pampers sau happy?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fiica-mea nu se irita de la nimic! Oare chiar asa sa fie, de la scutec sau de la altceva si ati pus voi pe seama scutecului? Eu am incercat toate scutecele posibile si n-a avut nimic! De cateva luni bune suntem pe Happy si ni se par ff bune!

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Badjoke, am luat si eu la un moment dat Clever (pachet mic), dar cum a facut pisu, cum a iesit prin lateral. In plus exteriorul era din plastic, ceea ce nu mi s-a paru chiar OK. Mai zicea cineva ca e calitatea diferita intre pachetul mic si pachetul mare. Asa o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by gangurici_licurici

Badjoke, am luat si eu la un moment dat Clever (pachet mic), dar cum a facut pisu, cum a iesit prin lateral. In plus exteriorul era din plastic, ceea ce nu mi s-a paru chiar OK. Mai zicea cineva ca e calitatea diferita intre pachetul mic si pachetul mare. Asa o fi?

Ganguriciul

Noi am luat numai pachet mare. Nu stiu exact ce sa-ti spun. Cert este ca kk n-a trecut prin el, iar prin cei de la pamapersi am gasit-o murdara ori de cate ori facea kk.
Iar cand face pipi umple pampaersul, dar nu ni s-a intamplat niciodata sa dea pe dinafara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Noi votam pentru Pampers.
Am avut probleme cu iesit kk pe la spate cand foloseam nr 2 si desi nu depasise kg, am trecut la nr urmator si a fost ok. De atunci nu avem probleme si suntem f multumiti. Plus ca nu s-a iritat niciodata.

Libero am folosit chiar dupa nastere, pentru ca Pampers pt nou-nascuti o strangeau la picioruse (era grasuta) si am fost multumiti si de Libero, dar la nr urmator iesea kk pe langa si am renuntat.

Happy am folosit foarte putin, din curiozitate (primite cadou) si isi uda hainutele, parca nici n-ar fi avut scutec.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MichelleT spune:

Noi pana acum (1.4 luni) folosim Pampers-si cu succes.
Nu s-au iritat deloc. Nu am fost tentatasa incerc altceva, chiar daca erau mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MichelleT spune:

Noi pana acum (1.4 luni) folosim Pampers-si cu succes.
Nu s-au iritat deloc. Nu am fost tentatasa incerc altceva, chiar daca erau mai ieftine.Singura data cand a iesit pe la spate a fost cand au au diaree si era apos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Noi folosim Pampers si ne place cel mai mult.Cand alaptam exclusiv ni-s-a intamplat si noua sa treaca kk prin scutec,dar asa a fost cu toate cu care am incercat.Cand incepe bb sa manance diversificat kk nu mai e asa moale si nu mai sunt probleme.
Deci si noi votam cu Pampers,scutece si servetele umede(in special Sesitive,cele cu musetel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am folosit si pampers si hapyy. pampers nu mi-au placut, se iritau copiii si dadea si k pe din-afara. de happy am fost multumita, am folosit la toti 3 copii. dar pana la urma se vede ca depinde de conformatia copilului si de tipul de piele, ce unuia ii prieste, altuia ii poate face rau, si invers

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_oana spune:

si noi folosim pampers de cd era mic si am fost foarte multumiti
alexandru are acum 1 an si 3 luni si pt ca in fiecare dimineta facea pipi pe hainute si din cauza asta se scula am schimbat marimea la 4+
ne-am gandit ca la vartsa asta stim sa punem un pampers si cum s-a mai intamplat si alta data asta a fost rezolvarea

dar a aparut o alta problema: se irita rau de la ei pe spate si burtica !!
el e activ, presupun ca toti copiii la vartsa asta..
ii dau cu crema..i-am pus pampersul mai jos..degeaba
a mai patit cineva asta ??

pls sfaturi

si Alexandru

Mergi la inceput