Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Multumesc foarte mult pt raspuns Livia si iti doresc din tot sufletul CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna Livia,

In primul rand sarbatori Fericite in continuare si un an nou excelent!
Iti multumim din suflet pentru ajutor, esti extraordinara.

Ma chinui de ceva timp sa raman insarcinata si nu reusesc. Am luat Clostilbegyt pentru ovulatie, pt ca am destule luni in care se pare ca nu ovulez, Duphaston / Utrogestan pt mentinerea unei eventuale sarcini, am facut 2 inseminari nereusite, am luat Gynex 21 zile sublingual. Mentionez ca spermograma este ok, trompele la fel. Dozarile hormonale au iesit intre limite.
Acum iau Clostilbegyt, fac si Polidin 5 zile si as vrea sa te intreb ce ar trebui sa mai iau? Naprasnic, cretisoara, mugur de zmer, tinctura de marar, irigatii cu bicarbonat? sunt ok?

Multumesc mult, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna Livia!

Iti doresc Sarbatori fericite si un An Nou cu multe impliniri!

As dori si eu, daca se poate tratamentul acela puternic pentru stimulare ovariana. Eu incerc de mai bine de 4 ani cu tratamente de stimulare cu clomifen citrat si pregnyl (in trei reprize cate 3 luni). Nici un rezultat, ba mai mult dintr-un ciclu relativ regulat 28 de zile si fara probleme prea mari am ajuns la un ciclu de 25 -26 de zile. As vrea sa incerc sa-mi reglez nivelul hormonal prin metode naturiste. M-am saturat de medicamente care mi-au facut mai mult rau decat bine. Ma poti ajuta? Iti multumim ca esti atat de rabdatoare si gasesti pentru fiecare un raspuns potrivit!

IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:



papushel:usurel-usurel...poti incepe trat.oricand iar odata rezolvata rana pe col vei lua doar branca-ursului(5 ml de 3ori/zi);naprasnic 2 cani /zi+pulbere de naprasnic sublingual de 3 ori/zi;acid folic;Vit.E,mastodynon 30 pic.dim. si 30 pic.seara;muguri de zmeur(50 pic.de 3 ori/zi);tincturi de marar si telina din fiecare vei lua 5 ml de 3 ori/zi doar 21 de zile(nu mai mult),cretisoara-infuzie-1 cana/zi..Tincturile le diluazi cu apa!


tzontzonel si Flori70:puteti lua trat.care l-am scris pt.papushel...este un trat.pt.stimularea puternica a ovarelor...nu se face mai mult de 3 luni!


Livia! La inceputul anului vreau sa incep tratamentul care l-ai scris pt Papushel dar am o nelamurire in legatura cu Branca Ursului. Am citit printre mesajele mai vechi postate de tine si am inteles ca nu prea recumanzi BU la femei pt ca e toxica (mai ales in sarcina). Te rog sa ma lamuresti daca trebuie sa iau continuu BU (poate raman cu bb si nu stiu imediat) si daca trebuie sa o asociez si cu altceva (eu am tensiunea mica).
Zi-mi te rog daca e bine cum m-am gandit: incep cu ceai de napraznic, dupa 30 min iau tincturile cu 5 min pauza intre ele (conteaza ordinea?) iar pulberea de napraznic as vrea sa o inlocuiesc cu tablete. Pot incepe oricand si cu tincturile de marar si telina sau trebuie sa astept pana in ziua 5 a CM (nu mi-au mai venit rushii de aproape 2 luni si nu stiu cand au de gand sa se arate)?
Iarta-ma daca te-am stresat dar am incredere in sfaturile tale si vreau sa fac totul cum trebuie.
Multumesc inca o data tare mult ca ne ajuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna Livia!

Din nou eu!! Daca iau deja dupa schema propusa pentru tzontzonel, papushel si flori70 mai putin tincturile de marar si telina si mastodynon-ul e bine?
Nu vreau sa fiu prea insistenta de aceea ma gandeam ca "naturistele" de mai sus sunt potrivite si pentru mine.

Inca o data Sarbatori fericite tuturor!

IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de catalina_tureschi

quote:
Buna Livia si "LA MULTI ANI!
Uite care este problema mea: in urma unui control m-am ales cu diagnosticul" mastopatie chistica bilaterala" am facut trat cu vit E forte, progestogel si mastodynon iar inaintea acestui trat. am luat alte mai putin eficiente. Pt o perioada mi-a trecut durerile temporar, vreau sa zic, dar nu ca acum. De 6 luni mi-au aparut din nou mult mai dureroase. Iar ciclul s-a dereglat nustiu cauza, pt-ca de la 4 zile cat tinea anii trecuti, acum( cam de un an am aceasta problema) o zi max 2 zile. La inceput nu i-am dat importanta, dar de la un timp ma intreb daca nu si acest aspect este unul din cauze,deoarece durerile sanilor nu-mi cedeaza f. mult in per. ciclului. Am eliminat grasimile din alimentatie (de 3ani), iar cafea beau fara cofeina. Ce trat mi-ati indica? Astept raspunsul dvs!
Va amultumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

kitt,imi pare rau ca nu ti-am mai raspuns,dar nu am avut asa mult de munca incat nici pe net nu am mai intrat.Stiu ca este cam tarziu sa-ti spun multumesc,dar sper sa-mi accepti scuzele.Imi pare rau ca am fost un pic cam "nesimtita"dar nu a fost cu intentie.pupici!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, Livia!
In vara am fost operata de un mic fibrom (1 cm) pentru ca “actiona ca un sterilet”. Stiu ca il aveam de ani de zile. Tot de ani de zile aveam ovare micropolichistice.
Doctorul, in care am incredere, a spus sa vin in octombrie, dar eu am zis sa mai stau, sa mai incerc, vreau sa evit sa iau hormonii de sinteza. Intre timp am luat ceaiuri de la Favisan, branca ursului, tincturi.
In noiembrie cand mi-am facut 2 ecografii au aparut ovare foarte polichistice, 2 fibroame putin mai mari 1 cm si 2 cm, o structura macrolezionara dreapta sau posibil chist endometriozic.
De ce s-au intamplat toate astea? Ma voi duce la control in ianuarie, sunt programata.
Nu am mai avut astfel de necazuri, e mai grav decat inainte. Poate branca ursului, mararul cu efecte estrogene sa fi influentat, sa fi produs exces de foliculina?
As vrea sa urmez un tratament homeopat. Ma voi duce la Clinica Similimum de la piata Alba Iulia.
Ce parere ai, Livia?
Multumesc!


Dianad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori70 spune:

Livia multumesc mult pentru raspuns. Vreau sa te mai intreb daca mai repet tratamentul si la cat timp dupa cele 3 luni.Imi doresc foarte mult un bebe si fiind diagnosticata cu premenopauza ma gandesc ca poate nu sunt de ajuns doar cele trei luni.
Iti doresc numai bine si multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial creat de pustoaika2006

quote:
Buna draga Livia
Eu sunt foarte noua pe aiki ...de fapt m dat de seit interesandu-ma de un sindrom .....si ma gandeam ca poate ma ajuti .Eu nu am CM de fapt nu am avut delok ...si mi-am luat inima in dinti , am mers la un doctor si mi-a zis ca sunt suspecta de sindromul ROKITANSKI KUNSTHER HAUNS ...marea mea dilema e ca nici nu sttiu ce e si mi-a prescris sa ma internez ...oare nu se poate trata si pe cale nutritionista.....daca da pls raspunde sunt tare curioasa!
merci pppk


Oana_B

Mergi la inceput