pus-o la presat,o pastrez pentru fetita)

Pe cind cuconiada???

GAbi10+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

adi 69,I.carmen2003,amironean , multumescpt urari si incurajari!
la cuza-voda nu se fac cursuri prenatale ca am intrebat,
daca aflati ceva sigur va rog transmiteti !
dar mai am o intrebare ... unde gasesc instructiunile de folosire ale ?
daca ati citit sau folositi carticele bune (ca am vazut si eu prin librarii
unele care nu merita banii si timpul)spuneti-mi sa-mi caut din timp , si sa si ajung
sa le citesc (cat mai e liniste cam o luna)!
Ca dupa ce vineo sa vrem sa ne exprimam toti o data!
multi la mamici si burtici!
35fix(deseara sarbautorim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetele, recomandati-mi un ecograf performant. M-a intrebat o prietena...eu stiam de cel de la cub...sau or fi si altele?
Ceva preturi stiti?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

mirinda2000, ti-am mai scris si la subiectul anterior dar cred ca nu ai citit: stiu de la o mamica de pe un alt forum ca se fac cursuri Lamaze in Iasi de catre doamna doctor Nichita(lucreaza la Cuza Voda), pe undeva pe la hala.
Mai multe informatii, nici nr. de tel. nu le stie nici mamica de la care am primit informatia. Dar e suficient atat. Daca poti trimite pe cineva(ca sa nu mergi tu, sa fie greu pt. tine pe frigul asta) sa intrebe la maternitate de doamn doctor, sa vb. cu ea si sa obtii mai multe informatii.
Momentan nu ma intereseaza aceste cursuri, de aceea nu stiu mai multe inf.

Instructiuni de utlizare ale strumfului nu stiu carticele ca eu mi-am facut "experienta" pe nepotica si nu mai am nevoie. Restul inf. le obtin de pe net.
Intra la odiseea sarcinii in 40 de saptamani si intreaba mamicile, ca stiu cu siguranta ce carti sunt bune.

mephala30, un ecograf bun(nu stiu daca e performant) la dr. Iliev din Podu Ros - daca e nevoie de eco sarcina - pret 600 - 1 mil. lei. Daca e pt. altceva habar nu am unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Feteor, am scris un mesaj de 2 ori si tot de doua ori l-am pierdut in spatiu, asa pur si simplu...O fi asta vreun semn sa nu-l mai trimit?...

Mihaela, echograf bun nu stiu, imi pare rau...

Mirinda2000, eu am vreo doua cartulii: prima = o copie xerox a vechii carti "Mama si copilul", a doua "Copilul de la o zi la 3 ani" (cred ca asta e titlul), foarte bune amandoua. Ti le pot imprumuta daca promiti solemn ca mi le dai inapoi. Nu mai am de gand sa fac nici un BB, dar imi sunt foarte dragi.Oricum, pentru o luna, cat zici ca ai nevoie, cred ca ma pot desparti de ele


Mergi la inceput