Cadouri pentru sot

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

si eu imi bat capul de fiecare data, dar il intreb din timp cam ce ar vrea. de craciunul asta voiam sa ii iau dvdul cu star wars ep 3 ca e fan, dar a sarit in sus ca vrea surpriza asa ca s-a lins pe bot. o sa primeasca in scimb un suport de poze de pus pe birou cu poza mea in el!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:



Anul acesta sotul meu va primi cadou de mos doua calendare personalizate cu pozele copiilor imprimate pe ele (unul este de perete si celalalt de birou).

Heny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Heny, unde stai? unde se pot face calendare personalizate? imi spui si mie te rog...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:


Comanda pentru calendare am facut-o la gradinita copilului (in Cluj), in cadrul sedintei cu parintii fiindu-ne prezentata o doamna care se ocupa de asa ceva, banuiesc ca reprezinta o firma dar nu am avut curiozitatea sa o intreb. Cert este ca, vazand mostrele pe care le-a adus respectiva doamna si care erau de nota 10 atat din punct de vedere tehnic cat si artistic (copii erau deosebit de expresivi in aceste imagini ), am ales un fundal cu personajul sirena pentru fetita si cu Mos Craciun pentru baietel. Din ce am inteles eu, acestea sunt facute sub forma de puzzle si costa 180 mii format A4, iar ca bonus am avut de ales intre: calendar de perete (acelasi format iar poza copilului apare in mijlocul calendarului), calendar de birou (acesta are 5 imagini diferite ale copilului si fiecare intr-o alta ipostaza si tinuta vestimentara)si un puzzle (fara poza copilului) cu o poveste . In cadrul serbarii copiii vor primi de la Mos puzzle-ul cu ei in lumea Disney si parintii cel ales ca bonus, calendarele in cazul meu.
Luni are loc sedinta foto la gradinita si daca doresti o pot intreba pe doamna date despre firma.
Pentru ca sotul meu nu stie inca de surpriza pregatita in cadrul gradinitei, m-am gandit ca anul acesta cadoul lui de Mos sa fie calendarele, in acest fel, sigur se va bucura sincer de ele, ca de sosete si chiloti sigur e satul
Scuzati ca m-am lungit atata cu explicatiile

Heny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,cred ca este epidemie de lipsa de idei vis-a-vis de cumparatul unui cadou pentru soti,iubiti,prieteni...Intru si eu in oala asta...
Hai sa va spun cu ce l-am cadorisit pe al meu ca bradul anul trtecut de Craciun,cand,tot in pana de idei(bashca mai era si cumnatul din Italia-italian neaosh-la noi si trebuia sa ii cumpar si lui ceva)am pornit la colindat magazine,de cu dimineata,de una singura...Buey...greu mi-a mai fost prin magazine fara sa am cu cine schimba o parereIn fine,am nimerit si la raionul de lenjerie intima,unde ma pregateam sa imi fac cadou un sutien si...mi-au picat ochii pe niste boxeri faini rau si haiosi pe deasupra.Erau(sunt inca) negrii si imprimati cu niste draci - el si ea -in diferite pozitii de sex.Dracii sunt rosii si imprimeul e cauciucat...Am ras impreuna cu vanzatoarea ,care mi-a spus ca a avut cea mai mare vanzare la produsul respectiv.Asa ca am luat o pereche la al meu barbat si una cumnatului,cate un spray fiecaruia si cate o ciocolata,parca.Am zis ca gestul conteaza si ca ne vom amuza...Asa a si fost,am ras cu lacrimi,mai ales eu si sora mea.Vreau sa va spun ca Italianul sora-mi i-a probat imediat si ne-a anuntat fericit ca ii plac,ii vin si o sa incerce pozitiile...
Asa ca...anul trecut am iesit io basma curata,dar anul asta ce ma fac?!Da-ti,fetelor,cu idei haioase ca sa am si io de unde ma inspira.
Va doresc tot binele din lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Asta e tare complicat. ANul trecut am luat o camsa de la LLBean brodata cu initialele lui. Anul asta ma gindeam la un hanorac sau o pereche de pantaloni pt. zapada tot de la LLBean (produsele lor sint de f. buna calitate). Ce stiu ca l-ar da pe spate e o sticla de uzo turceasca, nu greceasca (in magazinele noastre se gaseste numai uzo grecesc care e mai dulceag decit cel turcesc). Dar gasesc eu pe cineva in DC sau NY sa-mi trimita o sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nu stiu daca se cade sau nu, dar spun: noi comercializam niste ceasuri cu MP3 Player si microfon incorporat(reportofon). Au diferite capacitati de memorie, de la 128 la 512Mb. Pana acum am avut succes cu ele, si pot constitui un cadou dragut.

Eu ii voi lua sotului meu un set de facut cocktail. Isi doreste asa ceva.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

eu am intrebat cinstit ce isi doreste, mi-a raspuns, si i-am luat. anul asta a fost cel mai usor.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

HENY, merci de raspuns.
Nu, nu trebuie sa intrebi de firma, multumesc. Oricum, pe urma am vazut ca esti din Cluj
Ultima idee este sa imi fac calendarul singura( doar spus singura dar acuma caut ajutoare) si doar sa il scot la imprimanta buna undeva( eu vreau cu toate lunile).
Apropo, mi se pare enorm: 180 mii pe o pagina A4( sau nu am inteles bine si contine mai multe foi?)
Dar sunt sigura ca va fi un cadou foarte frumos.
Noi de Craciun am hotarat de comun acord si influentat de mine sa luam un cadou comun: aparat digital.


Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

eu va pot zice ce i-am luat la al meu de-a lungul anilor, poate va inspira ceva, ca nici eu nu i-ai haine sau chestii uzuale de sarbatori.
trusa de scule pentru masina, undita, cand fuma: bricheta si port-cigar, pusca cu aer comprimat, dvd-player, macheta masinii lui preferate (ca in realiate nu mi-am permis, ce sa fac), cd cu jocuri, filme set stilou + pix + agenda personalizata cu numel si datele lui. si nu mai stiu. al meu are multe hobbiuri, dar sunt ca vremea, depinde de anotimp, de timpul care il are si banii [pe care isi permite sa-i investeasca. asa ca ma orientez. anul asta fac o exceptie: isi doreste foarte mult un parfum care nu-l gasim in ro, si l-am comandat prin intermediul unui prietene in spanie. sper insa sa-l si primesc pana de craciun.
si daca aveti barbati comunicativi, aflati ascultandu-i cand vorbesc cu cei in jur. al meu nu zice niciodata: vreau aia, in schim intr-un cerc de prieteni zice: mi-ar place sa am si eu un/o x. si eu inregistrez. dar incep inregistrarile de prin octombrie

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput