Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna Livia si LA MULTI ANI!
Te rog sa ma ajuti si pe mine in urmatoarea problema:
pe scurt: sfarsitu lui octombrie datorita unui ciclu prelungit, control rutina, desoperit 2 fibroame uterine de 3 cm si unul in afara uterului de 7 cm, ultimele trei luni tratament cu Lutenyl (progestativ), sangerari minore toata perioada asta, absenta ciclului menstrual!!!
As dori un tratament pentru reglarea menstruatiei si diminuare fibroame.Sunt in afara Romaniei si nu sunt multumita de doctorii de aici!
Multumiri fierbinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:


Salut Livia!
Eu sunt tare noua pe aici,dar ma bucur ca m-am inregistrat!
Am si eu o intrebare pt tine:am diagnostic de 1 luna jumate de mastoza fibrochistica,cu cel mai mare chist de 7 mm.doctora mi-a zis sa ma dau doar cu Progestogel si atat.Am citit pe forum ca ar trebui si Mastodynon.Asa este? Si ceva din plante ce imi recomanzi? Am citit de ceaiul de Naprasnic. Te rog, raspunde-mi si mie si recomanda-mi un tratament cu plante si dc sa iau si Mastodynon.
P.S. Vad ca le recomanzi fetelor sa se uite pe retetele tale de pe forum,dar eu nu le-am gasit pana acum... Unde ar trebui sa le gasesc?
Chisturile le-am descoperit dupa 9 luni de anticonceptionale Yasmin,in astea 9 luni luand 9 kg in plus!!!....Cu ce as putea sa slabesc, dar fara sa-mi dauneze sanatatii?
Multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna Livia
Am inceput tratamenul de care mi-ai spus si sper ca in curand sa-ti dau o veste buna.As avea cateva intrebari punctuale:
1. Ceaiul de naprazic nu-l pot inlocui cu pastile de napraznic?
2. Pot in timpul tratamentului sa beau si branca ursului - ceai?
3. Ar fi bine ca sotul meu sa ia tinctra de telina?
4. Pentru a concepe un baiat, exista anumite pozitii sau trebuie sa fac ceva irigatii inainte sau sa stau intr-o parte dupa sau sa am o anumita alimentatie?
5. Pentru uter retrovers ai spus sa stau dupa 30 minute culcata, dar asta am incercat de patru luni si nimic, mai trebuie sa fac si alceva?
Multumesc Livia si sper sa fie cat mai repede ca innebunesc, toate prietenele mele au copii sau sunt insarcinate si am senzatia ca se uita la mine ca si cum "Voi nu sunteti in stare". Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea32 spune:

Buna Livia,
Care este acel tratament pentru stimulare ovariana? Eu am fost la multi doctori si, desi am analizele bune si eu si sotul meu nu am reusit sa facem un copil.Eu am inceput cu tratamentul tau dar mi-a fost rau si am incetat sa il mai iau.Ceaiurile sunt ingrozitoare.Ce ma sfatuiesti sa fac.Au trecut 2 ani si chiar as face orice pt un bebe.Am trompe bune, spermograma sotului bune, am luat clomifen pt stimulare 2 luni.A doua luna am luat de geaba ca nu am avut contact dupa deoarece am avut un deces in familie, ingrozitor.

Deci, ce ma sfatuiesti sa iau?
De ce mi-a fost rau?Probabil imi faceam greata singura de la ele.Sunt toate ingrozitoare.Cum sa fac sa imi placa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Housepoket480, o las pe Livia sa-ti rasp la restul intrebarilor, dar pt 5) uter retrovers, tb sa stai 30 min pe burtik, nu pe spate.

Pupici si bafta la bb! Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Draga Livia,

Va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a gasi cel mai bun tratament in cazul meu.
Am fost diagnosticata cu:
- Microadenom hipofizar si hiperprolactinemie. Prolactina mi-a iesit in valori normale (4,2) dupa 4 pastile de Dostinex. Continui tratamentul.
- Ovare cu aspect micropolichistic
- Anovulatie
- Hiperandrogenism.

O parte din analize au iesit bune (TSH, trigliceride, colesterol). Am 1,67 si 62 kg. Acum ma monitorizez pentru ovulatie. Doctora crede ca hiperprolactinemia mi-a cauzat restul problemelor si ca in timp se vor rezolva.

Vreau sa incerc si eu tratament naturist pentru hiperprolactinemie, anovulatie si chisturi. Am citit ca pentru chisturi se recomanda supozitoare cu capricon, tinctura de zmeur, ceai de naprasnic, cretisoara, coada soricelului. Dar mi-e frica sa nu imi influenteze negativ prolactina.

Ce sa fac?
Si, nu in ultimul rand, as vrea un tratament pentru anovulatie! Pleeeaaaase!!!! Dati-mi un sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Revin cu atentionare: postati aici doar intrebari adresate Liviei, nu creati conversatii care pot fi regasite in celelalte subiecte: naturiste si homeopate, ovulatie, infertilitate masculina etc.

Am sters mesajele care nu se incadreaza in tema topicului de fata:
-Arinna si Danotino am copiat discutia voastra la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63755&whichpage=6#1377613" target="_blank">Fibrom uterin 10
-housepocket si cicicuta am copiat discutia voastra la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65710&whichpage=5#1377614" target="_blank">Oligospermie 18
-Sarahmeghan mesaj sters, dublu.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna oana b,
am inteles ideea, dar creasem conversatia astepatnd un raspuns de la livia.conversatia era cam la subiect, nu era depasita.chiar vreau sa incep un tratament naturist pentru un fibrom.nu despre asta vorbeam?
asteptand raspunsul de la livia, vazand cate intrebari i s-au pus in ultimele zile-(probabil e foarte aglomerata sa dea raspunsuri :))) am facut o conversatie (nu despre tenul nostru sau despre ce se va purta la vara). scuze ca am ocupat spatiul asteptand un raspuns!!
acesta este doar raspunsul meu.
multumesc anticipat.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Oana_B

...In primul rand, din exces de zel, ne-ai sters si mesajele in care si eu si Danotino mai ales, o intrebam in mod expres pe Livia ce ne recomanda pentru fibrom...

...in al doilea rand, de cand am intrat noi aici, nu a fost nici o atentionare la care sa revii...

...in al treilea rand, te-as ruga sa fii mai delicata, nu sa ne zbori asa ca pe niste gunoaie, mai ales ca aveam o discutie decenta, care completa afectiunle noastre...nu te supara, dar si alta data am avut senzatia asta, cand ai desfiintat un subiect...


Livia,

...te rugam sa ne raspunzi ce ne recomanzi pentru fibrom...

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Dragelor, de la inceput a fost precizat ca Livia va raspunde intrebarilor adresate ei si nu va raspunde intrebarilor la care deja a raspuns. Am spus ca revin pentru ca am mai scris acea atentionare in celelalte parti (directionare la partile 1 si 2 gasiti in acest capitol la primul mesaj postat de Livia).
Nu este excel de zel este doar respectarea regulilor, exista deja un subiect despre discutii naturiste nu se accepta subiecte duble pe site.


Oana_B

Mergi la inceput